Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Προϊόντα Internet Business

Τα προϊόντα Internet Business παρέχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ADSL2+/VDSL2. Παράγγειλε πιο κάτω την ταχύτητα του προϊόντος Internet Business που επιθυμείς:

(προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής ή πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες)

Προϊόντα Ταχύτητα
λήψης
Ταχύτητα
αποστολής
Χρέωση*        
Internet Business10Mbps 10Mbps 1Mbps €77,35 /μήνα παραγγελία
Internet Business20Mbps 20Mbps 1Mbps €84,49 /μήνα παραγγελία
Internet Business30Mbps 30Mbps 2Mbps €91,63 /μήνα παραγγελία
Internet Business50Mbps 50Mbps 8Mbps €97,58 /μήνα παραγγελία
Internet Business100Mbps 100Mbps 8Mbps €107,10 /μήνα παραγγελία

Σημειώσεις:
1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Τα προϊόντα Internet Business έχουν τέλος εγκατάστασης €142,80 και περιλαμβάνει τον αποδιαμορφωτή. Το τέλος εγκατάστασης μπορεί να πληρωθεί εφάπαξ ή σε δέκα μηνιαίες δόσεις.
3. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος σύνδεσης και το ενοίκιο της σταθερής τηλεφωνίας ή της πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
4. Οι Πελάτες έχουν τη δυνατότητα για ενισχυμένη ταχύτητα αποστολής.
5. H πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρεται ως ακολούθως: (i) Διαφημιζόμενη ταχύτητα - είναι η ταχύτητα που διαφημίζεται για κάθε προϊόν, (ii) Μέγιστη ταχύτητα - είναι η ίδια με τη διαφημιζόμενη ταχύτητα, (iii) Συνήθης ταχύτητα – είναι τουλάχιστον το 90% της μέγιστης ταχύτητας και θα είναι διαθέσιμη στον τελικό χρήστη καθ’ όλο το 24ωρο. (iv) Ελάχιστη ταχύτητα - ορίζεται στο 80% της μέγιστης ταχύτητας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος
  • Δωρεάν παροχή της διευκόλυνσης προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιούς και αυτόκλητα μηνύματα (antivirus & antispam protection).
  • Δωρεάν διευκόλυνση εταιρικού ταχυδρομείου.
  • Δωρεάν τέσσερεις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
  • Δωρεάν διαχείριση DNS.
  • Δωρεάν τέσσερεις στατικές IP διευθύνσεις (1 διαθέσιμη για το δίκτυο του πελάτη).
  • Δωρεάν παροχή μέχρι και 150ΜΒ χώρου φιλοξενίας ιστοσελίδων και 10 ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
  • Δωρεάν παροχή μέχρι και 5 κωδικών για την υπηρεσία Cytanet Wireless Zone.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Cytanet Wireless Zone Hotspots

Παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες/ διαχειριστές κοινόχρηστων χώρων να προσφέρουν στους πελάτες τους ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.


περισσότερα »

Safe internet

Μπορείς να επιλέξεις κατηγορίες διαδικτυακού περιεχομένου, συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή/και εφαρμογές διαδικτύου, στις οποίες δεν επιθυμείς να έχουν πρόσβαση οι χρήστες.

περισσότερα »

Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν στην εταιρεία σου λύσεις για τη διαχείριση και φύλαξη ιστοσελίδων η/και ιστοχώρων με το ελάχιστο δυνατό κόστος.


περισσότερα »

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback