Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων

Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας Ένας Αριθμός, αλλά επιπρόσθετα οι κλήσεις από τους πελάτες προς εσάς είναι δωρεάν.

Από οποιαδήποτε επαρχία, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας σε ένα μη-γεωγραφικό αριθμό. Οι κλήσεις γίνονται καλώντας τον αριθμό 800 Χ Χ Χ Χ Χ όπου 800 είναι ο κωδικός της υπηρεσίας και Χ Χ Χ Χ Χ ο δικός σας ξεχωριστός 5ψήφιος αριθμός.

Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων παρέχεται σε δυο μορφές: τη ΒΑΣΙΚΗ και τη ΧΡΥΣΗ.

Με τη ΒΑΣΙΚΗ μορφή, με ένα μόνο, εύκολο στη μνήμη αριθμό, μπορείτε να δρομολογήσετε τις κλήσεις των πελατών σας είτε σ’ ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης, είτε σε ξεχωριστά σημεία εξυπηρέτησης ανά επαρχία.

Με τη ΧΡΥΣΗ μορφή μπορείτε επιπρόσθετα να δρομολογείτε τις κλήσεις σας σε διαφορετικούς αριθμούς, ανάλογα με την ώρα διενέργειας της κλήσης.

Σημείωση: Μπορείτε να δέχεστε και δωρεάν κλήσεις από το εξωτερικό, με τον αριθμό 8009 Χ Χ Χ Χ (Υπηρεσία Διεθνών Δωρεάν Κλήσεων).

 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΩΝ-ΒΑΣΙΚΗ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 29,75Εφάπαξ
Συνδρομή€ 23,80Μηνιαία

 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΩΝ-ΧΡΥΣΗ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 29,75Εφάπαξ
Συνδρομή€ 47,60Μηνιαία

 ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ

 ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ

 ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 17,85Εφάπαξ
Σημειώσεις:
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Ο συνδρομητής της Υπηρεσίας Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων χρεώνεται επιπλέον τις εισερχόμενες κλήσεις που λαμβάνει με τα εκάστοτε τέλη εισερχόμενων κλήσεων.
  3. Για να πληροφορηθείτε για τα τέλη κλήσεων της Υπηρεσίας Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων κάνετε κλικ εδώ.
Οδηγίες Χρήσης/ Παροχής
Η Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων θα σας προσφέρει πλεονεκτήματα εάν θέλετε να ενθαρρύνετε υποψήφιους πελάτες να διενεργούν όσο το δυνατό περισσότερα τηλεφωνήματα προς εσάς.

Σήμερα η υπηρεσία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία από κτηματομεσιτικά γραφεία, εταιρίες ανάπτυξης γης, τουριστικά συγκροτήματα, γραφεία ταξί, κ.α.


Για προγραμματισμό της υπηρεσίας κάνετε κλικ εδώ.
Πλεονεκτήματα Προϊόντος/ Υπηρεσίας
…προσελκύστε πελάτες
Οι υποψήφιοι πελάτες συνήθως επηρεάζονται από την ύπαρξη αριθμών χωρίς χρέωση, ξεκινώντας μια έρευνα καλώντας πρώτα αυτούς τους αριθμούς.

...κερδίστε τις εντυπώσεις
Η επιχείρησή σας μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστική, και να εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πελάτες σας. Θυμηθείτε εκείνους τους ανταγωνιστές σας που δεν έχουν να διαφημίσουν ούτε σταθερό τηλέφωνο…
Feedback