Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Internet Business

Αξιόπιστη διεθνής διασύνδεση

Πολλαπλές συνδέσεις με το διεθνές διαδίκτυο και σύνδεση με τα σημαντικότερα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης. Συνεργασία με τους σημαντικότερους παροχείς διαδικτυακού περιεχομένου και τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για την τοπική αποθήκευση περιεχομένου.

Ασφάλεια Δικτύου

Προστατεύουμε τις υποδομές μας από κακόβουλες διαδικτυακές επιθέσεις τύπου DDoS με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό. Προσφέρουμε την υπηρεσία DDoS Network Protection, σαν μια ολοκληρωμένη λύση για προστασία της επιχείρησής σας.

Τα προϊόντα Internet Business αποτελούν την ποιοτική και αξιόπιστη λύση για σύνδεση στο διαδίκτυο και προσφέρουν ευελιξία ικανοποιώντας και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Γεωγραφική Εφεδρεία
Γεωγραφική εφεδρεία για τις βασικές υπηρεσίες λειτουργίας του διαδικτύου.

Διαθεσιμότητα
Ψηλή διαθεσιμότητα, όσον αφορά συνδέσεις και δρομολογητές, σε όλο το εθνικό και διεθνές δίκτυο. Firewalls και DDos Mitigation χρησιμοποιούνται για να προστατέψουν το δίκτυο από κακόβουλες διαδικτυακές επιθέσεις.

24ωρη υποστήριξη
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση δικτύου 24Χ7 από
άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στο 8000-4000.
Δωρεάν διαχείριση primary και secondary DNS και mail relay.
Προσφέρουμε IPv4 και IPv6 διευθύνσεις (dual stack).

Επιπρόσθετες διευκολύνσεις
Δωρεάν Πρόσβαση στα 170+ Cytanet Wireless Zone (WiFi) hot spots στην ελεύθερη Κύπρο.
Δωρεάν Web Hosting 150 MB με 10 ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Δωρεάν παροχή εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή πέντε ηλεκτρονικών διευθύνσεων) και προστασίας του από ιούς και αυτόκλητα μηνύματα (antivirus & antispam protection).
Δωρεάν τέσσερεις στατικές IP διευθύνσεις (1 διαθέσιμη για το δίκτυο του πελάτη).

Feedback