Κατηγορίες Καναλιών

Πρόγραμμα
PIK 1

PIK 1 (1)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

PIK 2

PIK 2 (2)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του PIK 2. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

OMEGA

OMEGA (3)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του OMEGA. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ANT1

ANT1 (4)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ANT1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

Σίγμα

Sigma TV (5)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Sigma TV. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ALPHA Κύπρου

ALPHA Κύπρου (6)

Με ναυαρχίδα το πρόγραμμα και τη δυναμική του ALPHA Ελλάδος, ο ALPHA Κύπρου διατηρεί την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με την ποιότητα του περιεχομένου, την καινοτομία αλλά και την ιδιαίτερη προσέγγιση στον τηλεθεατή ο οποίος θα μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Plus TV

Plus TV (7)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Plus TV. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

Capital TV

Capital TV (8)

Το Capital TV καλύπτει όλους τους τομείς ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Το κανάλι καλύπτει κυρίως τοπικές ειδήσεις, χωρίς όμως να αγνοεί τα διεθνή δρώμενα. Όσο αφορά την ψυχαγωγία, το Capital μεταδίδει επιλεγμένες ξένες ταινίες, γνωστές σειρές, τηλενουβέλες, παιδικά και αθλητικά προγράμματα.

EXTRA

EXTRA (9)

Το EXTRA είναι τηλεοπτικός σταθμός με έδρα τη Λεμεσό. Το πρόγραμμα του EXTRA μεταδίδεται μέσω της Cytavision σε 24ωρη βάση και εκτός από τις δικές του παραγωγές είναι εμπλουτισμένο με προγράμματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας.

ΕΡΤ1

ERT World (10)
Ιστοσελίδα

Γενικού ενδιαφέροντος Ελληνικό κανάλι.

Βουλή Ελλήνων

Βουλή Ελλήνων (11)
Ιστοσελίδα

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής αποτελεί ένα θεσμικό, ως προς το χαρακτήρα και τη λειτουργία του Μέσο που πρωταρχικό λόγο σύστασης έχει την καταγραφή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και την ανάδειξη του πολιτισμού. Στις βασικές επιδιώξεις του Καναλιού της Βουλής είναι να ενημερώνει, αλλά και να εξοικειώσει τους Έλληνες πολίτες με το έργο που παράγεται εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και που αφορά σε κρίσιμες αποφάσεις που ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική κοινωνία.

4Ε

4Ε (12)
Ιστοσελίδα

Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή.

CBC TV MALL

CBC TV MALL (13)

CBC TV MALL, ένα πολυκατάστημα μέσα στο σπίτι σου. Το πρόγραμμα του καναλιού είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση του καταναλωτή για έξυπνες, οικονομικές, συμφέρουσες αγορές. Το πρώτο κανάλι τηλεπωλήσεων προϊόντων που εκπέμπει 24 ώρες το 24ώρο.

CBC TV MALL

Κανάλι ΑΡΤ (14)

Το πολυθεματικό πρόγραμμα του ΑΡΤ, με συνεχή παρουσία στο κοινό της Ελλάδας τα τελευταία 25 χρόνια, μεταδίδεται αυτούσιο και στην Κύπρο. Οι θεματικές ενότητες του ΑΡΤ καλύπτουν τους άξονες, ενημέρωση, αθλητισμός, ψυχαγωγία, πολιτισμός, μουσική, κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

Πρόγραμμα
Baby TV

Baby TV (20) **
Ιστοσελίδα

Το Baby TV είναι ένα πρωτοποριακό 24άωρο κανάλι χωρίς διαφημίσεις που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.

Boomerang

Boomerang (21)
Ιστοσελίδα

To Boomerang είναι κανάλι κινουμένων σχεδίων για ολόκληρη την οικογένεια και μεταδίδει τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως Scooby Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes και Flintstones.

Cartoon Network

Cartoon Network (22)
Ιστοσελίδα

Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Διασκέδαση μαζί με τον Dexter, τον Johny Bravo, τα Powerpuff Girls και τους Cramp Twins, κάθε μέρα και όλη τη μέρα.

Disney Channel

Disney Channel (23) *
Ιστοσελίδα

Το Disney Channel γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών και των οικογενειών με τον αχτύπητο συνδυασμό δημοφιλών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης, όπως οι πετυχημένες σειρές “Good Luck Charlie”, Austin & Ally”, “Jessie” κ.ά. και αυθεντικές τηλεταινίες όπως “Teen Beach Movie”, “Wizards of Waverly Place: The Movie” κ.ά. Όλο το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί γύρω από ένα σύνολο αξιών, που βοηθάει τα παιδιά στο να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της ανάπτυξης και να τα ενθαρρύνει να πιστεύουν στον εαυτό τους, να ακολουθούν τα όνειρά του και να πιστέψουν στον θεσμό της οικογένειας.

Disney Junior

Disney Junior (25) **

Το Disney Junior σε προσκαλεί να αφήσεις το παιδί σου να ζήσει την απόλυτη ντισνεϊκή εμπειρία σε έναν κόσμο γεμάτο μαγικές, μουσικές και χαρμόσυνες ιστορίες. Μοναδικές και εξαιρετικά δημοφιλείς παραγωγές όπως τα “Sofia the First”, “Mickey Mouse Clubhouse” και “Jake and the Never Land Pirates” συνδυάζουν τη χαρακτηριστική, απαράμιλλη, αφήγηση της Disney και τους γνώριμους χαρακτήρες που τα παιδιά λατρεύουν, με τη μάθηση, τις γλωσσικές δεξιότητες, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τις κοινωνικές δεξιότητες, καθιστώντας την εκμάθηση μία διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμπειρία!

Nickelodeon (26) *

Το Nickelodeon, ο απόλυτος fun προορισμός των παιδιών, είναι το δημοφιλέστερο κανάλι κινούμενων σχεδίων και νεανικών σειρών στον κόσμο. Με πασίγνωστα κινούμενα σχέδια όπως Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Μπομπ Σφουγγαράκης, Τα απίθανα μωρά, Δύο Φανταστικοί Γονείς, FAN Boy & Chum Chum και live action σειρές όπως iCarly και Victorious που προβάλλονται σε αυτό καθημερινά, το Nickelodeon συνεχίζει να ψυχαγωγεί και συναρπάζει εδώ και 25 χρόνια. Το κανάλι είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Smile TV (27) **

Το κανάλι Smile απαρτίζεται από παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, ζωντανές καθημερινές και θεματικές εκπομπές μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου για παιδιά, αλλά και εκπομπές που αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια, το παιδί και τους εκπαιδευτικούς. Το Smile αποτελούμενο από πασίγνωστες αγαπημένες παιδικές σειρές όπως “Marsupilani”, “Super Mario Land”, “Ντενις ο Τρομερός”, “Sonic the Hedgehog”, “Power Rangers” και “Sabrina η μικρή μάγισσα”, έχει αγκαλιαστεί από τους μικρούς μας φίλους.

Πρόγραμμα
Novacinema1HD

Novacinema 1 (40) ***
Ιστοσελίδα

Πρώτη Προβολή! Το κανάλι με τις πρεμιέρες. Εδώ θα βρεις τις πιο πρόσφατες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, επιλεγμένες σειρές, αλλά και όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία! Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema2HD

Novacinema 2 (41) ***
Ιστοσελίδα

Τα καλύτερα! Το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το καλό σινεμά και το πρόγραμμα του παρουσιάζει αγαπημένες επιλογές από μεγάλες ταινίες που ξεχώρισαν λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Και κάθε μήνα ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema3HD

Novacinema 3 (42) ***
Ιστοσελίδα

Καθαρή αδρεναλίνη! Το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, ανατριχιαστικά θρίλερ για τους λάτρεις του είδους και φυσικά πολλή αδρεναλίνη. Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναλήψεις και μαραθώνιους αγαπημένων σειρών. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema4HD

Novacinema 4 (43) ***
Ιστοσελίδα

Πάθος για ζωή! Το κανάλι της ζωής μας! Μιας ζωής που τα χωράει όλα: το γέλιο, την αγάπη, τον έρωτα, το παιχνίδι, τις ρομαντικές στιγμές, τις δραματικές, αλλά και κωμικές εκφάνσεις. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

NovalifεHD

Novalifε (44) ***
Ιστοσελίδα

Το Novalifε προβάλλει αγαπημένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και reality shows καθώς και βραβευμένες ταινίες.

FOX life

FOXlife (46) ***
Ιστοσελίδα

Το FOX Life είναι το ψυχαγωγικό κανάλι που απευθύνεται σε ένα παθιασμένο, αφοσιωμένο κυρίως γυναικείο κοινό. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τις πιο hot και πολυβραβευμένες ξένες σειρές όπως Grey’s Anatomy, Station 19, This Is Us, Modern Family, Chicago Med όπως επίσης επιλεγμένα reality, lifestyle και cooking shows.

FOX

FOX (47) ***
Ιστοσελίδα

Το FOX είναι ο #1 προορισμός ψυχαγωγίας για τους fans κορυφαίων σειρών περιπέτειας, επιστημονικής φαντασίας, κωμωδίας και animation. Tο FOX περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές αλλά και πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως The Walking Dead, War of The Worlds, 9-1-1, NCIS, American Horror Story, Mayans M.C., The Simpsons.

Village Cinema HD (48) ***

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι! Το ταξίδι ξεκινά καθημερινά μετά τις 13:00 με non-stop προβολές 24 ώρες το 24ωρο κάθε Σαββατοκύριακο.
Τις Πέμπτες στις 21:00 οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο! Κάθε Παρασκευή στις 21:00 ραντεβού με τηλεοπτική πρεμιέρα κι αμέσως μετά ο τρόμος κυριεύει την οθόνη σου! Τα Σάββατα στις 21:00 γελάς με τη ψυχή σου με απίθανες κωμωδίες και κάθε Κυριακή στις 21:00 είσαι καλεσμένος στον κόσμο της περιπέτειας.

MOVIES BEST HD

MOVIES BEST HD (49)

MOVIES BEST HD - το πρώτο κυπριακό 24ωρο High Definition κανάλι ταινιών. Blockbuster ταινίες, top πρεμιέρες, νέες κυκλοφορίες από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια! Ταινίες δράσης, θρίλερ, κωμωδίες, δραματικές, ρομαντικές, παιδικές, αλλά και αγαπημένες παραγωγές όλων των εποχών με την υπογραφή κορυφαίων σκηνοθετών, από τις οποίες περνούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλιγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου - και πάντοτε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας.

TCM

TCM (50) ****
Ιστοσελίδα

To κανάλι προβάλλει τις καλύτερες στιγμές στην κινηματογραφική ιστορία και είναι ο προορισμός για διαχρονικές ταινίες. Συνδέει τους λάτρεις των κλασσικών ταινιών όπως το «Όσα παίρνει ο άνεμος» και «Καζαμπλάνκα», με τους λάτρεις των πιο σύγχρονων όπως «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και «Μονομάχος».
Εκπλήσσει θετικά τους λάτρεις των ταινιών με μια ποικιλόμορφη συλλογή από τίτλους κατάλληλους για όλες τις ηλικίες και φύλα.

Greek Cinema

Greek Cinema (51)

Ένα εικοσιτετράωρο κανάλι αφιερωμένο σε ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, με τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και με την υπογραφή μεγάλων στούντιο όπως Φίνος Φιλμ, Καραγιάννης-Καρατζόπουλος και Παπανδρέου Productions. Ταινίες με αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Πρόγραμμα
Discovery channel

Discovery Channel (60) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Channel, είναι ένα από τα διασημότερα και ποιοτικότερα επιμορφωτικά κανάλια στον κόσμο. Σε ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της φύσης και της περιπέτειας και σε ενημερώνει για τα τελευταία νέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας και των εξερευνήσεων. Αφέσου στη μοναδική εμπειρία του Discovery!

Discovery Science

Discovery Science (61) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Science μεταδίδει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγοντας και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Ανακάλυψε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που πηγάζουν από τα βάθη του γαλαξία μέχρι την πρακτική επιστήμη του σημερινού μας κόσμου.

Animal Planet

Animal Planet (62) ***
Ιστοσελίδα

Το Animal Planet δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το διασημότερο παράθυρο στον θαυμαστό κόσμο των ζώων έχει να διηγηθεί τις συναρπαστικότερες ιστορίες από το ζωικό βασίλειο και τη σχέση του με τον άνθρωπο και ταυτόχρονα να κάνει τον θεατή να νιώσει πριν σκεφτεί. Από τα άγρια αρπακτικά μέχρι τα γνώριμα κατοικίδια, ετοιμάσου να γνωρίσεις μερικούς από τους πιο γοητευτικούς εκπροσώπους της πανίδας και να μάθεις τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο τους.

National Geographic Channel

National Geographic (63) ***
Ιστοσελίδα

Το National Geographic είναι ο κορυφαίος προορισμός επιστήμης, εξερεύνησης και περιπέτειας! Με οδηγό παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, κινηματογραφιστές και συντελεστές, σε μεταφέρει στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη με τη μοναδική ματιά του National Geographic.

National Geographic Wild

Nat Geo Wild (64) ***
Ιστοσελίδα

Το National Geographic WILD είναι ένα παράθυρο γνώσης για τον φυσικό κόσμο, το περιβάλλον και τα απίθανα πλάσματα που κατοικούν εκεί. Από τα πιο απομακρυσμένα περιβάλλοντα, έως τα απαγορευτικά βάθη των ωκεανών και τις προστατευόμενες περιοχές του πλανήτη μας, η θεαματική κινηματογράφηση και η συναρπαστική αφήγηση, σε μεταφέρει σε μια αξέχαστη εμπειρία στην άγρια ζωή.

Discovery Science

BBC Earth (65) ***
Ιστοσελίδα

Το κανάλι BBC Earth λανσαρίστηκε το 2015 και προβάλλει παραγωγές και βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα. Eίναι ανάμεσα στους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές, όπως το Planet Earth και το Blue Planet. Το τελευταίο είναι βραβευμένο με Emmy και είναι χαρακτηριστικό ότι κατείχε για 15 χρόνια την πρώτη θέση στις προβολές ντοκιμαντέρ στη Μεγάλη Βρετανία. Παρά τη σύντομη πορεία του, το BBC Earth έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κανάλια της κατηγορίας του, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στον μαγικό κόσμο των ανακαλύψεων. Προβάλλοντας τόσο επικές όσο και καθημερινές εικόνες, το κανάλι σε φέρνει αντιμέτωπο με δράση που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά, με ασύλληπτες ιδέες και με τα θαύματα της ανθρωπότητας.

Cosmote History HD

Cosmote History HD (66)

Το COSMOTE HISTORY HD είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό κανάλι με ντοκιμαντέρ, που έχει ως επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τα ελληνικά τοπία, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του χθες και του σήμερα. Το κανάλι ξεκίνησε να προβάλλεται το 2016 και στα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, έχει φέρει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή πάνω από 70 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή COSMOTE TV, έχει προβάλει περισσότερους από 1.000 τίτλους ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς παραγωγές για την Ελλάδα από κορυφαία δίκτυα και εταιρείες διανομής.

Viasat History

Viasat History (67) ***

Το κανάλι Viasat History εμπνέει τους θεατές με περιεχόμενο που βλέπει με σύγχρονη ματιά την ιστορία και με τεκμηριωμένα προγράμματα τα οποία αφηγούνται οι πιο χαρισματικοί ιστορικοί. Το κανάλι αποκαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος και πώς αυτά μας καθορίζουν σήμερα. Παρακολούθησε αληθινές ιστορίες και σαγηνευτικές διηγήσεις από τις χαϊδεμένες ζωές των βασιλιάδων, τους αγώνες των σκλάβων και τις μεγάλες στρατιωτικές εκστρατείες της παγκόσμιας ιστορίας.

History

History (68) ***

Το History Channel είναι εδώ για να σε ψυχαγωγήσει με το υψηλής ποιότητας, συναρπαστικό πρόγραμμά του που ζωντανεύει την Ιστορία στην οθόνη σου! Ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια παγκοσμίως, το History “γράφει” τη δική του ιστορία από το 1995 με την “φρέσκια” και άκρως ψυχαγωγική ματιά του στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανθρωπότητα και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τα φροντισμένα, ποιοτικά και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ του History όχι μόνο ζωντανεύουν την Ιστορία αλλά μεταφέρουν τον θεατή στο επίκεντρο των γεγονότων και προκαλούν την αντίληψή του για το τι συνεπάγεται η Ιστορία. Το History Channel έρχεται όχι μόνο για να σε ψυχαγωγήσει, επιμορφώσει και διαφωτίσει αλλά και να συνδέσει το παρόν με το παρελθόν όπως κανένα άλλο!

Investigation Discovery

Investigation Discovery (69) ***
Ιστοσελίδα

Το ID είναι το κανάλι που ψάχνει την αλήθεια, με τις ιστορίες του να μεταφέρουν τους θεατές στο απόγειο των εμπειριών, μέσα από τις περιγραφές των χειρότερων ανθρώπινων συμπεριφορών, αλλά παράλληλα αποκαλύπτοντας τα καλύτερα της ανθρωπότητας. Το κανάλι μεταδίδει αξιόπιστες ιστορίες, με μυστήρια που σε κάνουν να αναμένεις με αγωνία τη συνέχεια.

CBS Reality

CBS Reality (70)
Ιστοσελίδα

Το CBS Reality προβάλλει, 24 ώρες το 24ωρο σε όλο σχεδόν τον κόσμο, πραγματικά γεγονότα της καθημερινότητας όπως τη δράση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, διαφόρων ομάδων διάσωσης και ακόμα ιστορίες από απλούς ανθρώπους. Συνδυάζει διασκέδαση, αγωνία, ενημέρωση και μυστήριο που σε συναρπάζει.

TLC

TLC (71)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι TLC είναι διεθνές κανάλι το οποίο παρουσιάζει τις καλύτερες lifestyle, reality και ψυχαγωγικές εκπομπές από όλο τον κόσμο, καλύπτοντας θέματα όπως μόδα, φαγητό, ταξίδια, τρόπους ζωής, γάμους, καθώς και θέματα που αφορούν γονείς.

HGTV

Home & Garden TV (72)

Το Home & Garden TV είναι το κανάλι που είναι αφιερωμένο στο σπίτι. Στα προγράμματά του θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές διακόσμησης και περιποίησης του σπιτιού σου με την αγάπη που του αξίζει.

Food Network

Food Network (73)
Ιστοσελίδα

To Food Network ασχολείται με τον κόσμο της γαστρονομίας και υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση για το είδος. Μεταδίδει ενδιαφέροντα προγράμματα, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

E! Entertainment

E! Entertainment (74)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι ασχολείται με “καυτά” κουτσομπολιά για τη ζωή διασημοτήτων του Χόλυγουντ και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια στην Ευρώπη και Αμερική. Θα λατρέψεις τις πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή και τις συνήθειες των αγαπημένων σου σταρ!

Fashion TV

Fashion TV (75)

Το δημοφιλές κανάλι που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, το στυλ, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Το Fashion TV προβάλλει πρωτότυπο, αμερόληπτο και ενημερωτικό πρόγραμμα και παράλληλα αναδεικνύει το μοναδικό, κοσμοπολίτικο και μοντέρνο στυλ μέσα από τις συνεργασίες του με διεθνούς φήμης μάρκες.

chasse-et-peche

Chasse et Peche (76)

Το κανάλι Chasse et Peche προβάλλει αποκλειστικά ντοκιμαντέρ με συναρπαστικές περιπέτειες, σε προορισμούς από όλο τον κόσμο, που θα συναρπάσουν τους λάτρεις του κυνηγιού και του ψαρέματος.

Πρόγραμμα

MTV80s (80)

Το MTV80s είναι το μουσικό και ψυχαγωγικό κανάλι που παρουσιάζει τους καλύτερους καλλιτέχνες και τις πιο ροκ ιστορίες, τόσο στη σύγχρονη όσο και στη διαχρονική μουσική.

MTV Live HD (81)

Το ΜΤV Hits είναι το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι στον κόσμο και αποτελεί τη σταθερή επιλογή των νέων.

MAD

MAD (82)
Ιστοσελίδα

Το MAD είναι το κανάλι που μεταδίδει συνεχώς ποικίλα μουσικά φιλμάκια γνωστών καλλιτεχνών.

Mad Hits

MAD Viral (83)
Ιστοσελίδα

Ένας κόσμος που όλα είναι VIRAL, ζωντανεύει στην οθόνη σου! Το κανάλι που θα κάνει την ημέρα σου πιο απολαυστική και δημιουργική. Το κανάλι που θα σε εμπνεύσει να ζεις με δύναμη και ενέργεια.
Ξεκίνησε τη μέρα σου κάνοντας γυμναστική, μάθε νέες συνταγές, επέκτεινε τις γνώσεις σου. Ενημερώσου για τα τελευταία beauty και fashion trends, από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής beauty κοινότητας.
Ανακάλυψε το ατελείωτο περιεχόμενο από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες YouTubers, Gamers και Travelers creators. Και φυσικά, απόλαυσε πολλή μουσική και δες τα φανταστικά MAD events.

Mad Greekζ

MAD Greekζ (84)
Ιστοσελίδα

To MAD Greekζ είναι το πρώτο μουσικό κανάλι που παρουσιάζει αποκλειστικά ελληνική μουσική με ένα πρωτότυπο 24ώρο πρόγραμμα με mixer shows, charts και συνεντεύξεις δημοφιλών καλλιτεχνών. Είναι ταυτόχρονα σε συνεχή επικοινωνία με τους τηλεθεατές με διαγωνισμούς για μουσικά δώρα και συναυλίες.

Mezzo Live HD

Mezzo Live HD (85)

Ένα κανάλι αφιερωμένο στην κλασσική μουσική, το μπαλέτο, την jazz, τον χορό!
Το Mezzo live σου προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων, από τις μεγαλύτερες αίθουσες, διεθνώς, που ανανεώνονται συνεχώς, κρατώντας σε συνδεδεμένο με τα τελευταία νέα από τον κόσμο της μουσικής και του χορού. Απόλαυσε τα καλύτερα από τη διεθνή μουσική σκηνή, σε 100% υψηλή ευκρίνεια, χωρίς διαφημίσεις!

Πρόγραμμα
CNN

CNN (90)
Ιστοσελίδα

Είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο κανάλι ειδήσεων στον κόσμο, προσφέρει άμεση ενημέρωση με απευθείας μεταδόσεις και χαρακτηρίζεται για την ακεραιότητα και την ποιότητα του. Επίσης, καλύπτει θέματα που αφορούν επιχειρήσεις, αθλητισμό, ταξίδια και μουσική.

BBC World

BBC World (91)
Ιστοσελίδα

Είναι ένα από τα κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια που μεταδίδει προγράμματα υψηλού επιπέδου ενημέρωσης με τα πιο πρόσφατα νέα και γεγονότα από όλο τον κόσμο.

Sky News

Sky News (92)
Ιστοσελίδα

Το Sky News δεν είναι μόνο ένα από τα διασημότερα, είναι επίσης το ασυναγώνιστο, παγκοσμίου φήμης, γρήγορο και αξιόπιστο 24ωρο κανάλι ειδήσεων με καινοτόμο πνεύμα και μια “φρέσκια” προσέγγιση της κάλυψης των γεγονότων. Διάσημο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη για την ταχύτητα, την αντικειμενικότητα και την ελαστικότητα του στη μετάδοση των ειδήσεων, το Sky News είναι η πηγή που πρέπει να ανατρέξεις για την ενημέρωσή σου.

Euronews (Ελληνικό)

Euronews (Ελληνικό) (93)

Το κανάλι Euronews καλύπτει τοπικά και διεθνή νέα, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική για τα γεγονότα μέσω της τεκμηριωμένης ανάλυσης και της μοναδικής αποστολής του προβάλλοντας τη διαφορετικότητα απόψεων.

EuroNews

EuroNews ENG (94) *
Ιστοσελίδα

Το EuroNews είναι 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι και μεταδίδεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Το κανάλι παρέχει συνολική και σφαιρική ειδησεογραφική ενημέρωση (πολιτική, οικονομικά, αθλητικά, πολιτισμός, Ευρωπαϊκά θέματα, καιρός κλπ.) κάθε 30 λεπτά.

Al Jazeera

Al Jazeera (95)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι Al Jazeera English είναι το πρώτο κανάλι μετάδοσης διεθνών ειδήσεων στα αγγλικά που εκπέμπει από τη Μέση Ανατολή σε όλο τον κόσμο. Το κανάλι προσφέρει στα ακροατήρια μια εναλλακτική προοπτική στις διεθνείς σχέσεις, τοποθετώντας τις ανθρώπινες ιστορίες στο επίκεντρο και φέρνοντας στο φως αδημοσίευτες ιστορίες. Σε αντίθεση με άλλα διεθνή κανάλια, το Al Jazeera English εκπέμπεται από τέσσερα στρατηγικά κέντρα μετάδοσης σε Doha, Kuala Lumpur, London και Washington DC.

Bloomberg

Bloomberg (96)
Ιστοσελίδα

Παρουσιάζει ειδήσεις σε περισσότερο από 200 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Προσφέρει μοναδική κάλυψη για την παγκόσμια αγορά στο χώρο των επιχειρήσεων, της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.

France24

France24 (97)
Ιστοσελίδα

Το France24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά κανάλια στον κόσμο. Εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο στην γαλλική γλώσσα, μεταδίδοντας δελτία ειδήσεων κάθε ημίωρο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα απαρτίζεται από εκπομπές που καλύπτουν όλους τους τομείς όπως ειδήσεις, οικονομία, πολιτισμός, αθλητικά και καιρός.

TV5 Monde

TV5 Monde (98)
Ιστοσελίδα

Το TV5 Monde συγκεντρώνει τα καλύτερα προγράμματα των μεγαλύτερων καναλιών της Γαλλίας, του Βελγίου, του Καναδά και της Ελβετίας και μεταδίδει ποικίλο περιεχόμενο όπως ειδήσεις, αθλητικά, ταινίες και μουσική. Το TV5 Monde είναι σήμερα το κανάλι με την υψηλότερη δημοτικότητα μεταξύ των απανταχού Γαλλόφωνων και ένα από τα κορυφαία ψυχαγωγικά κανάλια παγκοσμίως. Το κανάλι μεταδίδεται στα Γαλλικά.

Deutche Welle

Deutche Welle (Γερμανικό) (99)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι Deutsche Welle είναι ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γερμανίας. Μεταδίδει τόσο αξιόπιστες όσο και αμερόληπτες ειδήσεις και πληροφορίες σε 30 γλώσσες. Το κανάλι παρέχει μια αυθεντική σύνδεση με τη Γερμανία και την Ευρώπη με ειδήσεις και πληροφορίες στη γερμανική γλώσσα 24/7. Το κοινό μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του με προγράμματα που αφορούν στις επιχειρήσεις, στην επιστήμη, στην πολιτική, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.

Channel One Russia

Channel One Russia (100)

Το Channel One Russia είναι το ηγετικό κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης και το πιο δημοφιλές ρωσσόφωνο ανά τον κόσμο, με περίπου 250 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 190 χώρες. Το κανάλι προσφέρει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ειδήσεις, ταινίες και σειρές, ιστορικά και άλλα ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, προγράμματα με ζωντανές συζητήσεις, μουσική και αθλητισμό.

Россия 24

Россия 24 (101)
Ιστοσελίδα

Πρόκειται για ένα δημοφιλές στη Ρωσία 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι με τοπικά και διεθνή νέα. Το κανάλι καλύπτει μείζονα εθνικά και διεθνή γεγονότα με ρωσική προοπτική. Το καθημερινό του πρόγραμμα αποτελείται από 15λεπτα δελτία ειδήσεων για σημαντικά εθνικά θέματα καθώς επίσης, από μισάωρα διεθνή δελτία που ασχολούνται με τον επιχειρηματικό κόσμο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Επίσης περιλαμβάνει λεπτομερείς αναλύσεις των τοπικών εκδηλώσεων, εκλογικά αποτελέσματα και ψηλού προφίλ έρευνες σε επιστημονικές αποκαλύψεις.

RTR Planeta

RTR Planeta (103)
Ιστοσελίδα

To RTR Planeta είναι 24ωρο Ρωσικό κανάλι ποικίλης ύλης ειδικά διαμορφωμένο για τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό, το οποίο συνδυάζει το καλύτερο περιεχόμενο από τα τοπικά κανάλια "Rossiya" και "Kultura", του ραδιοφωνικούς σταθμούς "Radio of Russia" and "Mayak", το πρακτορείο ειδήσεων RIA, και άλλα 89 τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Euronews (Ρωσικό)

Euronews (Ρωσικό) (104)

Το κανάλι Euronews καλύπτει τοπικά και διεθνή νέα, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική για τα γεγονότα μέσω της τεκμηριωμένης ανάλυσης και της μοναδικής αποστολής του προβάλλοντας τη διαφορετικότητα απόψεων.

Πρόγραμμα
Cytavision Sports 1

Cytavision Sports 1HD (201)

Το κανάλι Cytavision Sports 1HD μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Δες ζωντανά αγώνες Πρωταθλήματος Cyta, Κυπέλλου Coca-Cola, προκριματικούς αγώνες των κυπριακών ομάδων σε UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και άλλες εγχώριες αναμετρήσεις, όπως το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, το Γυναικείο Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα A΄Κατηγορίας Futsal. Μπορείς επίσης να απολαύσεις σε επανάληψη αγώνες από όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision.

Cytavision Sports 2

Cytavision Sports 2HD (202)

Το κανάλι Cytavision Sports 2HD μεταδίδει ζωντανά αγώνες Πρωταθλήματος Cyta, Κυπέλλου Coca-Cola, προκριματικούς αγώνες των κυπριακών ομάδων σε UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και άλλες εγχώριες αναμετρήσεις, όπως το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, το Γυναικείο Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα A΄Κατηγορίας Futsal. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τα κανάλια της Juventus και της Roma.

Cytavision Sports 3

Cytavision Sports 3HD (203)

Το κανάλι Cytavision Sports 3HD μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Ζήσε ανεπανάληπτες συγκινήσεις με εκπληκτικές φάσεις και εντυπωσιακά γκολ από τις αγαπημένες σου ομάδες. Δες ζωντανά αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και αγώνες της Premier League. Προβάλλονται επίσης ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ολλανδικό, Πορτογαλικό, MLS) και κυπέλλων (Ελλάδας, The Emirates FA Cup, κ.ά.). Μπορείς επίσης να απολαύσεις σε επανάληψη αγώνες από όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision.

Cytavision Sports 4

Cytavision Sports 4HD (204)

Το κανάλι Cytavision Sports 4HD μεταδίδει ζωντανά αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης. Δες αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και τους αγώνες της Serie A, της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Προβάλλονται επίσης ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ολλανδικό, Πορτογαλικό, MLS) και κυπέλλων (Ελλάδας, The Emirates FA Cup, κ.ά.). Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τo κανάλι της Liverpool.

Cytavision Sports 5

Cytavision Sports 5HD (205)

Το κανάλι Cytavision Sports 5HD μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις. Δες το Wimbledon και τις σειρές ATP Masters 1000, ATP 500 και ATP 250 και απόλαυσε τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε το κανάλι της Manchester Utd.

Cytavision Sports 6

Cytavision Sports 6HD (206)

Το κανάλι Cytavision Sports 6HD μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλες τις πίστες του πλανήτη. Ζήσε την αγωνία μαζί με τους κατασκευαστές και τους οδηγούς της Formula1, του MOTOGP και του WRC. Δες επίσης ζωντανά και αποκλειστικά σπουδαίες καλαθοσφαιρικές αναμετρήσεις και μέτρησε ελεύθερες βολές και πόντους με τις καλύτερες ομάδες. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε το κανάλι Motorvision.

Cytavision Sports 7

Cytavision Sports 7HD (207)

Το κανάλι Cytavision Sports 7HD μεταδίδει ζωντανά τις ιπποδρομιακές συναντήσεις από τον κυπριακό ιππόδρομο. Δες επίσης ζωντανά και αποκλειστικά τις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ καθώς και τις διεθνείς ιπποδρομίες Saudi Cup. Επιπλέον, παρακολούθησε τα πιο διάσημα τουρνουά πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών UFC, One Championship και MMA Cage Warriors. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τα κανάλια της Barca και της Bayern Munchen.

Cablenet Sports 1

Cablenet Sports 1HD (211)

Το κανάλι CablenetSports1HD φέρνει κοντά σου όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος F.C., Ερμή και Καρμιώτισσας. Απόλαυσε πέραν των 100 ζωντανών αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Προκριματικών Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Cablenet Sports 2

Cablenet Sports 2HD (212)

Το πρωτάθλημα Γαλλίας παίζει στο κανάλι CablenetSports2HD. Οι κορυφαίες ομάδες της Γαλλικής Λίγκας, τα μεγάλα ονόματα και τα λαμπερά αστέρια της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, σε υποδέχονται προσφέροντας σου θέαμα, ανταγωνισμό και πολλά γκολ μέσα από την ποδοσφαιρική δράση του πρωταθλήματος Ligue 1 & Ligue 2.

PrimeTel 1

PrimeTel 1HD (215)

Το κανάλι PrimeΤel 1HD προβάλλει ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ και επιλεγμένα παιχνίδια από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga.

PrimeTel 2

PrimeTel 2HD (216)

Το κανάλι PrimeΤel 2HD προβάλλει ζωντανά όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και επιλεγμένους αγώνες από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga και το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey.

PrimeTel 3

PrimeTel 3HD (217)

Το κανάλι PrimeΤel 3HD προβάλλει ζωντανά, όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga και επιλεγμένους αγώνες από διεθνείς διοργανώσεις όπως το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey και το Γερμανικό Supercup.

Novasports1HD

Novasports PRIME (221) ***
Ιστοσελίδα

Τα μεγάλα ντέρμπι!
Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, επιλεγμένοι αγώνες Euroleague μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague", Basketball Champions League και Γαλλικού πρωταθλήματος.

Novasports2HD

Novasports 2 (222) ***
Ιστοσελίδα

Σημαντικές αναμετρήσεις και ζωντανοί αγώνες!
Αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και στο Basketball Champions League μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague". Σημαντικές αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανοί αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Novasports3HD

Novasports 3 (223) ***
Ιστοσελίδα

Ένα κανάλι όλο μπάσκετ!
Κρίσιμες αναμετρήσεις στη Euroleague & στο Basketball Champions League. Επιπλέον το κανάλι μεταδίδει και ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλημάτων.

Novasports4HD

Novasports 4 (224) ***
Ιστοσελίδα

Διοργανώσεις που μαγνητίζουν!
Το κανάλι των «ειδικών αποστολών» με top events, μαραθωνίους μεγάλων πόλεων, διεθνή meetings στίβου και πληθώρα σπορ απ’ όλο τον κόσμο.

Novasports5HD

Novasports 5 (225) ***
Ιστοσελίδα

Ζωντανοί αγώνες και αφιερώματα.
Ένα κανάλι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μεγάλων διοργανώσεων, με μεταδόσεις αγώνων κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Eurosport 1 (226)

Το κανάλι που δίνει μια θέση κοντά σε περισσότερα γεγονότα από οποιοδήποτε άλλο. Μεταδίδει αντισφαίριση, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, ποδόσφαιρο και σνούκερ και καλύπτει περισσότερα τουρνουά, περισσότερους αγώνες και περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο κανάλι. Τα μεγαλύτερα ονόματα, οι σπουδαιότεροι αθλητές και πρωταθλητές του αύριο είναι στο Eurosport 1. Οι έμπειροι σχολιαστές του παρέχουν μια ευρύτερη και πιο διεθνή άποψη για τον αθλητισμό σε διάφορες γλώσσες.

Eurosport 2 (227)

Το κανάλι παρουσιάζει αξιόλογα ζωντανά ομαδικά σπορ όπως το Αυστραλιανό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο NCAA. Το Eurosport 2 προσφέρει επίσης μεγάλη κάλυψη άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως τένις και χειμερινά αθλήματα.

ΝΒΑ TV

ΝΒΑ TV (228)

Το κανάλι ΝΒΑ TV είναι 24ωρο και μεταδίδει μεταξύ άλλων τα τελευταία νέα του NBA, ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις καλαθόσφαιρας καθώς και εκπομπές, στιγμιότυπα και αναλύσεις από αθλητικογράφους, προπονητές και καλαθοσφαιριστές και απόψεις φιλάθλων.

motorvision

Motorvision (229)

Το κανάλι Motorvision είναι κανάλι αφιερωμένο στον κόσμο του αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο ενθουσιασμό και πάθος: αξιόπιστες δοκιμές και αξιολογήσεις αυτοκινήτων, συναρπαστικός μηχανοκίνητος αθλητισμός, ψυχαγωγικές εκπομπές, απίστευτη απόδοση και ταχύτητα, αποκλειστικά κλασικά και απτά ιστορικά ντοκιμαντέρ.

Πρόγραμμα
ΡΙΚ HD

ΡΙΚ HD (300)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ALPHA Κύπρου

ALPHA HD (306)

Με ναυαρχίδα το πρόγραμμα και τη δυναμική του ALPHA Ελλάδος, ο ALPHA Κύπρου διατηρεί την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με την ποιότητα του περιεχομένου, την καινοτομία αλλά και την ιδιαίτερη προσέγγιση στον τηλεθεατή ο οποίος θα μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Novacinema1HD

Novacinema 1HD (340) ***
Ιστοσελίδα

Πρώτη Προβολή! Το κανάλι με τις πρεμιέρες. Εδώ θα βρεις τις πιο πρόσφατες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, επιλεγμένες σειρές, επίσης σε επίσημη πρώτη, αλλά και όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία! Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema2HD

Novacinema 2HD (341) ***
Ιστοσελίδα

Τα καλύτερα! Το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το καλό σινεμά και το πρόγραμμα του παρουσιάζει αγαπημένες επιλογές από μεγάλες ταινίες που ξεχώρισαν λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Και κάθε μήνα ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema3HD

Novacinema 3HD (342) ***
Ιστοσελίδα

Καθαρή αδρεναλίνη! Το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, ανατριχιαστικά θρίλερ για τους λάτρεις του είδους και φυσικά πολλή αδρεναλίνη. Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναλήψεις και μαραθώνιους των αγαπημένων σου σειρών. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema4HD

Novacinema 4HD (343) ***
Ιστοσελίδα

Πάθος για ζωή! Το κανάλι της ζωής μας! Μιας ζωής που τα χωράει όλα: το γέλιο, την αγάπη, τον έρωτα, το παιχνίδι, τις ρομαντικές στιγμές, τις δραματικές, αλλά και κωμικές εκφάνσεις. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

ΡΙΚ HD

Novalife HD (344)

Το Novalifε προβάλλει αγαπημένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και reality shows καθώς και βραβευμένες ταινίες.

NovastarsHD

NovastarsHD (345) ***

Το κανάλι των Βραβείων! Βραβευμένες ταινίες. Ζωντανές απονομές βραβείων. Μεγάλα κινηματογραφικά αφιερώματα. Από τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 30 Απριλίου, από τις 21:30, δύο ταινίες κάθε βράδυ.

FOX life

FOX life HD (346) ***
Ιστοσελίδα

Το FOX Life είναι το ψυχαγωγικό κανάλι που απευθύνεται σε ένα παθιασμένο, αφοσιωμένο κυρίως γυναικείο κοινό. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τις πιο hot και πολυβραβευμένες ξένες σειρές όπως Grey’s Anatomy, Station 19, This Is Us, Modern Family, Chicago Med όπως επίσης επιλεγμένα reality, lifestyle και cooking shows.

FOX

FOX HD (347) ***
Ιστοσελίδα

Το FOX είναι ο #1 προορισμός ψυχαγωγίας για τους fans κορυφαίων σειρών περιπέτειας, επιστημονικής φαντασίας, κωμωδίας και animation. Tο FOX περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές αλλά και πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως The Walking Dead, War of The Worlds, 9-1-1, NCIS, American Horror Story, Mayans M.C., The Simpsons.

Village Cinema HD (348) ***

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι! Το ταξίδι ξεκινά καθημερινά μετά τις 13:00 με non-stop προβολές 24 ώρες το 24ωρο κάθε Σαββατοκύριακο.
Τις Πέμπτες στις 21:00 οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο! Κάθε Παρασκευή στις 21:00 ραντεβού με τηλεοπτική πρεμιέρα κι αμέσως μετά ο τρόμος κυριεύει την οθόνη σου! Τα Σάββατα στις 21:00 γελάς με τη ψυχή σου με απίθανες κωμωδίες και κάθε Κυριακή στις 21:00 είσαι καλεσμένος στον κόσμο της περιπέτειας.

MOVIES BEST HD

MOVIES BEST HD (349)

MOVIES BEST HD - το πρώτο Κυπριακό 24ωρο High Definition κανάλι ταινιών. Blockbuster ταινίες, Top πρεμιέρες, νέες κυκλοφορίες από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια! Ταινίες δράσης, θρίλερ, κωμωδίες, δραματικές, ρομαντικές, παιδικές, αλλά και αγαπημένες παραγωγές όλων των εποχών με την υπογραφή κορυφαίων σκηνοθετών, από τις οποίες περνούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλυγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου - και πάντοτε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας.

TCM

TCM (350) ****
Ιστοσελίδα

To κανάλι προβάλλει τις καλύτερες στιγμές στην κινηματογραφική ιστορία και είναι ο προορισμός για διαχρονικές ταινίες.
Συνδέει τους λάτρεις των κλασσικών ταινιών όπως το «Όσα παίρνει ο άνεμος» και «Καζαμπλάνκα», με τους λάτρεις των πιο σύγχρονων όπως «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και «Μονομάχος».
Εκπλήσσει θετικά τους λάτρεις των ταινιών με μια ποικιλόμορφη συλλογή από τίτλους κατάλληλους για όλες τις ηλικίες και φύλα.

Discovery channel

Discovery Channel HD (360) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Channel, είναι ένα από τα διασημότερα και ποιοτικότερα επιμορφωτικά κανάλια στον κόσμο. Σε ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της φύσης και της περιπέτειας και σε ενημερώνει για τα τελευταία νέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας και των εξερευνήσεων. Αφέσου στη μοναδική εμπειρία του Discovery!

Discovery Science

Discovery Science HD (361) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Science μεταδίδει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγοντας και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Ανακάλυψε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που πηγάζουν από τα βάθη του γαλαξία μέχρι την πρακτική επιστήμη του σημερινού μας κόσμου.

Animal Planet

Animal Planet HD (362) ***
Ιστοσελίδα

Το Animal Planet δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το διασημότερο παράθυρο στον θαυμαστό κόσμο των ζώων έχει να διηγηθεί τις συναρπαστικότερες ιστορίες από το ζωικό βασίλειο και τη σχέση του με τον άνθρωπο και ταυτόχρονα να κάνει τον θεατή να νιώσει πριν σκεφτεί. Από τα άγρια αρπακτικά μέχρι τα γνώριμα κατοικίδια, ετοιμάσου να γνωρίσεις μερικούς από τους πιο γοητευτικούς εκπροσώπους της πανίδας και να μάθεις τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο τους.

National Geographic HD

National Geographic HD (363) ***
Ιστοσελίδα

Το National Geographic είναι ο κορυφαίος προορισμός επιστήμης, εξερεύνησης και περιπέτειας! Με οδηγό παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, κινηματογραφιστές και συντελεστές, σε μεταφέρει στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη με τη μοναδική ματιά του National Geographic.

National Geographic Wild HD

National Geographic Wild HD (364) ***

Το National Geographic WILD είναι ένα παράθυρο γνώσης για τον φυσικό κόσμο, το περιβάλλον και τα απίθανα πλάσματα που κατοικούν εκεί. Από τα πιο απομακρυσμένα περιβάλλοντα, έως τα απαγορευτικά βάθη των ωκεανών και τις προστατευόμενες περιοχές του πλανήτη μας, η θεαματική κινηματογράφηση και η συναρπαστική αφήγηση, σε μεταφέρει σε μια αξέχαστη εμπειρία στην άγρια ζωή.

ΡΙΚ HD

BBC Earth HD (365)

Το κανάλι BBC Earth λανσαρίστηκε το 2015 και προβάλλει παραγωγές και βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα. Eίναι ανάμεσα στους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές, όπως το Planet Earth και το Blue Planet. Το τελευταίο είναι βραβευμένο με Emmy και είναι χαρακτηριστικό ότι κατείχε για 15 χρόνια την πρώτη θέση στις προβολές ντοκιμαντέρ στη Μεγάλη Βρετανία. Παρά τη σύντομη πορεία του, το BBC Earth έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κανάλια της κατηγορίας του, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στον μαγικό κόσμο των ανακαλύψεων. Προβάλλοντας τόσο επικές όσο και καθημερινές εικόνες, το κανάλι σε φέρνει αντιμέτωπο με δράση που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά, με ασύλληπτες ιδέες και με τα θαύματα της ανθρωπότητας.

Cosmote History HD

Cosmote History HD (366)

Το COSMOTE HISTORY HD είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό κανάλι με ντοκιμαντέρ, που έχει ως επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τα ελληνικά τοπία, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του χθες και του σήμερα. Το κανάλι ξεκίνησε να προβάλλεται το 2016 και στα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, έχει φέρει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή πάνω από 70 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή COSMOTE TV, έχει προβάλει περισσότερους από 1.000 τίτλους ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς παραγωγές για την Ελλάδα από κορυφαία δίκτυα και εταιρείες διανομής.

History HD

History HD (368) ***

Το History HD προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο από πρώτης τάξεως τηλεοπτικά προγράμματα ιστορικού περιεχομένου σε εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια. Ξέχασε τις “ξεθωριασμένες αναμνήσεις”, το πρόγραμμα του History HD ζωντανεύει την Ιστορία με απίστευτες αναπαραστάσεις, ενδελεχείς έρευνες και συναρπαστικές αφηγήσεις που βάζουν τον θεατή στο επίκεντρο των γεγονότων. Το History HD σε συνδέει με το ένδοξο παρελθόν επιστρατεύοντας την τεχνολογία του σήμερα!

Investigation Discovery

Investigation Discovery HD (369) ***
Ιστοσελίδα

Το ID είναι το κανάλι που ψάχνει την αλήθεια, με τις ιστορίες του να μεταφέρουν τους θεατές στο απόγειο των εμπειριών, μέσα από τις περιγραφές των χειρότερων ανθρώπινων συμπεριφορών, αλλά παράλληλα αποκαλύπτοντας τα καλύτερα της ανθρωπότητας. Το κανάλι μεταδίδει αξιόπιστες ιστορίες, με μυστήρια που σε κάνουν να αναμένεις με αγωνία τη συνέχεια.

HGTV

Home & Garden TV HD (372)

Το Home & Garden TV είναι το κανάλι που είναι αφιερωμένο στο σπίτι. Στα προγράμματά του θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές διακόσμησης και περιποίησης του σπιτιού σου με την αγάπη που του αξίζει.

Food Network

Food Network HD (373)
Ιστοσελίδα

To Food Network ασχολείται με τον κόσμο της γαστρονομίας και υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση για το είδος. Μεταδίδει ενδιαφέροντα προγράμματα, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

History HD

Fashion TV UHD (375)

Η Cytavision φέρνει πρώτη στην Κύπρο το κανάλι Fashion TV σε Ultra High Definition ποιότητα, γνωστή και ως 4Κ. Το δημοφιλές κανάλι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, το στυλ, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Προβάλλει όλα τα σχετικά θέματα με τον κόσμο της μόδας όπως εβδομάδες μόδας, επιδείξεις διαφόρων κατηγοριών, διεθνούς φήμης μάρκες, μοντέλα και σχεδιαστές, τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ, μόδα για άντρες και πολλά άλλα!

Cytavision Sports 1

Cytavision Sports 1HD (501)

Το κανάλι Cytavision Sports 1HD μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Δες ζωντανά αγώνες Πρωταθλήματος Cyta, Κυπέλλου Coca-Cola, προκριματικούς αγώνες των κυπριακών ομάδων σε UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και άλλες εγχώριες αναμετρήσεις, όπως το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, το Γυναικείο Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα A΄Κατηγορίας Futsal. Μπορείς επίσης να απολαύσεις σε επανάληψη αγώνες από όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision.

Cytavision Sports 2

Cytavision Sports 2HD (502)

Το κανάλι Cytavision Sports 2HD μεταδίδει ζωντανά αγώνες Πρωταθλήματος Cyta, Κυπέλλου Coca-Cola, προκριματικούς αγώνες των κυπριακών ομάδων σε UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και άλλες εγχώριες αναμετρήσεις, όπως το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, το Γυναικείο Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα A΄Κατηγορίας Futsal. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τα κανάλια της Juventus και της Roma.

Cytavision Sports 3

Cytavision Sports 3HD (503)

Το κανάλι Cytavision Sports 3HD μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Ζήσε ανεπανάληπτες συγκινήσεις με εκπληκτικές φάσεις και εντυπωσιακά γκολ από τις αγαπημένες σου ομάδες. Δες ζωντανά αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και αγώνες της Premier League. Προβάλλονται επίσης ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ολλανδικό, Πορτογαλικό, MLS) και κυπέλλων (Ελλάδας, The Emirates FA Cup, κ.ά.). Μπορείς επίσης να απολαύσεις σε επανάληψη αγώνες από όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision.

Cytavision Sports 4

Cytavision Sports 4HD (504)

Το κανάλι Cytavision Sports 4HD μεταδίδει ζωντανά αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης. Δες αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League καθώς και τους αγώνες της Serie A, της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Προβάλλονται επίσης ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ολλανδικό, Πορτογαλικό, MLS) και κυπέλλων (Ελλάδας, The Emirates FA Cup, κ.ά.). Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τo κανάλι της Liverpool.

Cytavision Sports 5

Cytavision Sports 5HD (505)

Το κανάλι Cytavision Sports 5HD μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά αγώνες από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις. Δες το Wimbledon και τις σειρές ATP Masters 1000, ATP 500 και ATP 250 και απόλαυσε τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε το κανάλι της Manchester Utd.

Cytavision Sports 6

Cytavision Sports 6HD (506)

Το κανάλι Cytavision Sports 6HD μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλες τις πίστες του πλανήτη. Ζήσε την αγωνία μαζί με τους κατασκευαστές και τους οδηγούς της Formula1, του MOTOGP και του WRC. Δες επίσης ζωντανά και αποκλειστικά σπουδαίες καλαθοσφαιρικές αναμετρήσεις και μέτρησε ελεύθερες βολές και πόντους με τις καλύτερες ομάδες. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε το κανάλι Motorvision.

Cytavision Sports 7

Cytavision Sports 7HD (507)

Το κανάλι Cytavision Sports 7HD μεταδίδει ζωντανά τις ιπποδρομιακές συναντήσεις από τον κυπριακό ιππόδρομο. Δες επίσης ζωντανά και αποκλειστικά τις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ καθώς και τις διεθνείς ιπποδρομίες Saudi Cup. Επιπλέον, παρακολούθησε τα πιο διάσημα τουρνουά πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών UFC, One Championship και MMA Cage Warriors. Όταν δεν υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις, παρακολούθησε τα κανάλια της Barca και της Bayern Munchen.

Cablenet Sports 1

Cablenet Sports 1HD (511)

Το κανάλι CablenetSports1HD φέρνει κοντά σου όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος F.C., Ερμή και Καρμιώτισσας. Απόλαυσε πέραν των 100 ζωντανών αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Προκριματικών Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Cablenet Sports 2

Cablenet Sports 2HD (512)

Το πρωτάθλημα Γαλλίας παίζει στο κανάλι CablenetSports2HD. Οι κορυφαίες ομάδες της Γαλλικής Λίγκας, τα μεγάλα ονόματα και τα λαμπερά αστέρια της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, σε υποδέχονται προσφέροντας σου θέαμα, ανταγωνισμό και πολλά γκολ μέσα από την ποδοσφαιρική δράση του πρωταθλήματος Ligue 1 & Ligue 2.

PrimeTel 1

PrimeTel 1HD (515)

Το κανάλι PrimeΤel 1HD προβάλλει ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ και επιλεγμένα παιχνίδια από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga.

PrimeTel 2

PrimeTel 2HD (516)

Το κανάλι PrimeΤel 2HD προβάλλει ζωντανά όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και επιλεγμένους αγώνες από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga και το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey.

PrimeTel 3

PrimeTel 3HD (517)

Το κανάλι PrimeΤel 3HD προβάλλει ζωντανά, όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga και επιλεγμένους αγώνες από διεθνείς διοργανώσεις όπως το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey και το Γερμανικό Supercup.

Novasports1HD

Novasports PRIME HD (521) ***
Ιστοσελίδα

Τα μεγάλα ντέρμπι!
Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, επιλεγμένοι αγώνες Euroleague μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague", Basketball Champions League και Γαλλικού πρωταθλήματος.

Novasports2HD

Novasports 2HD (522) ***
Ιστοσελίδα

Σημαντικές αναμετρήσεις και ζωντανοί αγώνες!
Αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και στο Basketball Champions League μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague". Σημαντικές αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανοί αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Novasports2HD

Novasports 3HD (523) ***
Ιστοσελίδα

Ένα κανάλι όλο μπάσκετ!
Κρίσιμες αναμετρήσεις στη Euroleague & στο Basketball Champions League. Επιπλέον το κανάλι μεταδίδει και ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλημάτων.

Novasports2HD

Novasports 4HD (524) ***
Ιστοσελίδα

Διοργανώσεις που μαγνητίζουν!
Το κανάλι των «ειδικών αποστολών» με Top events, μαραθωνίους μεγάλων πόλεων, διεθνή meetings στίβου και πληθώρα σπορ απ’ όλο τον κόσμο.

Novasports2HD

Novasports 5HD (525) ***
Ιστοσελίδα

Ζωντανοί αγώνες και αφιερώματα.
Ένα κανάλι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μεγάλων διοργανώσεων, με μεταδόσεις αγώνων κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Eurosport 1HD (526)

Το κανάλι που δίνει μια θέση κοντά σε περισσότερα γεγονότα από οποιοδήποτε άλλο. Μεταδίδει αντισφαίριση, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, ποδόσφαιρο και σνούκερ και καλύπτει περισσότερα τουρνουά, περισσότερους αγώνες και περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο κανάλι. Τα μεγαλύτερα ονόματα, οι σπουδαιότεροι αθλητές και πρωταθλητές του αύριο είναι στο Eurosport 1. Οι έμπειροι σχολιαστές του παρέχουν μια ευρύτερη και πιο διεθνή άποψη για τον αθλητισμό σε διάφορες γλώσσες.

Eurosport 2HD (527)

Το κανάλι παρουσιάζει αξιόλογα ζωντανά ομαδικά σπορ όπως το Αυστραλιανό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο NCAA. Το Eurosport 2 προσφέρει επίσης μεγάλη κάλυψη άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως τένις και χειμερινά αθλήματα.

Πρόγραμμα

Adult Channel - Blue Hustler (900)

Κανάλι Ενηλίκων

Adult Channel - Sirina TV (901)

Στο κανάλι Sirina TV παίζουν οι πιο καυτές ελληνικές αισθησιακές ταινίες, αλλά και επιλεγμένες κορυφαίες ταινίες ξένης παραγωγής.

Adult Channel - Hustler TV (902)

Ταινίες γυρισμένες και διανεμημένες σε μορφή HD κάνουν το κανάλι Hustler HD να ξεχωρίζει για την ασταμάτητη ψυχαγωγία ενηλίκων. Το Hustler HD περιλαμβάνει περιεχόμενο από τους πιο διάσημους οίκους παραγωγής και περιλαμβάνει εξαιρετικά δημοφιλείς παρωδίες. Στο κανάλι Hustler HD κάνουν πρεμιέρα οι τελευταίες κυκλοφορίες.

Adult Channel - Redlight TV (903)

Ένα ευρωπαϊκό θεματικό κανάλι αφιερωμένο στην υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία για ενήλικες, το οποίο διαθέτει ευρωπαϊκές και ιταλικές παραγωγές.

Adult Channel - Private TV (904)

Κανάλι Ενηλίκων

* Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά
** Στα Αγγλικά και μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά
*** Με Ελληνικούς Υποτίτλους
**** Μερικώς με Ελληνικούς Υποτίτλους