Δελτία Τύπου

12 Μαΐου 2022
Cyta: Τεχνολογική και περιβαλλοντική αναζωογόνηση στην περιοχή της Συκόπετρας
Πρωτοβουλία δενδροφύτευσης σε έκταση που επλήγη από τις πυρκαγιές του 2021

Η Cyta, σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου στο χωριό Συκόπετρα και σηματοδότησε την ολοκλήρωση του νέου δικτύου κινητής που καθιστά την Κύπρο την 1η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 100% πληθυσμιακή κάλυψη 5G, προχωρά σε μια πρωτοβουλία να συμβάλει στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στην γύρω περιοχή, η οποία έχει πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

6 Μαΐου 2022
Cytavision: Οι μεγάλοι τυχεροί που θα ταξιδέψουν στους τελικούς της UEFA

H Cytavision ανακοινώνει τα ονόματα των πέντε τυχερών συνδρομητών της που έλαβαν μέρος στις κληρώσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς αγώνες των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA. Στις κληρώσεις είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι συνδρομητές της Cytavision με πακέτα Value Pack ή Variety Pack που κατέχουν το πρόσθετο αθλητικό πακέτο «Διεθνές Ποδόσφαιρο και Άλλα Αθλήματα».

2 Μαΐου 2022
Η Κύπρος πρώτη χώρα στην EE με 100% πληθυσμιακή κάλυψη 5G
Με το χωριό Συκόπετρα ολοκληρώθηκε το παγκύπριο δίκτυο 5G της Cyta

Η Cyta ανακοινώνει την ολοκλήρωση του παγκύπριου δικτύου κινητής 5G, που προσφέρει υπερσύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της. Το γεγονός καθιστά την Κύπρο ως την πρώτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 100% πληθυσμιακή κάλυψη 5G.