Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Δελτία Τύπου

28 Μαρτίου 2020
Η Cyta σβήνει τα φώτα και στηρίζει την «Ώρα της Γης»

Εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19), η φετινή εκδήλωση «Ώρα της Γης» λειτουργεί ως μήνυμα αλληλεγγύης για τον πλανήτη και τον άνθρωπο.

27 Μαρτίου 2020
H Cyta στηρίζει τους πελάτες της

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οι συνθήκες τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι δύσκολες. Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, επιστρέφουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Οι πελάτες μας ήταν και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα.

26 Μαρτίου 2020
Δωρεά ύψους €300.000 από τη Cyta στο Υπουργείο Υγείας για αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού υποστήριξης ασθενών του ιού COVID-19

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta, στη χθεσινή τηλε-συνεδρία του, αποφάσισε ομόφωνα τη διάθεση ποσού ύψους €300.000 προς το Υπουργείο Υγείας, για την άμεση προμήθεια αναπνευστήρων και νοσοκομειακού εξοπλισμού απαραίτητου για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας.

23 Μαρτίου 2020
Νέο περιστατικό απάτης τύπου PHONE SCAM
Η Cyta συστήνει την προσοχή του κοινού

Η Cyta ενημερώνει για νέο σοβαρό περιστατικό που αφορά προσπάθειες παραπλάνησης των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικά, από επιτήδειους που διενεργούν κλήσεις από ενδεχομένως ψεύτικους αριθμούς του εξωτερικού, προς ανυποψίαστους συνδρομητές.

15 Μαρτίου 2020
Νέα μέτρα από τη Cyta για συμβολή στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων Cyta παγκύπρια και ενισχύεται η τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, η Cyta ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα και με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινού...

12 Μαρτίου 2020
Μέτρα από τη Cyta που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δεδομένων των εξελίξεων, η Cyta συμμετέχει ενεργά στην καθολική προσπάθεια για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δίδοντας κατ’ αρχήν προτεραιότητα στην αυστηρή τήρηση των οδηγιών που εκδίδονται από το Κράτος και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του.

11 Μαρτίου 2020
Σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη η μετάδοση των αγώνων της Cytavision του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις δύο επόμενες αγωνιστικές

Η Cyta συνδράμει στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, τηρεί με προσήλωση τις οδηγίες των κρατικών Υπηρεσιών, λαμβάνει πρόσθετα μέτρα και προχωρά σε ενέργειες για το προσωπικό και τους πελάτες της.