Τηλεφωνία & Internet FAQs

Business Telephony

Ποια υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας είναι κατάλληλη για την επιχείρηση μου;

Αν η επιχείρηση σου διαθέτει  4 ή περισσότερους αριθμούς  και δεν διαθέτει ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο (ΡΒΧ ) ή επιθυμείς να το αντικαταστήσεις,  τότε η  κατάλληλη λύση για την επιχείρηση σου είναι η υπηρεσία Business Telephony

Με την υπηρεσία  Business Telephony απολαμβάνεις τις δυνατότητες που προσφέρει ένα ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο χωρίς να επιβαρύνεις την επιχείρηση σου με την αγορά εξοπλισμού και  χωρίς δαπανηρά συμβόλαια συντήρησης:

  • δωρεάν και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις
  • ηλεκτρονική διαχείριση της υπηρεσίας από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι εντός ή εκτός της επιχείρησης
  • χρήση όποιας συσκευή και αν επιλέξεις - κινητή ή σταθερή

Αν η επιχείρηση σου έχει μόνο με 1 μόνο σημείο παρουσίας και  2-4 τηλεφωνικούς αριθμούς προτείνουμε την  υπηρεσία Telephony Small Business.

Η υπηρεσία Telephony Small Business λειτουργεί ως ένα μικρό ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο, στην καλύτερη τιμή, προσφέροντας:

  • δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις (call transfer,call pickup, voicemail, αναγνώριση κλήσης)
  • δωρεάν ενδοεπικοινωνία, με χρήση 3ψήφιων κωδικών και
  • δυνατότητα παρουσίασης μόνο ενός αριθμού για τις εξερχόμενες κλήσεις, όλων των τηλεφωνικών αριθμών της επιχείρησης.

Για επιχειρήσεις που επιθυμούν να διατηρήσουν το ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο τους η κατάλληλη λύση είναι η υπηρεσία Business Telephony for PBX.

Μπορώ να συνδέσω κινητά στην υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας της επιχείρησης μου;

Ναι, αν διαθέτεις την υπηρεσία Business Telephony ή Business Telephony for PBX (SIP) μπορείς να καταχωρήσεις κινητά τηλέφωνα στις δύο αυτές υπηρεσίες. Για να καταχωρηθούν τα κινητά κάτω από τις δύο υπηρεσίες απλά επιλέγεις ένα από τα πακέτα ομιλίας για ενδοεταιρικές κλήσεις.

Ποιες είναι οι επιλογές πακέτων ομιλίας για ενδοεταιρικές κλήσεις και τι συμπεριλαμβάνουν;

Όταν καταχωρείς κινητά με:

Πρόγραμμα RED: Έχεις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς άλλα κινητά και τα σταθερά τηλέφωνα που είναι καταχωρημένα στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX.

Κινητά Classic: Επιλέγεις ένα από τα πακέτα 300 ή απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς άλλα κινητά και τα σταθερά που είναι καταχωρημένα στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBΧ.

Πακέτο Λεπτά ομιλίας μηνιαία Σύνδεση* Μηνιαία Συνδρομή
Business Basic για Classic 300 €10,34 €4,65
Business Unlimited για Classic Απεριόριστα €10,34 €9,70
Business Unlimited για RED 1 & RED 2 Απεριόριστα €10,34 €2,00
Business Unlimited για RED Plus, FREEDOM Απεριόριστα €10,34 ---

* Ισχύει για μέχρι 30 αριθμούς του ιδίου πακέτου ανά παραγγελία.

Μπορώ να καταχωρήσω κινητά που δεν ανήκουν στην επιχείρηση μου στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX;

Ναι, μπορείς να καταχωρήσεις και κινητά που δεν ανήκουν στην επιχείρηση  και στις δύο υπηρεσίες.

Ποιες είναι οι χρεώσεις για κλήσεις από τα σταθερά προς τα κινητά της επιχείρησης που ανήκουν στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX;

Οι κλήσεις μεταξύ σταθερών της επιχείρησης  που ανήκουν στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX είναι δωρεάν και απεριόριστες.

Για τις κλήσεις από τα σταθερά της επιχείρησης που ανήκουν στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX προς τα κινητά που ανήκουν στις δύο υπηρεσίες ισχύουν τα εκάστοτε τέλη κλήσεων της σταθερής τηλεφωνίας. Πάρε απεριόριστες κλήσεις από τα σταθερά προς τα κινητά με πακέτο απεριόριστων ενδοεταιρικών κλήσεων RED. Προσφέρεται επίσης πακέτο 100 λεπτών μηνιαία προς κινητά Business Telephony. Το τέλος σύνδεσης του πακέτου είναι €8,34 και η μηνιαία συνδρομή €4,08.

Μπορώ να έχω απεριόριστες δωρεάν κλήσεις από τα σταθερά προς τα κινητά της επιχείρησης μου που ανήκουν στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX;

Ναι, μπορείς να έχεις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από τα σταθερά  που ανήκουν στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX προς τα κινητά με πακέτο απεριόριστων ενδοεταιρικών κλήσεων RED.
Για να έχεις πακέτο απεριόριστων ενδοεταιρικών κλήσεων RED χρειάζεσαι:

  • Ένα τουλάχιστο κινητό με πρτόγραμμα RED καταχωρημένο στην υπηρεσία Business Telephony ή Business Telephony for PBX.
  • Υπογραφή 24μηνης δέσμευσης για παροχή δωρεάν απεριόριστων ενδοεταιρικών κλήσεων από τα σταθερά προς τα κινητά που είναι καταχωρημένα στις υπηρεσίες.
Τι γίνεται αν τερματίσω τα κινητά με πρόγραμμα RED πριν τη λήξη της 24μηνης δέσμευσης;
Αν τερματιστούν όλα τα κινητά με πρόγραμμα RED πριν τη λήξη της 24μηνης δέσμευσης απλά δεν θα επωφελείται πλέον η επιχείρηση σου από τις απεριόριστες δωρεάν κλήσεις από τα σταθερά προς τα κινητά. Δεν υπάρχει κάποια άλλη χρέωση.
Μπορώ να συνδέσω παραρτήματα της επιχείρησης μου με ένα, δύο ή τρεις αριθμούς στην υπηρεσία Business Telephony;

Ναι μπορείς. Η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας Business Telephony για παραρτήματα με λιγότερα από 4 αριθμούς είναι €7,25 ανά αριθμό συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον ένα παράρτημα θα χρεώνεται με τα βασικό τέλος μηνιαίας συνδρομής της υπηρεσίας Business Telephony που είναι €28,99 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας Business Telephony είναι η ύπαρξη ευρυζωνικής πρόσβασης (Internet/DSL Access/Ethernet).

Τι προσφέρει η διευκόλυνση Telephony OntheGo;

Με την διευκόλυνση Telephony OntheGo μπορείς να χρησιμοποιείς τον σταθερό αριθμό σου οπουδήποτε, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, στο smartphone, στον υπολογιστή και στο tablet σου και να απολαμβάνεις χαμηλές χρεώσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή (app) Tel OntheGo.

Για ποιες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας παρέχεται η διευκόλυνση Telephony OntheGo;

Η διευκόλυνση Telephony OntheGo παρέχεται σε πελάτες που διαθέτουν τις υπηρεσίες Business Telephony, ή Telephony Small Business ή  BBT Home (Telephony Plus).

Η διευκόλυνση δεν παρέχεται σε πελάτες που διαθέτουν  την υπηρεσία Business Telephony for PBX ή την αναλογική τηλεφωνία ή την υπηρεσία ISDN.

Πως μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Tel OntheGo;

Για συσκευές με λειτουργικό Android μέσω του

Για συσκευές με λειτουργικό iOS μέσω του

Για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό Windows μέσω του My Cyta.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό εγκατάστασης της εφαρμογής Tel OntheGo.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να έχω ενεργοποιημένη την εφαρμογή Tel OntheGo;

H εφαρμογή Tel OntheGo μπορεί να είναι ενεργοποιημένη ταυτόχρονα μέχρι και σε 3 συσκευές.

Τι πρέπει να κάνω αν έχω ενεργοποιημένη την εφαρμογή Tel OntheGo σε 3 συσκευές και θέλω να προσθέσω άλλη συσκευή;

Θα πρέπει να διαγράψεις την εφαρμογή από μια συσκευή στην οποία είναι ήδη ενεργοποιημένη για να προσθέσεις νέα συσκευή.

Για διαγραφή της εφαρμογής από συσκευή τηλεφώνησε χωρίς χρέωση στο 8000-4000.