Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ σταθερών και κινητών της επιχείρησης σου

Κάνε πιο απλή και οικονομική την επικοινωνία του προσωπικού της επιχείρησης σου που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Τι πρέπει να κάνεις
Να επιλέξεις τους τηλεφωνικούς αριθμούς, σταθερής τηλεφωνίας και Cytamobile - Vodafone με πρόγραμμα RED που θέλεις να προσθέσεις στις υπηρεσίες Business Telephony ή Business Telephony for PBX.

Τι κερδίζεις
Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ σταθερών και κινητών της επιχείρηση σου με 24μήνη δέσμευση.

Σημειώσεις:

Για την καταχώρηση αριθμών RED στις υπηρεσίες Business Telephony και Business Telephony for PBX υπάρχει τέλος μηνιαίας συνδρομής €2 ανά αριθμό και τέλος σύνδεσης €10,34 εφαπαξ (ανά 30 αριθμούς στην ίδια αίτηση).

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί Cytamobile - Vodafone με πρόγραμμα RED που μπορούν να καταχωρηθούν στην υπηρεσία Business Telephony/Business Telephony for PBX δεν είναι απαραίτητο να είναι εγγεγραμμένοι στο όνομα της επιχείρησης.

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί Cytamobile - Vodafone αποκτούν τηλεφωνικές διευκολύνσεις για να έχουν εύκολη και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ σταθερών και κινητών της υπηρεσίας Business Telephony.


Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο 150.

Feedback