Γιατί Cyta Business;

Σταθερά η πρώτη επιλογή για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Το πιο αξιόπιστο δίκτυο παντού

Επενδύουμε και αναπτύσσουμε  συστηματικά τα εθνικά και διεθνή δίκτυα παροχής υπηρεσιών, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας εκτεταμένη εμβέλεια, εφεδρεία και εναλλακτική διόδευση σε όλα τα κομβικά σημεία παροχής υπηρεσίας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Cytamobile-Vodafone

Tο πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και με τη μεγαλύτερη κάλυψη. Από τον Φεβρουάριο 2004, η Cyta είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Vodafone στη χώρα μας και αποτελεί μέλος του μεγαλύτερου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Ως πρωτοπόρος στον τομέα κινητής τηλεφωνίας, η Cyta εισήγαγε με επιτυχία το πρώτο δίκτυο 5G στην Κύπρο με 100% πληθυσμιακή κάλυψη σε εξωτερικούς χώρους.

Cyta Fiber, το δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο

Mια επένδυση τεράστιας σημασίας, που θα αναβαθμίσει όχι μόνο την επικοινωνία, αλλά και την οικονομία ολόκληρης της Κύπρου. Τo δίκτυο Fiber παρέχει:

  • ταχύτητες 1 Gbps και άνω, ιδανικές για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να κάνετε online( Λήψη μεγάλων αρχείων και βίντεο, online meetings, σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα).
  • Ελάχιστη καθυστέρηση ( Minimal Lattency) για όλες τις λειτουργίες που γίνονται σε πραγματικό χρόνο
  • Ασφάλεια, υψηλότερη αξιοπιστία και ποιότητα αφού δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες, δεν δέχεται παρεμβολές και ο μόνος τρόπος για διακοπή του σήματος είναι αν κάποιος κόψει φυσικά την ίνα.