Μαζί στις Μικρές
και Μεγάλες Στιγμές

Η Cyta, διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της ομάδας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στους αθλητές μας που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα «ΤΟΚΥΟ 2020» (23 Ιουλίου - 8 Αυγούστου 2021).

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των αξιών του Ολυμπισμού, αλλά και της απαράμιλλης προσπάθειας και των προσωπικών θυσιών που απαιτεί η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την ΚΟΕ, μια σειρά δώδεκα ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «Ταξίδι για την Ολυμπιάδα ΤΟΚΥΟ 2020».

Δώδεκα κορυφαίοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, μοιράζονται με το κοινό προσωπικές στιγμές τους που σημάδεψαν τις συμμετοχές τους στις Ολυμπιάδες και συγκινούν με την αποφασιστικότητα, το κουράγιο και την επιμονή τους να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν, χωρίς να τα βάζουν κάτω μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Οι εμπειρίες που μοιράστηκαν και η προσήλωσή τους στα Ολυμπιακά ιδεώδη αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον κάθε έναν χωριστά, σε όποιο στίβο κι αν αγωνίζεται καθημερινά.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους αθλητές μας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εκπροσωπώντας τη χώρα μας στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Μας κάνετε ήδη περήφανους!

Καλή επιτυχία σε όλους! Καλή επιτυχία Κύπρος!

Δείτε πιο κάτω τα δώδεκα φιλμάκια των αθλητών μας, καθώς και ένα φιλμάκι με όλους τους αθλητές μαζί.