Νοιαζόμαστε για την Κοινωνία

Πιστεύουμε στον άνθρωπο και στη δύναμη της επικοινωνίας. Αναπτύσσουμε προϊόντα και οι υπηρεσίες που ενισχύουν, ενδυναμώνουν και διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων αλλα και συνδράμουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Επεκτείνουμε τη γεωγραφική κάλυψη των δικτύων μας, με στόχο να παρέχουμε πρόσβαση στο μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού και παρέχουμε τεχνολογικές διευκολύνσεις για την αύξηση της συνδεσιμότητας σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας, στηρίζοντας τη ψηφιακή ένταξη.

Cyta Mobile Shop

Cyta Mobile Shop

Η Cyta φέρνει την εξυπηρέτηση πιο κοντά στις ορεινές περιοχές, προσφέροντάς εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται σε φυσικό κατάστημα. Δες τις διαδρομές.

Apps

Εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια

Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης υπηρεσιών και εφαρμογών προσφέρουμε στους χρήστες άμεση εξυπηρέτηση και ευκολία. My Cyta app, Cytavision TV App και CytavisionGo.

Apps

Κινητή Τηλεφωνία και Υγεία

Για τη Cyta, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας και του ευρύτερου κοινού, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Μάθε περισσότερα.

Η Cyta προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο σε όλα τα σχολεία Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης. Μέσα από τις διαλέξεις οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές υπηρεσίες διαδικτύου, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, και τις νέες εφαρμογές του διαδικτύου.

Γίνονται ακόμη διαλέξεις για το διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση του, σε γονείς, φορείς που ασχολούνται με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθώς και σε άλλα οργανωμένα σύνολα. Στις διαλέξεις αυτές γίνεται αναφορά στην υπηρεσία Safe Internet που προσφέρεται δωρεάν για προστασία των παιδιών από το παράνομο περιεχόμενο διαδικτύου.

Με τη νέα υπηρεσία Safe Internet for home προσφέρουμε τη δυνατότητα για προστασία των παιδιών από το παράνομο, ανεπιθύμητο και επιβλαβές περιεχόμενο διαδικτύου από οποιαδήποτε συσκευή, μέσω της σύνδεσης Internet Home. Στις συσκευές περιλαμβάνονται φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιγνιδιών, smart TVs κ.ά. που θα συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi και ενσύρματου δικτύου στο σπίτι.

Η υπηρεσία Safe Internet for schools προσφέρει τη δυνατότητα φιλτραρίσματος σε όλους τους υπολογιστές του σχολείου καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών προφίλ χρηστών, καθορίζοντας τις κατηγορίες περιεχομένου που δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση, αλλά και τις εφαρμογές Η/Υ που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον παρέχονται στατιστικά αποτελέσματα χρήσης της υπηρεσίας και γραφική απεικόνιση των αποτελεσμάτων φιλτραρίσματος.

Η Cyta, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, παρακολουθεί με προσοχή όλες τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και επιθυμεί οι πελάτες της, καθώς και το προσωπικό της, να έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες και εφαρμογές που θα προσθέτουν αξία στην ποιότητα ζωής τους και θα διαφυλάσσουν, στο βαθμό του εφικτού, την υγεία τους. Στο πλαίσιο αυτό, η εφαρμογή Lifepal φιλοξενείται στα Κέντρα Δεδομένων της Cyta, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας.

Το SafeWeb προσφέρεται τόσο με τα προϊόντα Internet Home, όσο και για mobile data, για ενίσχυση της ασφάλειάς  κατά την πλοήγησή στο διαδίκτυο, κ.ά. Με την ενισχυμένη προστασία, διαφυλάσσεται η σύνδεση στο διαδίκτυο, εμποδίζοντας την πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες που:

  • είναι σχεδιασμένες για να μολύνουν τις συσκευές με κακόβουλα λογισμικά και ιούς,
  • έχουν στόχο να υποκλέψουν προσωπικές πληροφορίες, οικονομικά δεδομένα ή προσωπικούς κωδικούς.

Ο Εθνικός Καταστατικός Χάρτης της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “DIMAIN”, με Εθνικό Εταίρο το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center for Social Innovation). Στόχος του είναι η προώθηση της διαχείρισης της διαφορετικότητας και της ένταξης, καθώς και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.
Με την υπογραφή του Χάρτη, η Cyta καθίσταται πρωτοπόρος, όχι μόνο στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και στο πεδίο της Υπευθυνότητας & Βιωσιμότητας, σηματοδοτώντας με έμφαση τη βαρύτητα που της προσδίδει.