Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων

Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας Ένας Αριθμός, αλλά επιπρόσθετα οι κλήσεις από τους πελάτες προς εσένα είναι δωρεάν.

Από οποιαδήποτε επαρχία, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου σε ένα μη-γεωγραφικό αριθμό. Οι κλήσεις γίνονται καλώντας τον αριθμό 800 Χ Χ Χ Χ Χ όπου 800 είναι ο κωδικός της υπηρεσίας και Χ Χ Χ Χ Χ ο δικός σου ξεχωριστός 5ψήφιος αριθμός.

Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων παρέχεται σε δυο μορφές: τη ΒΑΣΙΚΗ και τη ΧΡΥΣΗ.

Με τη ΒΑΣΙΚΗ μορφή, με ένα μόνο, εύκολο στη μνήμη αριθμό, μπορείς να δρομολογήσεις τις κλήσεις των πελατών σου είτε σ’ ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης, είτε σε ξεχωριστά σημεία εξυπηρέτησης ανά επαρχία.

Με τη ΧΡΥΣΗ μορφή μπορείς επιπρόσθετα να δρομολογείς τις κλήσεις σου σε διαφορετικούς αριθμούς, ανάλογα με την ώρα διενέργειας της κλήσης.

Σημείωση: Μπορείς να δέχεσαι και δωρεάν κλήσεις από το εξωτερικό, με τον αριθμό 8009 Χ Χ Χ Χ (Υπηρεσία Διεθνών Δωρεάν Κλήσεων).

 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΩΝ-ΒΑΣΙΚΗ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 29,75Εφάπαξ
Συνδρομή€ 23,80Μηνιαία

 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΩΝ-ΧΡΥΣΗ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 29,75Εφάπαξ
Συνδρομή€ 47,60Μηνιαία

 ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ

 ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ

 ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ
Σημειώσεις:
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Ο συνδρομητής της Υπηρεσίας Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων χρεώνετε επιπλέον τις εισερχόμενες κλήσεις που λαμβάνει με τα εκάστοτε τέλη εισερχόμενων κλήσεων.
  3. Για να πληροφορηθείς για τα τέλη κλήσεων της Υπηρεσίας Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων κάνε κλικ εδώ.
Οδηγίες Χρήσης/ Παροχής
Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων θα σου προσφέρει πλεονεκτήματα εάν θέλεις να ενθαρρύνεις υποψήφιους πελάτες να διενεργούν όσο το δυνατό περισσότερα τηλεφωνήματα προς εσένα.

Σήμερα η υπηρεσία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία από κτηματομεσιτικά γραφεία, εταιρίες ανάπτυξης γης, τουριστικά συγκροτήματα, γραφεία ταξί, κ.α.


Για προγραμματισμό της υπηρεσίας κάνε κλικ εδώ.
Πλεονεκτήματα Προϊόντος/ Υπηρεσίας
…προσέλκυσε πελάτες
Οι υποψήφιοι πελάτες συνήθως επηρεάζονται από την ύπαρξη αριθμών χωρίς χρέωση, ξεκινώντας μια έρευνα καλώντας πρώτα αυτούς τους αριθμούς.

...κέρδισε τις εντυπώσεις
Η επιχείρησή σου μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστική, και να εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πελάτες σου. Θυμήσου εκείνους τους ανταγωνιστές σου που δεν έχουν να διαφημίσουν ούτε σταθερό τηλέφωνο…
Feedback