Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Απόρριψη Ανωνύμων Κλήσεων

Δέχεστε ενοχλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού; Θέλετε το τηλέφωνό σας να μην δέχεται ανώνυμες κλήσεις; Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων είναι για σας.

Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων έχετε τη δυνατότητα να μην λαμβάνετε κλήσεις από αριθμούς που είναι σε απόκρυψη ενώ σχετικό μήνυμα θα ενημερώνει τον καλούντα ώστε αν το επιθυμεί να ξανακαλέσει με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του.
 
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
Τέλος Αποσύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
ΣυνδρομήΔωρεάνΜηνιαία
Σημειώσεις:
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων χρεώνεται μόνο με τέλος σύνδεσης όταν θα τη ζητήσετε για πρώτη φορά. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή ή άλλη χρέωση.
Οδηγίες Χρήσης/ Παροχής
Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας της Cyta και προσφέρεται μετά από αίτηση.

Μετά την αίτησή σας, για να ενεργοποιήσετε την Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε από το σταθερό σας τηλέφωνο τον κωδικό * 28 # και για να την απενεργοποιήσετε τον κωδικό # 28 #.
Πλεονεκτήματα Προϊόντος/ Υπηρεσίας
...προφυλακτείτε
Από ανεπιθύμητες κλήσεις και ενοχλητικές συμπεριφορές.
Feedback