Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Άφησε τους προβληματισμούς για την τεχνολογία σε εμάς

Εσύ και το προσωπικό σου μπορείς να επικεντρωθείς σε ό,τι  κάνει την εταιρεία σου να ξεχωρίζει και να αφήσεις τον πονοκέφαλο της πληροφορικής σε εμάς και τους συνεργάτες μας.

  • H Υλοποίηση καθίσταται πλέον ασύλληπτα εύκολη. Μόλις λάβεις τους κωδικούς σου μπορείς να αρχίσεις να εργάζεσαι. Αν  χρειάζεσαι βοήθεια με την παραμετροποίηση κάποιας λογισμικής εφαρμογής οι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σου.
  • Τα Δεδομένα είναι δικά σου. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείς να διακόψεις τη συνδρομή σου, μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου. Στο μεταξύ τα κρατούμε ασφαλή με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό που χειριζόμαστε όλα τα άλλα δεδομένα με τα οποία μας εμπιστεύεσαι καθημερινά για παραδοσιακές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.  
  • Για Υποστήριξη μπορείς να καλείς το  8000-HOST (8000 4678). Αν η υποστήριξη που χρειάζεσαι αφορά τον τρόπο λειτουργίας της λογισμικής εφαρμογής μπορείς να καλέσεις κατευθείαν τον συνεργάτη μας.