Δίκτυο

Σταθερά η πρώτη επιλογή για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Το πιο αξιόπιστο δίκτυο παντού

Επενδύουμε και αναπτύσσουμε  συστηματικά τα εθνικά και διεθνή δίκτυα παροχής υπηρεσιών, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας εκτεταμένη εμβέλεια, εφεδρεία και εναλλακτική διόδευση σε όλα τα κομβικά σημεία παροχής υπηρεσίας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Cytamobile-Vodafone

Tο πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Κύπρο με μεγαλύτερη κάλυψη δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Πρωτοπόρος στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας η Cyta ξεκίνησε το πρώτο πιλοτικό δίκτυο 5G στην Κύπρο τον Μάιο του 2019.

Η Cyta, είναι συνεργάτης της Vodafone και, εξυπηρετεί με επιτυχία τους μεγάλους πολυεθνικούς πελάτες της Vodafone στην Κύπρο.

Cyta Fiber, το δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο

Mια επένδυση τεράστιας σημασίας, που θα αναβαθμίσει όχι μόνο την επικοινωνία,  αλλά και την οικονομία ολόκληρης της Κύπρου. Τo δίκτυο Fiber παρέχει:

  • ταχύτητες 1 Gbps και άνω, ιδανικές για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να κάνετε online( Λήψη μεγάλων αρχείων και βίντεο, online meetings, σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα).
  • Ελάχιστη καθυστέρηση ( Minimal Lattency) για όλες τις λειτουργίες που γίνονται σε πραγματικό χρόνο
  • Ασφάλεια, υψηλότερη αξιοπιστία και ποιότητα αφού  δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες,  δεν δέχεται παρεμβολές και ο μόνος τρόπος για διακοπή του σήματος είναι αν κάποιος κόψει φυσικά την ίνα.