Ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις

 

Η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά από το σπίτι

Μάθε περισσότερα

Δημοφιλείς συσκευές

Γιατί Cyta Business;

Cyta Rewards

Μέσα από το σχέδιο επιβράβευσης Cyta Rewards μπορείτε να συμμετέχετε σε κληρώσεις για να κερδίσετε μεγάλα δώρα, να απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια και να ζείτε μοναδικές εμπειρίες! Εξαργυρώνετε απλά και εύκολα τα Stars που συλλέγετε με δώρα και προσφορές από τη Cyta, αλλά και από αγαπημένα διεθνή και τοπικά brands.

Συνδεθείτε στο Cyta Rewards

One Stop Solutions Provider

Σας παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπηρεσιών Cloud και ICT (Information Communication Technology) και διασφαλίζουμε ότι απολαμβάνετε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

Μάθε περισσότερα

Δίκτυο

Επενδύουμε και αναπτύσσουμε συστηματικά τα εθνικά και διεθνή δίκτυα παροχής υπηρεσιών, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας εκτεταμένη εμβέλεια, εφεδρεία και εναλλακτική διόδευση σε όλα τα κομβικά σημεία παροχής υπηρεσίας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μάθε περισσότερα

Ασφάλεια

H επικέντρωση στην ποιότητα και στην ασφάλεια των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για μας.

Η Cyta είναι η μόνη εταιρεία στην Κύπρο που αξιολογήθηκε με βάση το μοντέλο ποιοτικής διεύθυνσης του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM) και βραβεύτηκε με 5 αστέρια.

Μάθε περισσότερα

Εξυπηρέτηση

Ένας επιχειρηματικός πελάτης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την άμεση και έμπειρη εξυπηρέτηση.

Διασφαλίζουμε την τεχνική σας υποστήριξη μέσω του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης Επιχειρηματικών πελατών της Cyta, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Μάθε περισσότερα

Why Cyta
Why Cyta
Why Cyta
Why Cyta
Why Cyta