Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Διεθνής Περιαγωγή

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο

Με τη Cytamobile - Vodafone, είναι εύκολο να είσαι σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό.

Πόσα θα πληρώσεις όταν θα είσαι στο εξωτερικό
Κοίταξε πόσα κοστίζει όταν κάνεις ή δέχεσαι κλήσεις, στέλνεις μηνύματα ή χρησιμοποιείς Μobile Internet όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Απλά επίλεξε τη χώρα που θα ταξιδέψεις και το πρόγραμμα σου και μετά επίλεξε Έλεγχος Χρεώσεων.» Νέα μειωμένα τέλη Vodafone Passport από 1/8/16

Vodafone Passport

Μίλα άνετα όταν ταξιδεύεις

Αν ταξιδεύεις σε χώρες της ΕΕ+ μπορείς τώρα να χρησιμοποιήσεις το Vodafone Passport και να απολαύσεις ξέγνοιαστες κλήσεις. Το μόνο που έχεις να θυμάσαι είναι ένα σταθερό τέλος ανά κλήση και ένα τέλος ανά λεπτό.


Vodafone Passport

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο

Με τη Cytamobile - Vodafone σου προσφέρουμε υπηρεσίες διεθνούς περιαγωγής κρατώντας σε διαρκώς σε επικοινωνία. Ως μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας κινητής επικοινωνίας διεθνώς, σου προσφέρουμε μια εύχρηστη, εμπλουτισμένη γκάμα υπηρεσιών κινητής επικοινωνίας, κάνοντας το ταξίδι σου ακόμα πιο ξέγνοιαστο και διασκεδαστικό.

Όλες οι χρεώσεις

Mobile Internet στο εξωτερικό

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς το
Mobile Internet από το εξωτερικό

Περιαγωγή Mobile Internet

Roaming Limit