Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
Η επιχείρηση σας χρειάζεται αξιόπιστες, γρήγορες και ευέλικτες λύσεις για επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες, για να λειτουργεί αποτελεσματικά, από οποιοδήποτε σημείο, με οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, απλά έξυπνα και γρήγορα.


Μείωση κόστους

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας έχετε σημαντικές εξοικονομήσεις στη μηνιαία συνδρομή σας και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Επιπρόσθετα, απολαμβάνετε δωρεάν και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ των σταθερών και κινητών της επιχείρησης σας.


Ευελιξία

Οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σας προσφέρουν νέες και αναβαθμισμένες διευκολύνσεις αλλά και τη δυνατότητα προσθαφαίρεσης τηλεφωνικών αριθμών χωρίς άλλη επένδυση ή αναβάθμιση. Προσφέρεται επίσης δυνατότητα τηλεργασίας και υποστήριξης υπαλλήλων που βρίσκονται σε κίνηση.


Μοναδική εμπειρία

Η διαχείριση της σταθερής τηλεφωνίας σας γίνεται πλέον μέσω διαδικτύου απλά, γρήγορα και αποδοτικά από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω οποιασδήποτε συσκευής.
Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση

Επαγγελματίες

Fax-on-Email

Στέλλεις και λαμβάνεις fax ηλεκτρονικά, χωρίς συσκευή, μελάνια και χαρτί!


περισσότερα »

Business Talk & Save

Επωφεληθείτε με μειώσεις μέχρι και 20% στις κλήσεις σας σε αριθμούς στην Κύπρο ή στο εξωτερικό

περισσότερα »

Telephony OntheGo

Πάρε το σταθερό αριθμό μαζί σου για να μιλάς δωρεάν με το σπίτι σου.


περισσότερα »


Επιλέξετε τις τηλεφωνικές συσκευές που σας λύνουν τα χέρια.

περισσότερα »

Feedback