Λύσεις για τον Κλάδο Εστίασης

Καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες

• Δωρεάν Εγκατάσταση Cytavision Public & 30% Έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή για 6 μήνες
• Δωρεάν Εγκατάσταση Internet με 12μηνη δέσμευση
• Ειδικές τιμές στη μηνιαία συνδρομή Cytavision Hotel Pack
• 20% για νέες συνδέσεις με προγράμματα κινητής FREEDOM για 24 μήνες με Δωρεάν Ασφάλιση Κινητού για 1 χρόνο
• Προσφορές σε Smartwatches & Δωρεάν την υπηρεσία OneNumber με eSIM για 1 χρόνο
• Σχέδιο Business Start: Δωρεάν Εγκατάσταση & Έκπτωση μέχρι 25% στη μηνιαία συνδρομή για Σταθερή Τηλεφωνία και Internet
• Δωρεάν αναβάθμιση σε Internet Business 2Gbps για 3 μήνες σε υφιστάμενους πελάτες Internet Business 1Gbps & 25% έκπτωση για τους επόμενους 9 μήνες
• Δωρεάν μηνιαία συνδρομή για 3 μήνες σε οποιαδήποτε υπηρεσία Powersoft365

Διάρκεια προσφορών μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Κλάδος Εστίασης θεωρείται αναμφίβολα κομβικός άξονας της κυπριακής οικονομίας και είμαστε εδώ με λύσεις ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου, των ξενοδοχείων και του τουριστικού τομέα ευρύτερα.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο ηλεκτρονικών και ICT υπηρεσιών προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που ενισχύσουν την καθημερινή εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν παράλληλα στη μείωση των εξόδων τους.

Επίλεξε τις λύσεις που σου ταιριάζουν μέσα από το πλήρες και ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, Ίντερνετ, Τηλεόρασης, Cloud, Δικτύωσης και Φιλοξενίας σε ελκυστικές τιμές:

Πακέτο ενδοεταιρικών κλήσεων για κινητά σε συνδυασμό με οικονομικές συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Cytavision Hotel Pack για το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας με ποικίλο και ποιοτικό περιεχόμενο. Προσφέρει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση 25 ή 8 καναλιών σε κάθε δωμάτιο επιλέγοντας μέσα από 30+ τηλεοπτικά κανάλια για αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης.

Cytavision Public Pack για το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό περιεχόμενο με ζωντανές μεταδόσεις από όλο τον κόσμο και αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης.

Basic Managed WiFi για να προσφέρεις στους πελάτες σου αξιόπιστο δίκτυο Wi-Fi σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες χωρίς αρχικό κόστος επένδυσης σε ένα οικονομικό πακέτο.

Σχέδιο Business Start με ευέλικτες και οικονομικές λύσεις για να ξεκινήσεις ή να αναπτύξεις την επιχείρησή σου

Υπηρεσίες Business Telephony & Business Telephony for PBX για οικονομικές λύσεις σταθερής τηλεφωνίας.

Πακέτα κλήσεων προς το εξωτερικό για κινητή τηλεφωνία (ΕU 100/200) και International Business Zone για σταθερή τηλεφωνία για συνεχή επαφή με πελάτες και συνεργάτες οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται.

Υπηρεσίες Cloud για να έχεις τον έλεγχο της επιχείρησής σου, να βελτιώσεις την παραγωγικότητα και τον τρόπο που αποθηκεύεις τα δεδομένα, όπως Powersoft365 και Cloud Servers.

Τεχνολογίες αιχμής που αναβαθμίζουν την επιχειρηματικότητα

Με τη νέα γενιά δικτύων, Fiber και 5G η επιχειρηματικότητα πάει μπροστά με ταχύτητα φωτός.

Αναβάθμισε τη σύνδεση του ίντερνετ στις αξιόπιστες ταχύτητες Gbps για να αυξήσεις την παραγωγικότητα της επιχείρησής σου και για να απολαμβάνουν οι πελάτες σου υπερύψηλη και αξιόπιστη πρόσβαση! Όλα όσα αγαπούν γίνονται τώρα σε πραγματικό χρόνο. Η ταυτόχρονη σύνδεση πολλών έξυπνων συσκευών, η καλύτερη ποιότητα και η  μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων άμεσα και γρήγορα κάνουν την εμπειρία από το ανέβασμα εικόνων και βίντεο από τις διακοπές και τα παιχνίδια μοναδική και αξέχαστη! Παράλληλα, συνδέσου στο δίκτυο 5G και απόλαυσε, ανάμεσα στα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις,  απόκριση σε πραγματικό χρόνο, καλύτερη διαχείριση των πόρων για βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχονται, μείωση της χρήσης των πρώτων υλών, βελτίωση και αύξηση της παραγωγικότητας σε όλους τους τομείς.