Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεφωνία FAQs

Επίλεξε κατηγορία

Ευρυζωνική Τηλεφωνία

Τι είναι η υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας;

H Ευρυζωνική Τηλεφωνία (BBT Home) διευρύνει την τηλεφωνική σου εμπειρία προσφέροντας ευελιξία και μοναδικά προνόμια σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει:

 • Δυνατότητα προσθήκης μέχρι και τεσσάρων ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών.
 • Δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις, όπως μεταβίβαση κλήσης, κράτηση κλήσης και άλλες.
 • Διενέργεια κλήσεων φωνής και εικόνας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με το λογισμικό Tel OntheGo.
 • Δυνατότητα διαχείρισης και προγραμματισμού της υπηρεσίας μέσω του My Cyta.
Οδηγίες για την ιδιοεγκατάσταση των υπηρεσιών Internet Home και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας
Οι οδηγίες ιδιοεγκατάστασης για τις υπηρεσίες Internet Home και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας παρουσιάζονται αναλυτικά στο αρχείο Οδηγίες ιδιοεγκατάστασης στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/broadband-telephony
Πώς μπορώ να διαχειριστώ την υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω του διαδικτύου;
Για την ηλεκτρονική διαχείριση της υπηρεσίας θα πρέπει να εγγραφείς στην ιστοσελίδα My Cyta και να προσθέσεις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.
Πώς μπορώ να διαχειριστώ τις Τηλεφωνικές Διευκολύνσεις του ευρυζωνικού αριθμού μου;
Η διαχείριση των τηλεφωνικών διευκολύνσεων των ευρυζωνικών αριθμών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας My Cyta. Εφόσον συνδεθείς στην ιστοσελίδα επέλεξε τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας και ακολούθως επέλεξε τον σύνδεσμο «Περισσότερα». Για να καθορίσεις τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις για ένα αριθμό που παρουσιάζεται επέλεξε το σύνδεσμο «Διαχείριση Αριθμού» δίπλα από τον αριθμό που επιθυμείς να διαχειριστείς.
Ποιες είναι οι κύριες Τηλεφωνικές Διευκολύνσεις;

Στη σελίδα παρουσιάζονται οι ομάδες των διευκολύνσεων με βάση τη χρήση τους. Οι ομάδες χωρίζονται σε Εισερχόμενες Κλήσεις, Εξερχόμενες Κλήσεις, Διαχείριση Κλήσεων, Σχέδια Κλήσεων και Κωδικοί Διαχείρισης. Πιο κάτω φαίνεται μια μικρή περιγραφή των υπηρεσιών:

Χρονοδιάγραμμα
Χρονοδιάγραμμα Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου χρονοδιάγραμμα και να καθορίσεις τις μέρες και ώρες που επιθυμείς να χρησιμοποιείς τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις σου όπως μεταβίβαση κλήσεων, απόρριψη κλήσεων κτλ. Από την ίδια σελίδα μπορείς να διαχειριστείς και τα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα σου.
Εισερχόμενες Κλήσεις
Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων Σου επιτρέπει να απορρίψεις κλήσεις από άτομα που έχουν εσκεμμένα αποκρύψει τον αριθμό τους. Τα άτομα αυτά ενημερώνονται ότι οι κλήσεις τους έχουν απορριφθεί. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία θα πρέπει να καλέσεις το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.
Μεταβίβαση όλων των εισερχόμενων κλήσεων/όταν το τηλέφωνο είναι κρατημένο/όταν το τηλέφωνο δεν απαντά Σου επιτρέπει να μεταβιβάσεις όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σου, όταν το τηλέφωνό σου είναι κρατημένο ή όταν το τηλέφωνό σου δεν απαντά, σε ένα άλλο τηλεφωνικό αριθμό όπως το σπίτι σου, το γραφείο σου, το κινητό σου ή το φωνοκιβώτιό σου. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Μεταβίβαση όλων των εισερχόμενων κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας Όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας οι κλήσεις σου μεταφέρονται αυτόματα σε ένα άλλο τηλεφωνικό αριθμό. Όταν επανέλθει σε ομαλή λειτουργία το τηλέφωνο σου οι κλήσεις μεταφέρονται και πάλι σε αυτό αυτόματα. Για ενεργοποίηση πληκτρολόγησε *94, τον αριθμό (σταθερό ή κινητό) που θέλεις να μεταφέρεις τις κλήσεις και έπειτα #. Για απενεργοποίηση: *95#
Επιλεκτική Μεταβίβαση/Απόρριψη Κλήσεων Σου επιτρέπει να μεταβιβάζεις ή να απορρίπτεις όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σου σε ένα διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου όταν πληρούνται τα προκαθορισμένα κριτήρια που έχεις θέσει όπως αριθμός τηλεφώνου, ώρα της μέρας ή μέρα της εβδομάδας. Για να ενεργοποιήσεις την διευκόλυνση τηλεφώνησε στο 132.
Χαρακτηριστικός Ήχος Κλήσης Σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το τηλέφωνό σου να χτυπά με διαφορετικό ήχο με βάση προκαθορισμένα κριτήρια που έχεις θέσει. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Για να ενεργοποιήσεις την διευκόλυνση τηλεφώνησε στο 132.
Αναγνώριση Κλήσης (CLIP) Σου επιτρέπει να βλέπεις ποιος σε καλεί όταν δέχεσαι κλήσεις. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Εξερχόμενες Κλήσεις
Επιστροφή κλήσης Σου επιτρέπει να επιστρέψεις μία κλήση στο τελευταίο άτομο που σε κάλεσε. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Επανάκληση Τελευταίου Αριθμού Σου επιτρέπει να επανακαλέσεις τον τελευταίο αριθμό που σε κάλεσε. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Ταχεία Κλήση 8 Σου επιτρέπει να συνδέσεις μονοψήφιους κωδικούς ταχείας κλήσης με τηλεφωνικούς αριθμούς που καλείς συχνά ή δυσκολεύεσαι να θυμάσαι και να τους καλείς με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διευκόλυνση παρέχεται δωρεάν.
Διαχείριση Κλήσεων
Αναμονή Κλήσεων Σου επιτρέπει να διακόπτεις κλήσεις που είναι σε εξέλιξη για να απαντήσεις σε μια άλλη εισερχόμενη κλήση. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Κράτηση Κλήσης Σου επιτρέπει να κρατήσεις μία κλήση. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Κλήση Συνδιάσκεψης Σου επιτρέπει να διενεργήσεις κλήσεις μεταξύ τριών τηλεφωνικών αριθμών. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Πώς μπορώ να διενεργώ και να δέχομαι κλήσεις φωνής και εικόνας στο σπίτι μου χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως σταθερό τηλέφωνο;
Συνδέσου στην ιστοσελίδα της Cyta. Συνδέσου στον My Cyta λογαριασμό σου επιλέγοντας τον σύνδεσμο “Login to My Cyta”. Κάτω από τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας πάτησε στον σύνδεσμο «Περισσότερα». Στην νέα οθόνη, κάτω από την κατηγορία Χρήσιμοι Σύνδεσμοι επέλεξε το σύνδεσμο Tel OntheGo.

Αφού συνδεθείς, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό εγκατάστασης, τον οδηγό χρήσης και να καταφορτώσεις το λογισμικό στον υπολογιστή σου, από την επιλογή «Λήψη Αρχείου Tel OntheGo». Για τους κωδικούς που θα χρειαστείς για να ενεργοποιήσεις το λογισμικό, επέλεξε τον τηλεφωνικό σου αριθμό και κάτω από αυτόν επέλεξε τον σύνδεσμο Κωδικοί Συσκευής για να δεις τους αντίστοιχους Κωδικούς Συσκευής SIP.
Πώς μπορώ να διενεργώ και να δέχομαι κλήσεις φωνής και εικόνας μέσω του λογισμικού Tel OntheGo και εκτός του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως σταθερό τηλέφωνο;
Με την υπηρεσία Telephony OnTheGo και το λογισμικό Tel OntheGo στον υπολογιστή σου μπορείς να δέχεσαι και να διενεργείς κλήσεις φωνής και εικόνας και εκτός του σπιτιού σου, οπουδήποτε και αν ταξιδεύεις στην Κύπρο ή το εξωτερικό. Μοναδική προϋπόθεση υπολογιστής με Windows (XP,Vista ή νεότερες εκδόσεις) και ευρυζωνική σύνδεση. Για περισσότερες πληροφορίες συνδέσου στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/telephony-on-the-go
Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας;
Για λεπτομέρειες που αφορούν τις χρεώσεις της υπηρεσίας συνδέσου στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/broadband-telephony στην επιλογή «Χρεώσεις και τέλη κλήσεων».
Τι σημαίνει η ορολογία All IP;
Η τεχνολογία Internet Protocol (IP) είναι η πιο επιτυχημένη για μεταφορά δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Εκτός από δεδομένα, η τεχνολογία IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά εικόνων, βίντεο, μουσικής και φωνής. Το διαδίκτυο και η τηλεόραση της Cyta προσφέρονται ήδη μέσω της τεχνολογίας IP.

Η Cyta αναβαθμίζει τους πελάτες της Σταθερής Τηλεφωνίας μεταφέροντας τους από το αναλογικό δίκτυο σε νέο δίκτυο Σταθερής Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας το οποίο λειτουργεί μέσω IP τεχνολογίας. Ήδη χιλιάδες έχουν μεταφερθεί. Στόχος μας είναι η μεταφορά όλων των πελατών μας μέχρι το 2018.
Γιατί να αλλάξω σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία;
Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι τηλεπικοινωνίες βρίσκονται σε περίοδο τεχνολογικής αλλαγής. Οι παραδοσιακές τεχνολογίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους. Η Cyta θέτοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της και την αξιοπιστία του δικτύου της σε πρώτη προτεραιότητα, υιοθετεί την τεχνολογία IP. Η τεχνολογία IP θα απλοποιήσει τα πάντα. Όταν όλες οι συσκευές όπως τα τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, τα CD Players μιλούν την ίδια γλώσσα, τότε και μόνο θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον κόσμο της επικοινωνίας.
Πόσο ασφαλής είναι η επικοινωνία μέσω του νέου IP δικτύου της Cyta;
Προτεραιότητα στη Cyta είναι η προστασία των πελατών της και των τηλεφωνικών συνομιλιών τους ανεξάρτητα από την υπηρεσία και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται. H Cyta χρησιμοποιεί διαφορετικό κανάλι για δρομολόγηση φωνής και δεδομένων για μέγιστη ασφάλεια στην επικοινωνία.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις δρομολογούνται στο ιδιωτικό δίκτυο φωνής της Cyta διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κλήσης και ασφαλείς συνδιαλέξεις, και όχι μέσω διαδικτύου (www).
Ποιοι πελάτες θα επηρεαστούν από την μεταφορά;
Όλοι οι πελάτες που διαθέτουν αναλογική ή ISDN σύνδεση.
Πώς θα πληροφορηθούν οι πελάτες για την μεταφορά τους;
Ήδη έχουν ετοιμαστεί νέα προϊόντα και πακέτα που αφορούν την Ευρυζωνική Τηλεφωνία. Σταδιακά, η Cyta θα αποστείλει επιστολές σε όλους τους πελάτες που επηρεάζονται. Μετά θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού έτσι ώστε να τους επισκεφθεί συνεργείο της για τη μεταφορά τους.
Ποιες οι αλλαγές για τους πελάτες;

Οι πελάτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα αναβαθμισμένων τηλεφωνικών διευκολύνσεων.

Σε γενικές γραμμές, η Ευρυζωνική Τηλεφωνία της Cyta προσφέρει:

 1. Δυνατότητα προσθήκης μέχρι και τεσσάρων ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών σε μειωμένες τιμές  (για 2o τηλεφωνικό αριθμό υπάρχει πρόσθετη χρέωση €4,32/μήνα, ενώ για 3ο και 4ο τηλεφωνικό αριθμό υπάρχει πρόσθετη χρέωση €3,57/μήνα ανά αριθμό).

  Για τις περιπτώσεις που οι πελάτες διαθέτουν αναλογικό PBX και δεν θέλουν να επενδύσουν σε καλωδίωση και καινούριες συσκευές, μέχρι 2 αριθμούς, παρέχεται με προϊόν Telephony Plus και με τον μετατροπέα ATA 2 Port. Τα τέλη παροχής είναι για τον μετατροπέα ΑΤΑ 2 Port, €17,85 τέλος σύνδεσης και €5,59 μηνιαία συνδρομή. Αντίστοιχα για 3-4 αριθμούς παρέχεται με προϊόν Telephony Plus και με τον μετατροπέα ATA 4 Port. Τα τέλη παροχής αντίστοιχα είναι €23.80 τέλος σύνδεσης και €9.52 μηνιαία συνδρομή.
   
 2. Δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις όπως μεταβίβαση κλήσης (call forwarding), κράτηση κλήσης, αναμονή κλήσης, κλήση συνδιάσκεψης και άλλες.
   
 3. Διενέργεια κλήσεων φωνής και εικόνας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
   
 4. Την υπηρεσία Telephony On the Go, με τη χρήση του σταθερού αριθμού, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Κύπρο ή το εξωτερικό απολαμβάνοντας τοπικές χρεώσεις (με επιπρόσθετη χρέωση).
   
 5. Δυνατότητα διαχείρισης και προγραμματισμού της υπηρεσίας μέσω του My Cyta.
   
 6. Άμεση Εξυπηρέτηση μετά την παροχή της Υπηρεσίας 24/7.
   
 7. Παροχή τηλεφωνικών διευκολύνσεων για την ασφάλεια των πελατών όπως αναγνώριση κλήσης, απόρριψη ανώνυμων κλήσεων, φραγές/αποφραγές κλήσεων και άλλες.
   
 8. Εκπτωτικά Σχέδια και Οικονομικά Προγράμματα όπως πακέτο διεθνών κλήσεων προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα των 27 χωρών της ΕΕ, Οικονομικά προγράμματα με λεπτά ομιλίας εντός και εκτός Κύπρου και άλλα…
Έχω αναλογική τηλεφωνία. Για την μεταφορά μου χρειάζεται νέος εξοπλισμός;
Πελάτες που διαθέτουν μόνο μια σταθερή αναλογική γραμμή (ένα τηλεφωνικό αριθμό) θα μεταφερθούν σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη συνεργείου. Στους πελάτες που διαθέτουν επιπλέον σταθερές γραμμές ή/και ευρυζωνική υπηρεσία/ες (διαδίκτυο ή/και τηλεόραση), θα τους παραχωρηθεί νέος εξοπλισμός (modem) χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση.
Μπορώ να κρατήσω την παλιά μου τηλεφωνική συσκευή;
Πρακτικά, όλες οι συσκευές όπως IP τηλέφωνα, αναλογικά DECT, τηλέφωνα με σύρμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν τα τηλέφωνα με περιστροφές, με παλμική κλήση και ISDN τηλέφωνα για οικιακούς πελάτες.
Ποιές λύσεις απευθύνονται σε ISDN πελάτες;
Αν έχετε τηλεφωνικό σύστημα με διεπαφές ISDN και επιθυμείτε να το διατηρήσετε, η υπηρεσία Business Telephony for PBX είναι η λύση που σας ταιριάζει.

Αν δεν έχετε τηλεφωνικό σύστημα ή αν επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε σας προτείνουμε τις υπηρεσίες Business Telephony ή Telephony Small Business. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα ISDN τηλέφωνά σας με ΙΡ τηλεφωνικές συσκευές ή με αναλογικές συσκευές. Επίσης θα πρέπει να τροποποιήσετε την εσωτερική σας καλωδίωση ώστε να ενώσετε τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι τηλεφωνικές σας συσκευές με το modem.
Το φαξ μου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά;

Οι συσκευές φαξ σας θα συνδεθούν με το modem και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε τις πιο κάτω τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις του φαξ σας:

 • μείωση της ταχύτητας μεταφοράς των δεδομένων (baud rate) σε 9600 bps ή πιο κάτω.
 • απενεργοποίηση της λειτουργίας Error Correction Mode (off) του φαξ.

H Cyta διαθέτει μια νέα υπηρεσία για το φαξ σας που σας κερδίζει χρόνο και αυξάνει την παραγωγικότητα σας.

Με την υπηρεσία Fax-on-Email, στέλλετε και λαμβάνετε τηλεομοιοτυπικά μηνύματα  (φαξ) από το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο χωρίς συσκευή φαξ. Ο αριθμός που χρησιμοποιείτε ως φαξ μετατρέπεται σε ηλεκτρονική διεύθυνση, στη μορφή αριθμός@cytafaxservice.com.cy από την οποία λαμβάνετε και στέλλετε φαξ ως συνημμένο αρχείο.

Εάν έχετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hosted Exchange τότε συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το όνομα τομέα της εταιρείας σας, αριθμός@όνομαεταιρείας.com.cy.

Ο τηλεφωνικός αριθμός, πρέπει να είναι Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φαξ.

Το κόστος της σταθερής τηλεφωνικής μου γραμμής θα είναι πιο ακριβό;
Όχι. Η μεταφορά από αναλογική σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο στο κόστος της σταθερής σας γραμμής. Αντιθέτως, θα προκύψει μείωση σε περίπτωση που είχατε περισσότερες της μιας τηλεφωνικής γραμμής στην οικία σας.
Δεν επιθυμώ να μεταφερθώ σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία. Υπάρχουν άλλες επιλογές;
Η μεταφορά είναι μια τεχνολογική αναγκαιότητα – γίνεται παντού σε όλο τον κόσμο και επηρεάζει θετικά όλες τις υπηρεσίες που σας παρέχονται.
Πόσο αξιόπιστη είναι η Ευρυζωνική Τηλεφωνία;
Γενικά, διακοπές παροχής υπηρεσίας μπορούν να συμβούν με οποιαδήποτε τεχνολογία. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι η ικανοποίηση των πελατών μετά από μεταφορά σε τεχνολογία IP είτε αυξήθηκε είτε παρέμεινε η ίδια.
Η κατανάλωση ενέργειας θα αυξηθεί λόγω της χρήσης του modem/router;
Από τη στιγμή που ο πελάτης διαθέτει ήδη διαδίκτυο ή/και Cytavision με την Cyta και μετά μεταφερθεί σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία, η κατανάλωση ενέργειας αναμένεται να παραμείνει η ίδια. Σε γενικές γραμμές ένα modem/router για οικιακούς πελάτες καταναλώνει περίπου 63 kWh ανά έτος, με συνολικό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας €11.
Τι γίνεται στην περίπτωση διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας; Το modem/router δεν θα λειτουργεί, όπως επίσης και το σταθερό μου;
Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος το modem/router δεν θα λειτουργεί και δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξερχόμενες κλήσεις. Για τις εισερχόμενες κλήσεις απλά ενεργοποιείτε δωρεάν τη διευκόλυνση μεταφοράς κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας και οι κλήσεις σας θα μεταφέρονται σε ένα κινητό ή σταθερό τηλέφωνο που επιλέγετε εσείς. (ενεργοποίηση *94 και 8ψήφιος αριθμός- σταθερό ή κινητό - απενεργοποίηση *95)

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το modem σας να συνεχίσει να λειτουργεί παρά τη διακοπή ρεύματος, τότε έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε mini UPS από τη Cyta ή από άλλους προμηθευτές για να συνεχίσει να λειτουργεί το modem/router σας σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.
Στους ανελκυστήρες υπάρχει σύστημα κλήσεων εκτάκτου ανάγκης μέσω σταθερής τηλεφωνίας. Τι θα κάνω ως ο διαχειριστής ενός τέτοιου συστήματος;
Η Cyta έχει αναπτύξει ειδικές λύσεις (Telephony, Telephony Special Use) με τις οποίες διασφαλίζεται ότι ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, η τηλεφωνική υπηρεσία των πελατών της θα συνεχίσει να λειτουργεί 24/7.

Απλά ενημερώστε μας ότι έχετε στο υποστατικό σας είτε σύστημα συναγερμού με σταθερή τηλεφωνία είτε ανελκυστήρα για να σας προσφέρουμε την τηλεφωνική υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Υπάρχει περίπτωση συστήματα συναγερμού που είναι συνδεδεμένα σε αναλογική τηλεφωνία να χρειάζεται να αντικατασταθούν;
Θα πρέπει να εξεταστεί κατά πόσο το σύστημα συναγερμού είναι IP-compatible. Πολλά από τα συστήματα συναγερμού αναμένεται να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μετά την μεταφορά σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία, με την προμήθεια και τοποθέτηση του mini UPS από οποιοδήποτε κατάστημα Cytashop. Η Cyta προτρέπει τους πελάτες της να ελέγξουν το σημαντικό αυτό θέμα σε συνεννόηση με τους προμηθευτές των συστημάτων.
Πρέπει να πληρώσω οποιοδήποτε επιπλέον ποσό σε νέο εξοπλισμό με τη μεταφορά στην τεχνολογία IP;
Μπορείτε να παραμείνετε χωρίς καμία αλλαγή στον εξοπλισμό σας διότι πρακτικά, όλες οι συσκευές όπως IP τηλέφωνα, αναλογικά DECT, τηλέφωνα με σύρμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν τα τηλέφωνα με περιστροφές, με παλμική κλήση και ISDN τηλέφωνα για οικιακούς πελάτες.

Εάν όμως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη που παρέχει η Ευρυζωνική Τηλεφωνία, θα πρέπει να προμηθευτείτε IP-compatible or HD τηλέφωνα από οποιοδήποτε κατάστημα Cytashop.
Στην περίπτωση αλλαγής της συνδρομής μου, λόγω της μεταφοράς, οι χρεώσεις θα παραμείνουν οι ίδιες;
 • Σε όλα τα βασικά προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας, οι χρεώσεις παραμένουν οι ίδιες.
 • Πρόσφατα, έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στη δημιουργία και παροχή πακέτων συνδυασμού προϊόντων (διαδίκτυο, τηλεφωνία και τηλεόραση). Έχουν δημιουργηθεί προϊόντα και διευκολύνσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, όπως πακέτα κλήσεων εξωτερικού και εσωτερικού, ψηλότερες ταχύτητες διαδικτύου και ένα ευρύ φάσμα πακέτων και διαδραστικών υπηρεσιών τηλεόρασης. Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στα διαθέσιμα προϊόντα και πακέτα σε προσφορά βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/build-your-package.
 • Η περίοδος λήξης οποιουδήποτε συμβολαίου διαθέτετε με την Cyta θα μεταφερθεί και στα νέα προϊόντα Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας.