Εξυπηρέτηση

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Ένας επιχειρηματικός πελάτης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την άμεση και έμπειρη εξυπηρέτηση.

Διασφαλίζουμε την  τεχνική σας υποστήριξη μέσω του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης Επιχειρηματικών πελατών της Cyta, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Επιπρόσθετα,  μέσω του το SOC (Security Operations Center) παρέχουμε 24ωρη παρακολούθηση των συμβάντων ασφαλείας και τη διαχείριση ύποπτων ή κακόβουλων συμβάντων.

Η τεχνική υποστήριξη  στους χώρους σας  διασφαλίζεται από τα έμπειρα συνέργεια τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις πόλεις.

Εξυπηρέτηση

Επιχειρηματικοί  Σύμβουλοι 
Οι Επιχειρηματικοί μας Σύμβουλοι προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων αμοιβαίου οφέλους σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών 150
To εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει εξυπηρέτηση σε υφιστάμενους και σε νέους πελάτες, που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές προτάσεις της Cyta, δωρεάν, καλώντας στο 150 ή στέλνοντας e-mail στο www.cyta.com.cy/send-email.

Online Αγορές
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα για διαδικτυακή αγορά και διαχείριση των υπηρεσιών.

My Cyta:  www.cyta.com.cy/my-cyta
Cloud MarketPlace:  www.cyta.com.cy/cloud-marketplace

Cytashop
Το φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας καθοδήγει  στις επιλογές που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας  και σε προϊόντα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Δίκτυο συνεργατών
Διατηρούμε  και επεκτείνουμε  συνεχώς το Δίκτυο Συνεργατών μας  με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Με αυτό τον τρόπο, βρισκόμαστε  πάντοτε δίπλα στις επιχειρήσεις με συνέπεια, για γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση.