Δελτία Τύπου

21 Ιουλίου 2021
Η Premier League στη Cytavision έως το 2025

Η Cyta έχει εξασφαλίσει, μέσω διαγωνισμού, τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της Premier League, για την τριετία 2022-2025.

16 Ιουλίου 2021
«Ταξίδι στην Ολυμπιάδα Τόκιο 2020»
Μηνύματα Ζωής από 12 Ολυμπιονίκες μας σε εκστρατεία της Cyta

16 Ιουλίου 2021
Η Cyta προσφέρει 5000 δωροκουπόνια στους νέους και ενισχύει την προσπάθεια επιστροφής σε όλα όσα μας έλειψαν

Η Cyta δίνει στους νέους την ευκαιρία να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα προϊόντα επικοινωνίας, συμβάλλοντας, ταυτόχρονα, στην προσπάθεια της χώρας μας για γρήγορη επιστροφή σε όλα όσα μας έλειψαν, μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

8 Ιουλίου 2021
Η Cyta στο πλευρό των πληγέντων της καταστροφικής πυρκαγιάς
Τα πρώτα μέτρα βοήθειας προς τους πυρόπληκτους

Η πρωτοφανής καταστροφή που βίωσαν από τη φονική πυρκαγιά οι ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, έφερε μαζί της οδύνη για τους ανθρώπους που χάθηκαν, πόνο και αγωνία για τις περιουσίες και το περιβάλλον που καταστράφηκαν. Την ίδια στιγμή, μέσα από τη σκληρή δοκιμασία, αναδύεται για ακόμη μία φορά, η δύναμη της αλληλεγγύης.

2 Ιουλίου 2021
Στη Cyta το Χρυσό Βραβείο Covid-19 Responsible Business Plan για την υπεύθυνη στήριξη της κοινωνίας και των πελατών της κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Covid-19 Responsible Business Plan, τιμήθηκε η Cyta στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων Cyprus Responsible Business Awards 2020, που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά από την εταιρείας Boussias Cyprus.