Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις

Πακέτα Ενδοεταιρικών Κλήσεων

Απλά, εύκολα και οικονομικά, οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σου μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους όπου κι αν βρίσκονται!

Επίλεξε το πακέτο ενδοεταιρικών κλήσεων κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει στην επιχείρησή σου και δημιούργησε ομάδες ενδοεπικοινωνίας.

Πακέτα Ενδοεταιρικών Κλήσεων για συνδέσεις RED & FREEDOM: Με το πακέτο ενδοεταιρικών κλήσεων Business Unlimited οι κλήσεις μεταξύ των κινητών της ομάδας ενδοεπικοινωνίας και προς τα σταθερά τηλέφωνα της επιχείρησης παρέχονται δωρεάν και απεριόριστα!

Πακέτα Ενδοεταιρικών Κλήσεων για συνδέσεις Classic: Με τα πακέτα ενδοεταιρικών κλήσεων Business Basic και Unlimited for Classic εξασφαλίζονται λεπτά ομιλίας μεταξύ των κινητών της ομάδας ενδοεπικοινωνίας και προς τα σταθερά τηλέφωνα της επιχείρησης.

Επιπλέον οι τηλεφωνικοί αριθμοί με σύνδεση Cytamobile - Vodafone αποκτούν δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις για να έχουν εύκολη και γρήγορη επικοινωνία όπως τριψήφιο αριθμό, επιλεκτική μεταβίβαση κλήσης, κλήσεις συνδιάσκεψης κ.α.

Πακέτα Ενδοεταιρικών Κλήσεων Λεπτά ομιλίας Τέλος Σύνδεσης
(Ισχύει για μέχρι 30 αριθμούς
 στο ίδιο πακέτο και αίτηση)
Μηνιαία συνδρομή
ανά κύκλωμα
Business Basic for Classic 300 €10,34 €4,65
Business Unlimited for Classic Απεριόριστα €10,34 €9,70
Business Unlimited for RED 1 & RED 2 Απεριόριστα €10,34 €2,00
Business Unlimited for RED Plus & FREEDOM Απεριόριστα Δωρεάν

Σημειώσεις:

  1. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί Cytamobile - Vodafone που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα ενδοεπικοινωνίας δεν είναι απαραίτητο να είναι εγγεγραμμένοι στο όνομα της επιχείρησης.
  2. Τα λεπτά ομιλίας στα πακέτα ενδοεταιρικών κλήσεων ισχύουν για κλήσεις από κινητά που ανήκουν στην ομάδα ενδοεπικοινωνίας προς άλλα κινητά που είναι καταχωρημένα στην ομάδα και προς σταθερά της επιχείρησης με υπηρεσίες Business Telephony και / Business Telephony for PBX (SIP).

Εξασφάλισε επίσης Δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις και από τα σταθερά της επιχείρησης προς τα κινητά.

Τι χρειάζεται να γίνει

  1. Επιλογή των τηλεφωνικών αριθμών Cytamobile-Vodafone για να δημιουργηθεί η ομάδα ενδοεπικοινωνίας.
  2. Δέσμευση ενός τουλάχιστον πακέτο RED ή Freedom της Cytamobile–Vodafone που ανήκει στην εταιρεία για 24 μήνες.

Τι κερδίζει η επιχείρηση

Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από τους σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς (υπηρεσίες Business Telephony ή Business Telephony for PBX) προς όλα τα κινητά της επιχείρησης τα οποία έχουν ενταχθεί στην ομάδα ενδοεπικοινωνίας.