Ταξιδεύοντας στην Κύπρο

Καλωσόρισες στο γαλάζιο νησί μας!

Στην Κύπρο μπορείς να συνδεθείς με τη Cytamobile-Vodafone και να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας κινητής επικοινωνίας στον κόσμο. Απόλαυσε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άριστη εξυπηρέτηση πελατών, όπως ακριβώς και στη χώρα σου!

Πώς να επιλέξεις τη Cytamobile-Vodafone
Φθάνοντας στην Κύπρο το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone, από το μενού του κινητού σου τηλεφώνου μέσω της λειτουργίας Επιλογής Δικτύου.

Πληροφορίες Δικτύου

Όνομα Δικτύου: Cytamobile-Vodafone
Τύπος Δικτύου: GSM 900/1800 MHz– 3G 2100 MHz
Ένδειξη Οθόνης: CY CYTA GSM/CYTAGSM/CYGSM/CYTAVODA
Κωδικός Δικτύου: 28001

Προτού ταξιδέψεις
  • Έλεγξε αν το δίκτυό σου έχει συμφωνία Διεθνούς Περιαγωγής με τη Cytamobile-Vodafone.
  • Έλεγξε τις χρεώσεις Διεθνούς Περιαγωγής του δικτύου σου, για να διενεργείς ή να δέχεσαι κλήσεις, να στέλνεις ή να λαμβάνεις γραπτά μηνύματα SMS και MMS και για να χρησιμοποιείς υπηρεσίες Διακίνησης Δεδομένων.
Χρήσιμοι Αριθμοί και Πληροφορίες

Εξυπηρέτηση Πελατών: 132
Για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ενόσω βρίσκεσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο μας, απλά κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cytamobile-Vodafone στον αριθμό 132. Οι λειτουργοί εξυπηρέτησης μας θα ακούσουν και θα λύσουν κάθε απορία σου.

Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης λειτουργεί:
Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00-21:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00-17:00

Υπηρεσίες Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου: 11892

Τηλέφωνα Άμεσης Ανάγκης: 112/199

Ταξιδεύεις στην Κύπρο από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
  • Έλεγξε αν το δίκτυό σου έχει συμφωνία Διεθνούς Περιαγωγής με τη Cytamobile-Vodafone.
  • Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών του δικού σου δικτύου κάνε κλικ εδώ για να βρεις τον αριθμό που μπορείς να καλέσεις.
Περισσότερα για την Κύπρο

Ψάξε περισσότερες πληροφορίες για την Κύπρο και τον πολιτισμό της, τις επιλογές που έχεις για το που θα πας και τι θα δεις, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού www.visitcyprus.com.