Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Χρήσιμες πληροφορίες

Roaming Like at Home
Από την 1η Ιουνίου 2017 μπορείς να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου χωρίς επιπλέον κόστος όταν ταξιδεύεις στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Δίκτυα Vodafone
  • Έλεγχος Χρεώσεων
  • Απώλεια Κινητού
  • Επικοινώνησε μαζί μας

Γιατί να επιλέξεις δίκτυο Vodafone?

Επίλεξε πάντα δίκτυο Vodafone για πιο εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες. Αφού φτάσεις στον προορισμό σου, είναι πιθανόν να μην συνδεθείς αυτόματα με το τοπικό δίκτυο Vodafone ή με δίκτυο συνεργαζόμενο με την Vodafone. Γι’ αυτό επίλεξε εσύ το δίκτυο Vodafone, για να απολαμβάνεις απρόσκοπτα υπηρεσίες όπως ακριβώς και στην Κύπρο, να απολαμβάνεις καλύτερες τιμές για χρήση Mobile Internet, και να έχεις ευκολότερη πρόσβαση στο φωνοκιβώτιό σου και στην εξυπηρέτηση πελατών. Για να βρεις το δίκτυο Vodafone στη χώρα που θα επισκεφθείς, δες τη λίστα με τα Επιλεγμένα Δίκτυα Vodafone.

Περιόρισε το κόστος των κλήσεων σου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να περιορίσεις το κόστος του λογαριασμού σου όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Επίλεξε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου:
Όταν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον στην Κύπρο από το εξωτερικό, είναι συνήθως φθηνότερο να τους ζητήσεις να σου τηλεφωνήσουν αντί να τους τηλεφωνήσεις εσύ.

Απενεργοποίησε όλες τις επιλογές Μεταβίβασης Κλήσεων μέσω του μενού του κινητού σου τηλεφώνου ή πληκτρολογώντας # # 21 # και μετά «Αποστολή». Αυτό θα σου επιτρέψει να δέχεσαι κλήσεις, αλλά θα χρεώνεσαι μόνο για τις κλήσεις που απαντάς και όχι για τις χαμένες κλήσεις που καταλήγουν στο Φωνοκιβώτιό σου.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να μην δέχεσαι καθόλου κλήσεις ενόσω βρίσκεσαι στο εξωτερικό τότε ενεργοποίησε την υπηρεσία Μεταβίβασης Κλήσεων «Πάντοτε και χωρίς όρους» είτε στο Φωνοκιβώτιό σου είτε σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο στην Κύπρο. Όλες οι κλήσεις θα πηγαίνουν απευθείας στο Φωνοκιβώτιο ή στον αριθμό που έχεις δηλώσει χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση. Όταν εσύ επιθυμείς θα μπορείς να καλέσεις το φωνοκιβώτιό σου ή τον άλλον αριθμό για να ακούσεις τα μηνύματά σου.

Για να μεταβιβάσεις τις κλήσεις σου πληκτρολόγησε:
** 21 * 123 αριθμός τηλεφώνου # OK για να μεταφέρεις τις κλήσεις σου στο Φωνοκιβώτιό σου, ή
** 21 * αριθμός τηλεφώνου # OK για να μεταφέρεις τις κλήσεις σου σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Έλεγξε τις ρυθμίσεις του κινητού σου τηλεφώνου και προγραμμάτισέ το έτσι ώστε να μην κατεβάσει αυτόματα τα μηνύματα mms ή/και τα μηνύματα του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου, για να αποφύγεις οποιεσδήποτε απρόβλεπτες χρεώσεις από ξένα δίκτυα. Μπορείς εάν επιθυμείς, να ρυθμίσεις το κινητό σου να κατεβάσει αυτόματα μόνο τους τίτλους των ηλεκτρονικών μηνυμάτων σου και να διαβάζεις μόνο επιλεγμένα μηνύματα, ή να ελέγχεις όποτε εσύ θέλεις το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο κατά ζήτηση.

Απώλεια/Κλοπή Κινητού

Αν χαθεί ή κλαπεί το κινητό σου όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό κάλεσε το +357 22880300. Η Cytamobile-Vodafone θα αποσυνδέσει προσωρινά την κάρτα SIM σου, έτσι ώστε να μη μπορεί κάποιος άλλος να κάνει τηλεφωνήματα από την κάρτα σου και να σε χρεώνει. Το Πρόγραμμα Συμβολαίου σου δεν τερματίζεται εκτός και αν το ζητήσεις.

Όταν επιστρέψεις στην Κύπρο ακολούθησε τις οδηγίες που βρίσκονται στην κατηγορία Κινητή FAQs > Τί πρέπει να κάνω αν έχασα ή μου έκλεψαν τη συσκευή μου .

Επικοινώνησε μαζί μας από το εξωτερικό

Θυμήσου να πάρεις μαζί σου το διεθνή αριθμό του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης που είναι +357 22 880 132. Θα το χρειαστείς σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης ενόσω βρίσκεσαι στο εξωτερικό και ο σύντομος κωδικός 132 σε κάποια δίκτυα δεν είναι διαθέσιμος.

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback