Μηνιαίο Όριο Χρήσης

Πάρτε τον έλεγχο του τηλεφώνου στα χέρια σας. Καθορίστε εσείς τη μέγιστη μηνιαία χρέωση των κλήσεων του τηλεφώνου σας και χαλαρώστε!

Με το Μηνιαίο Όριο Χρήσης, εσείς καθορίζετε το ανώτατο ύψος του μηνιαίου λογαριασμού της γραμμής σας και αποφεύγετε έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος του μήνα.

Όταν ο μηνιαίος λογαριασμός κλήσεών σας φτάσει στο όριο που εσείς ορίσατε τότε, ανάλογα με την επιθυμία σας:

  1. θα λάβετε ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70%, 90% και 100% του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας
  2. θα λάβετε ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70% και 90% του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας και θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του ορίου αυτού
  3. θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει, χωρίς την αποστολή οποιασδήποτε ειδοποίησης.
Στις περιπτώσεις προσωρινής αποσύνδεσης, θα υπάρχει φραγή όλων των εξερχόμενων κλήσεων από τη συγκεκριμένη γραμμή, θα μπορείτε ωστόσο να δέχεστε εισερχόμενες κλήσεις.

Η επανασύνδεση θα γίνει αυτόματα την 1η του επόμενου μηνός. Μπορείτε όμως να την επανασυνδέσετε και νωρίτερα, επικοινωνώντας με τη Cyta.

ΜΗΝΙΑΙΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος ΣύνδεσηςΔωρεάν-
ΣυνδρομήΔωρεάν-

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Επανασύνδεσης€ 2,03Εφάπαξ

Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
Το Μηνιαίο Όριο Χρήσης προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας, μετά από αίτηση σε ένα από τα cytashop.

Σημειώσεις:
Επειδή η επεξεργασία των στοιχείων κλήσεων για τιμολόγηση του πελάτη γίνεται περιοδικά και όχι σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει πιθανότητα ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα να υπερβεί το όριο χρήσης που έχει τεθεί. Κλήσεις με υπερτιμημένη χρέωση όπως κλήσεις προς αριθμούς τηλεπληροφόρησης ενδεχομένως να σας θέσουν εκτός ορίου, και ως εκ τούτου θα συστήναμε για περαιτέρω προστασία σας την ταυτόχρονη παροχή των υπηρεσιών φραγής ή κρυπτοφραγής.

Το όριο είναι ανά γραμμή και αφορά τη χρέωση κλήσεων του κάθε μήνα. Δεν συμπεριλαμβάνει οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή (πχ. ενοίκιο γραμμής, συνδρομή για διευκολύνσεις κ.τ.λ.).

Εάν ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που έχετε υποδείξει για αποστολή γραπτού μηνύματος δεν ανήκει σε σας, τότε χρειάζεται η γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
...κι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο
Όσο "δραστήρια" κι αν είναι τα μέλη της οικογένειας ή του γραφείου σας εσείς θα είστε σίγουροι ότι ο τηλεφωνικός σας λογαριασμός δεν θα…ξεφύγει.