Ταινίες & Σειρές - VOD

Nova on demand Village Disney

Μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές για ολόκληρη την οικογένεια!

Η ταινιοθήκη μας (Video on Demand) διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ταινιών για όλα τα γούστα, με ελληνικούς υπότιτλους, που ανανεώνονται συνεχώς, για να τις απολαμβάνεις ξανά και ξανά όποτε επιθυμείς, από την άνεση του σπιτιού σου!

Δες την πληθώρα επιλογών της υπηρεσίας Nova on Demand. Όλες οι πρεμιέρες ταινιών και σειρών της Nova, μεγάλη επιλογή ταινιών από όλα τα είδη, καθώς και απολαυστικά Box Set. Επιπλέον περιεχόμενο από τo δημοφιλές κανάλι Village Cinema και την Disney για τους μικρούς μας φίλους.

Το περιεχόμενο της Disney είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους πελάτες και των Nova on Demand και Village Cinema, στους πελάτες του Variety Pack.

Πριν επιλέξεις κάποια ταινία μπορείς να δεις τη συνοπτική περιγραφή, τους ηθοποιούς, τη διάρκεια, καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες.

Δες τις διαθέσιμες ταινίες της υπηρεσίας Video on Demand πατώντας το πιο κάτω κουμπί.

Οι ταινίες του Village Cinema και Disney on Demand είναι διαθέσιμες και μέσω της υπηρεσίας CytavisionGo (κινητό-tablet-υπολογιστής).

 

Διαδικασία ενοικίασης Ταινιών & Σειρών:

Περιγραφή Τέλη Περίοδος Χρέωσης
Ταινίες - Νέες κυκλοφορίες €3,05 Ανά ταινία ανά 24ωρο
Ταινίες - Επιλογές από την ταινιοθήκη μας €2,03 Ανά ταινία ανά 24ωρο
Ταινίες ενηλίκων HUSTLER €2,38 Ανά ταινία ανά 24ωρο
Ταινίες ενηλίκων VIVID €2,38 Ανά ταινία ανά 24ωρο
Ταινίες ενηλίκων SIRINA €3,57 Ανά ταινία ανά 24ωρο
Ταινίες ενηλίκων SIRINA ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ €2,38 Ανά ταινία ανά 24ωρο

Σημειώσεις:
1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της πιο πάνω υπηρεσίας, είναι η συνδρομή σε ένα από τα πακέτα Value Pack ή Variety Pack της Cytavision.