Μηνιαίο Όριο Χρήσης

Η υπηρεσία Μηνιαίο Όριο Χρήσης σας παρέχει τη δυνατότητα καθορισμού μηνιαίου ορίου χρήσης έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τον λογαριασμό των προγραμμάτων συμβολαίου σας.

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος ΣύνδεσηςΔωρεάν-
ΣυνδρομήΔωρεάν-
Τέλος Επανασύνδεσης€ 2,03Εφάπαξ
Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
Την πρώτη φορά που θα ζητήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να παρουσιαστείτε προσωπικά σε κάποιο cytashop, αφού απαιτείται η υπογραφή συγκεκριμένων εντύπων.

Το μηνιαίο όριο χρήσης μπορεί να προγραμματιστεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
  • λήψη ειδοποιήσεων SMS για το όριο του λογαριασμού σας,
  • λήψη ειδοποιήσεων SMS και με τη συμπλήρωση του ορίου χρήσης να αποσυνδέεται προσωρινά η σύνδεση σας (δεν ισχύει για πελάτες προγραμμάτων RED),
  • με τη συμπλήρωση του ορίου χρήσης να αποσυνδέεται προσωρινά η σύνδεση σας χωρίς καμία ειδοποίηση (δεν ισχύει για πελάτες προγραμμάτων RED).
Για επανασύνδεση της σύνδεσης σας μετά από προσωρινή αποσύνδεση, θα χρεώνεστε με τέλος επανασύνδεσης.


Σημείωση:
Επειδή η επεξεργασία των στοιχείων κλήσεων για τιμολόγηση του πελάτη γίνεται περιοδικά και όχι σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει πιθανότητα ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα να υπερβεί το όριο χρήσης που έχει τεθεί. Χρήση με υπερτιμημένη χρέωση όπως κλήσεις προς αριθμούς τηλεπληροφόρησης, αποστολή/παραλαβή SMS προς/από 4-ψήφιους ενδεχομένως να σας θέσουν εκτός ορίου, και ως εκ τούτου θα συστήναμε για περαιτέρω προστασία σας τη ταυτόχρονη παροχή των υπηρεσιών φραγής ή κρυπτοφραγής. Επίσης, στο Μηνιαίο Όριο Χρήσης συνήθως δεν περιλαμβάνονται όλες οι χρεώσεις που δημιουργούνται από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων στο εξωτερικό, αφού για τη χρήση περιαγωγής τα αρχεία κλήσεων που στέλνουν τα ξένα δίκτυα στη Cyta για να καθοριστούν οι σχετικές χρεώσεις λαμβάνονται εκ των υστέρων.