Τηλεφωνία & Internet

Μιλάμε σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας για επικοινωνία!

Η επιχείρησή σας, χρειάζεται αξιόπιστες οικονομικές και ευέλικτες λύσεις για επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες, που να λειτουργούν αποτελεσματικά, από οποιοδήποτε σημείο, με οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, απλά, έξυπνα και γρήγορα.


Ολοκληρωμένες λύσεις

Επιλέξτε ανάμεσα στις υπηρεσίες ευρυζωνικής τηλεφωνίας, Business Telephony, Telephony Small Business, Business Telephony for PBX, αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, για να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση, με νέες και αναβαθμισμένες διευκολύνσεις.


Μείωση κόστους

Οι λύσεις ευρυζωνικής τηλεφωνίας, σας παρέχουν σημαντικές εξοικονομήσεις στη μηνιαία συνδρομή σας. Επιπρόσθετα, απολαμβάνετε δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ των διαφορετικών παραρτημάτων της επιχείρησής σας, αλλά και μεταξύ των σταθερών και κινητών τηλεφωνικών αριθμών σας.


Ευελιξία

Διαμορφώστε και αυτοματοποιήστε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σας, ενεργοποιώντας τις διευκολύνσεις που σας παρέχονται και καλύπτουν τόσο τις σημερινές, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Προσθέστε και αφαιρέστε τηλεφωνικούς αριθμούς απλά και γρήγορα, χωρίς την ανάγκη επένδυσης ή αναβάθμισης εξοπλισμού. Χρησιμοποιήστε τη διευκόλυνση ΤelephonyOntheGo για τους υπαλλήλους σας που βρίσκονται εν κινήση, ώστε η επιχείρηση σας να «τρέχει» ευέλικτα στο απαιτητικό ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Μοναδική εμπειρία

Η διαχείριση των τηλεφωνικών σας διευκολύνσεων καθώς και η διαμόρφωση του τρόπου που θα λειτουργούν, γίνεται πλέον από εσάς μέσω διαδικτύου απλά, γρήγορα και αποδοτικά από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση


Επαγγελματίες

Telephony Small Business

Fax-on-Email

Στέλνετε και λαμβάνετε fax ηλεκτρονικά, χωρίς συσκευή, μελάνια και χαρτί!


περισσότερα »

Business Talk & Save

Επωφεληθείτε με μειώσεις μέχρι και 20% στις κλήσεις σας σε αριθμούς στην Κύπρο ή στο εξωτερικό

περισσότερα »

Telephony OntheGo

Πάρτε το σταθερό αριθμό μαζί σας για να μιλάτε δωρεάν με το σπίτι σας.


περισσότερα »


Επιλέξετε τις τηλεφωνικές συσκευές που σας λύνουν τα χέρια.

περισσότερα »