Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Business Telephony for PBX

Μια οικονομική και ευέλικτη λύση για αξιοποίηση του ιδιωτικού τηλεφωνικού σου κέντρου

Η υπηρεσία Business Telephony for PBX παρέχει μια ευέλικτη και οικονομική λύση για τη σύνδεση του Ιδιωτικού Τηλεφωνικού Κέντρου (PBX) μιας επιχείρησης στο ιδιωτικό τηλεφωνικό δίκτυο της Cyta έναντι των παραδοσιακών γραμμών ISDN (βασικού και πρωτεύοντα ρυθμού) και PSTN που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι φωνητικές κλήσεις μεταφέρονται στο ιδιωτικό δίκτυο της Cyta μέσω του πρωτοκόλλου SIP, που χειρίζεται τη φωνητική επικοινωνία της επιχείρησης.

Η υπηρεσία παρέχει διασύνδεση τόσο για ΡΒΧ με διεπαφές SIP όσο και για ΡΒΧ με διεπαφές ISDN (βασικού ή πρωτεύοντος ρυθμού). Υποστηρίζει επίσης χρήσιμες διευκολύνσεις επιπρόσθετες από αυτές που προσφέρει ένα ΡΒΧ όπως: Αποστολή Πληροφοριών Χρέωσης, Fax on Email, Custom Ringback Tone.

Η υπηρεσία Business Telephony for PBX αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τη σύγχρονη επιχείρηση. Η εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών της υπηρεσίας και το όνομα της Cyta αποτελούν εγγύηση της αξιοπιστίας της υπηρεσίας.

  • Πλεονεκτήματα
  • Χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Business Telephony for PBX

Εξοικονόμηση στη μηνιαία συνδρομή
Με την υπηρεσία Business Telephony for PBX έχετε σημαντική εξοικονόμηση σε σχέση με άλλους τρόπους σύνδεσης του ΡΒΧ στη μηνιαία συνδρομή για τους αριθμούς σας.

Δωρεάν Ενδοεταιρικές Κλήσεις
Οι ενδοεταιρικές σας κλήσεις είναι δωρεάν και απεριόριστες ακόμα και αν είναι μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών.

Περισσότερες διευκολύνσεις
Έχετε στη διάθεση σας εξειδικευμένες και λειτουργικές δυνατότητες πέραν των παραδοσιακών διευκολύνσεων που προσφέρει το ΡΒΧ σας όπως Custom Ringback Tones.

Αποστολή Πληροφοριών Χρέωσης (Advice of Charge)
Έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε τη διευκόλυνση «Αποστολή Πληροφοριών Χρέωσης» που σας επιτρέπει να έχετε πληροφόρηση για τις χρεώσεις των εξερχόμενων κλήσεων που δρομολογούνται μέσω του ιδιωτικού σας τηλεφωνικού κέντρου (PBX) παρέχοντας σας εκτίμηση για τη χρέωση κάθε κλήσης.

Μεγαλύτερη ευελιξία σε χρόνο μηδέν
Έχετε τη δυνατότητα να προσθαφαιρείτε ή να μετακινείτε αριθμούς όποτε το επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Διασφάλιση Επιχειρησιακής Συνέχειας σε περίπτωση καταστροφής (Business Continuity)
Μπορείτε να μεταφέρετε τις εισερχόμενες κλήσεις που δέχεστε σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε και όποτε το επιθυμείτε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο επείγον περιστατικό σε μια άλλη τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Κάθε επιχείρηση η οποία διαθέτει Ιδιωτικό Τηλεφωνικό Κέντρο (ΡΒΧ) μπορεί να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η υπηρεσία Business Telephony for PBX. Προϋπόθεση για σύνδεση είναι η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης (DSL Access ή Ethernet). H χωρητικότητα της σύνδεσης υπολογίζεται ανάλογα με τις ταυτόχρονες κλήσεις που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση.

Οι ενδοεταιρικές κλήσεις των υποστατικών της επιχείρησης που θα συνδεθούν στην υπηρεσία είναι δωρεάν και απεριόριστες.

Για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν Ιδιωτικό Τηλεφωνικό κέντρο η Cyta παρέχει την υπηρεσία Business Telephony. H υπηρεσία Business Telephony παρέχεται και συνδυαστικά με την υπηρεσία Business Telephony for PBX. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σύγκριση Business Telephony for PBX - ISDN

  Business Telephony for PBX ISDN
Εξοικονόμηση Εξοικονόμηση τόσο στη μηνιαία συνδρομή όσο και
στις κλήσεις της επιχείρησής σας.
Αυξημένο κόστος
Ευελιξία Προσθαφαίρεση ή μετακίνηση γραμμών με άμεση υλοποίηση. Δυσκαμψία Αδυναμία ευελιξίας
Πλούσια Γκάμα Διευκολύνσεων και Προσθήκη Νέων Διευκολύνσεων Παροχή πρόσθετων και πιο εξειδικευμένων διευκολύνσεων πέραν των παραδοσιακών που προσφέρονται από το ΡΒΧ της επιχείρησης. Δυνατότητα προσθήκης νέων διευκολύνσεων στο μέλλον. Δυσκολία πρόσβασης σε νέες διευκολύνσεις
Επιχειρησιακή Συνέχεια Δυνατότητα Εναλλακτικής Δρομολόγησης Εισερχόμενων Κλήσεων από ένα σημείο της επιχείρησης σε άλλο σε περίπτωση καταστροφής ή επείγοντος περιστατικού. Δεν προσφέρεται δυνατότητα αναδρομολόγησης κλήσεων
Γιατί Business Telephony for PBX από τη Cyta

Ασφάλεια
Χρήση διαφορετικού καναλιού για δρομολόγηση φωνής και δεδομένων για μέγιστη ασφάλεια στην επικοινωνία και καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας. Η δρομολόγηση της φωνής γίνεται μέσω του ιδιωτικού ΙΡ δικτύου της Cyta που καθιστά πολύ δύσκολη την πρόσβαση του από απειλές μέσω του διαδικτύου.

Ποιότητα υπηρεσίας
To δίκτυο της Cyta χρησιμοποιεί τηλεπικοινωνιακές τεχνολογίες αιχμής και παρέχει από άκρη σε άκρη ποιότητα της υπηρεσίας.

Γεωγραφική εφεδρεία
Το δίκτυο της Cyta διαθέτει μηχανισμό γεωγραφικής εφεδρείας για εγγυημένη διαθεσιμότητα δικτύου και ψηλή αξιοπιστία.

Υποστήριξη Yπηρεσίας
Η Cyta σας παρέχει υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό από το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησής της στο 8000-4000.

Feedback