Διευκόλυνση Call Center

Το τηλεφωνικό κέντρο στα μέτρα της επιχείρησής σου...

Με τη διευκόλυνση Call Center αναβαθμίζεις το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησής σου με ελάχιστο κόστος.

Περιγραφή Τέλη Περίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης € 31,05 Εφάπαξ
Συνδρομή € 25,87 Μηνιαία

Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Με τη διευκόλυνση Call Center μπορείς να έχεις:

Έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων για να μην χάνεις κλήσεις Αν η εταιρεία σου δέχεται μεγάλο όγκο εισερχόμενων κλήσεων, μπορείς να αποφορτίσεις την υποδοχή και να εξυπηρετήσεις τους καλούντες.
Εφάρμοσε σειρά προτεραιότητας στις κλήσεις που δέχεται η εταιρεία σου για να αποφύγεις την απόρριψη κλήσεων. Οι εισερχόμενες κλήσεις ταξινομούνται βάσει χρονολογικών κριτηρίων και αποστέλλονται εσωτερικά για εξυπηρέτηση μόλις κάποιος από τους αριθμούς ελευθερωθεί. Οι καλούντες που βρίσκονται σε αναμονή ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά για τον αναμενόμενο χρόνο εξυπηρέτησης τους ενώ ταυτόχρονα ακούνε ευχάριστη μουσική.
Ιστορικό εισερχόμενων κλήσεων Μπορείς να δεις το ιστορικό όλων των εισερχόμενων κλήσεων.
Στατιστικά στοιχεία κλήσεων Έχεις στη διάθεση σου στοιχεία για την κατανομή των κλήσεων (απαντημένες, αναπάντητες, χαμένες), τον αριθμό των κλήσεων που εξυπηρέτησε κάθε λειτουργός, τον μέσο χρόνο αναμονής των εισερχόμενων κλήσεων τον μέσο χρόνο εξυπηρέτησης κάθε κλήσης από τον λειτουργό και άλλα.
Καλύτερη υποστήριξη των εξυπηρετητών Είναι εφικτή η επικοινωνία λειτουργού εξυπηρέτησης –προϊσταμένου ή και άλλων χρηστών σε περιπτώσεις που ο λειτουργός χρειάζεται υποστήριξη.
Ευελιξία Μπορείς να προσθαφαιρέσεις λειτουργούς εξυπηρέτησης εύκολα και γρήγορα ή να μεταφέρεις κλήσεις από ένα σημείο σε άλλο.
Τηλεργασία και εργασία εν κινήσει Οι λειτουργοί εξυπηρέτησης μπορεί να είναι βρίσκονται εκτός των υποστατικών της εταιρείας να εργάζονται από το σπίτι ή να βρίσκονται εν κινήσει εξασφαλίζοντας εξυπηρέτηση 24/7.
Χρήση διαφόρων τύπων συσκευών Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείς σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ακόμα και υπολογιστή για να κάνεις το Call Center σου ακόμα πιο αποδοτικό.

Και όλα αυτά χωρίς αρχικό κόστος επένδυσης για αγορά εξοπλισμό σε ένα οικονομικό πακέτο με χαμηλή μηνιαία συνδρομή.