Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Cytavision Go

cytavision-go
Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop σου.

Κατέβασε την εφαρμογή μέσω του Google Play για συσκευές Android ή του App Store για συσκευές iOS και παρακολούθησε τα αγαπημένα σου κανάλια όπου θέλεις, όποτε θέλεις, εντός και εκτός σπιτιού, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή WiFi.

Για περισσότερη ευελιξία και συγκεκριμένα για να έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης πακέτου Cytavision, προσθήκη Premium Καναλιών, προσθήκη πακέτου Εγγραφής Βίντεο και αγορά Ταινιών & Σειρών (VoD) μπορείς να επισκεφτείς την εφαρμογή της Cytavision μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://tvgo.cyta.com.cy.

Cytavision Go 1 Cytavision Go 2 Cytavision Go 3 Cytavision Go 4

Μέσω της εφαρμογής Cytavision Go μπορείς να:

 • Απολαμβάνεις 40 περίπου κανάλια περιλαμβανομένων των Cytavision Sports, ανάλογα με το πακέτο σου.
 • Έχεις πρόσβαση στην ανανεωμένη ταινιοθήκη της υπηρεσίας Video on Demand.
 • Ενημερώνεσαι για το πρόγραμμα των καναλιών.
 • Διακόπτεις τη θέασή σου και να τη συνεχίσεις αργότερα από το σημείο που σταμάτησες.
 • Καθορίζεις το δικό σου προφίλ με λίστα καναλιών, γλώσσα ήχου και υποτίτλων.
 • Γυρίζεις το χρόνο πίσω και να παρακολουθείς προγράμματα που προβλήθηκαν σε διάφορα κανάλια μέχρι και 7 μέρες πριν.
 • Ορίζεις υπενθυμίσεις για να μην χάνεις κανένα πρόγραμμα.

Online Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Απόλαυσε όλο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο οπουδήποτε, με φορητές συσκευές (κινητά, tablets, ηλεκτρονικούς υπολογιστές) μέσω διαδικτύου. Μοναδική εμπειρία θέασης για όλους, ανεξαρτήτως παρόχου διαδικτύου. Χρησιμοποίησε την τραπεζική σου κάρτα και απόκτησε online συνδρομή.

Περισσότερα

H εφαρμογή Cytavision Go σου παρέχει τη δυνατότητα να γίνεις συνδρομητής της Cytavision, πολύ εύκολα και γρήγορα.  Μέσω της εφαρμογής στο διαδίκτυο tvgo.cyta.com.cy, μπορείς να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου και να ενεργοποιήσεις το πακέτο Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Με τη χρήση τραπεζικής κάρτας, μπορείς μέσα σε λίγα λεπτά να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή σου και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα κανάλια του πακέτου με όλο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, διαδικτυακά, μέσω φορητών συσκευών.
Η μηνιαία συνδρομή του πακέτου ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειαστεί να προβείς σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
Tο πακέτο Κυπριακού Ποδοσφαίρου μέσω Cytavision Go:

 1. Περιλαμβάνει τα κανάλια Cytavision Sports 1, Cytavision Sports 2, Cablenet Sports 1, Cablenet Sports 2 και Primetel Sports 1.
 2. Δίνει τη δυνατότητα αγοράς «αγώνων κατά ζήτηση» από Διεθνή Πρωταθλήματα & Κύπελλα Ποδοσφαίρου.
 3. Παρέχει θέαση μέσω φορητών συσκευών iOS και Android, καθώς και μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 4. Επιτρέπει τη δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού μέσω διαδικτύου. Η παρακολούθηση περιεχομένου είναι δυνατή και μέσω των εφαρμογών iOS και Android της υπηρεσίας Cytavision Go.
 5. Παρέχει υπηρεσία τηλεόρασης σε συνδρομητές όλων των παρόχων διαδικτύου.
 6. Παρέχει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα θέασης του περιεχομένου του πακέτου εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Σημείωση: Η δημιουργία λογαριασμού καθώς και η αγορά και ενεργοποίηση του online πακέτου Κυπριακού Ποδοσφαίρου γίνεται μέσω φορητού υπολογιστή ή υπολογιστή γραφείου.
Είσαι έτοιμος να απολαύσεις το Κυπριακό Ποδόσφαιρο με νέα online εμπειρία;
Ενεργοποίησε το πακέτο μέσω της υπηρεσίας Cytavision Go στο tvgo.cyta.com.cy.

Κατέβασε το Cytavision GO

» Συχνές Ερωτήσεις