Κινητή FAQs

Roaming εκτός ΕΕ

Πως επηρεάζει η κατάργηση δικτύων 2G και 3G στον κόσμο την περιαγωγή;

Η εταιρεία AT&T Αμερικής, έχει προχωρήσει με ταυτόχρονη αφαίρεση των δικτύων 2G και 3G. Εάν διαθέτεις συσκευή με μόνο 2G/3G δυνατότητα και βρίσκεσαι σε περιαγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε η πρόσβαση σε υπηρεσίες φωνής, sms και διαδικτύου, μέσω του δικτύου AT&T δεν είναι διαθέσιμη.

Συνιστάται, όπως συνδεθείς χειροκίνητα με το δίκτυο της T-Mobile. Για να το κάνεις αυτό απενεργοποίησε την αυτόματη επιλογή δικτύου στις ρυθμίσεις της συσκευής και ενεργοποίησε τη χειροκίνητη επιλογή δικτύου. Επίλεξε μέσα από τη λίστα δικτύων το δίκτυο της T-Moble. H χειροκίνητη επιλογή μπορεί να χρειαστεί πέραν της μιας προσπάθειας.

Εάν στη συσκευή σου εξακολουθεί να εμφανίζεται η ένδειξη «Καμία υπηρεσία» βεβαιώσου ότι δεν βρίσκεται σε περιοχή ή σημείο όπου δεν υπάρχει κάλυψη της T-Mobile.

Διαφορετικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 132 ή στο +357 22 880 132.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την περιαγωγή όταν ταξιδεύεις εκτός ΕΕ;

Όταν ταξιδεύεις εκτός ΕΕ χρεώνεσαι με τις βασικές χρεώσεις που ισχύουν.

Ωστόσο, μπορείς να ελαχιστοποιήσεις το κόστος σου, το οποίο ποικίλει για κάθε προορισμό. Πριν ταξιδέψεις, έλεγξε τις χρεώσεις περιαγωγής για τη χώρα που θα επισκεφτείς και τα διαθέσιμα δίκτυα. Εάν αυτές οι χρεώσεις είναι ψηλές, μπορείς να μειώσεις το κόστος σου πραγματοποιώντας μόνο βασικές κλήσεις και χρησιμοποιώντας δεδομένα μέσω Wi-Fi. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα το πιο συμφέρον διαθέσιμο δίκτυο.

Για έλεγχο στη χρήση δεδομένων σου υπάρχει όριο €50 ενώ βρίσκεσαι σε περιαγωγή. Συγκεκριμένα, θα ενημερωθείς μέσω μηνύματος όταν o λογαριασμός σου φτάσει €40, και στα €50, θα ενημερωθείς ξανά και η υπηρεσία θα διακοπεί. Μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την υπηρεσία αυξάνοντας το όριο σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία περιαγωγής επισκέψου την αντίστοιχη σελίδα εδώ.