Μετατροπή σε Ευρυζωνική Τηλεφωνία

Ακόμη καλύτερη επικοινωνία με το νέο δίκτυο τηλεφωνίας

H Cyta εξελίσσει και ανανεώνει συνεχώς την τεχνολογική της υποδομή και προχωρεί στην εγκατάσταση ενός νέου σύγχρονου δικτύου ευρυζωνικής τηλεφωνίας, σε αντικατάσταση του αναλογικού δικτύου σταθερής τηλεφωνίας.

Το νέο δίκτυο μας επιτρέπει να προσφέρουμε στην επιχείρηση σας καινοτόμες υπηρεσίες, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Εξοικονόμηση κόστους
Με την αντικατάσταση των υφιστάμενων υπηρεσιών σταθερης τηλεφωνίας με υπηρεσίες ευρυζωνικής τηλεφωνίας θα έχετε σημαντικές εξοικονομήσεις στη μηνιαία συνδρομή σας και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Επιπρόσθετα, απολαμβάνετε δωρεάν και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ των σταθερών της επιχείρησης σας.

Σύγχρονες ευέλικτες λύσεις
Οι υπηρεσίες ευρυζωνικής τηλεφωνίας σας προσφέρουν νέες και αναβαθμισμένες διευκολύνσεις αλλά και τη δυνατότητα προσθαφαίρεσης τηλεφωνικών αριθμών χωρίς άλλη επένδυση ή αναβάθμιση. Προσφέρεται επίσης δυνατότητα τηλεργασίας και υποστήριξης υπαλλήλων που βρίσκονται σε κίνηση.

Αναβαθμισμένη εμπειρία
Η  διαχείριση της σταθερής τηλεφωνίας σας γίνεται πλέον μέσω διαδικτύου απλά, γρήγορα και αποδοτικά από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Έχουμε καταρτίσει πλάνο σταδιακής μεταφοράς των επιχειρήσεων στο νέο δίκτυο. Η μεταφορά θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Όλες οι επιχειρήσεις είτε εξυπηρετούνται από Επιχειρηματικό Σύμβουλο, είτε εξυπηρετούνται από τους λειτουργούς Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών (150), θα ενημερωθούν για:

  • Τις υπηρεσίες ευρυζωνικής τηλεφωνίας που εξυπηρετουν καλύτερα τις  ανάγκες τους και το οικονομικό όφελος που θα έχουν.
  • το πρόγραμμα μετάβασης του στο νέο δίκτυο και τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Στη συνέχεια, εξειδικευμένο συνεργείο της Cyta θα επισκεφτεί το υποστατικό σας για τις αναγκαίες τεχνικές αλλαγές.Το τεχνικό προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο για να εκτελέσει τις ενδεδειγμένες εργασίες γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η μεταφορά της επιχείρησης σας, προτείνουμε όπως εντοπίσετε και καταγράψετε τα ακόλουθα:

  • Όλα τα υποστατικά της επιχείρησης σας με συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας, τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις που έχετε και την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε σε κάθε υποστατικό (π.χ. αναλογική, ISDN κλπ).
  • Τα σημεία με εγκατεστημένους ανελκυστήρες ή συστήματα συναγερμού συνδεδεμένα στη σταθερή τηλεφωνία.
  • Τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε (π.χ. συσκευές, switches κλπ).
  • Τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης σας, αν τις γνωρίζετε.

Για επιχειρήσεις χωρίς Ιδιωτικό Τηλεφωνικό κέντρο (PBX) για την εγκατάσταση οποιασδήποτε ευρυζωνικής υπηρεσίας στα υποστατικά της, χρειάζεται εσωτερική καλωδίωση (διασύνδεση κάθε σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί τηλεφωνική συσκευή με καλώδιο στο modem).

Η καλωδίωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν την επίσκεψη του συνεργείου μας, το οποίο αναλαμβάνει μόνο  την εγκατάσταση και ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά και την ενημέρωση σας για τις δυνατότητες που θα έχετε στη διάθεση σας.

Για την καλωδίωση μπορείτε να απευθυνθείτε σε ηλεκτρολόγο δικής σας επιλογής. Εναλλακτικά, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω της Cytacom Solutions, θυγατρικής εταιρείας της Cyta.

Συχνές Ερωτήσεις

H αντικατάσταση της αναλογικής τηλεφωνίας με την ευρυζωνική είναι μια παγκόσμια τάση. Η ευρυζωνική τηλεφωνία μέσω ΙΡ προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της αναλογικής τηλεφωνίας: σύγκλιση δικτύων και τεχνολογιών, ευελιξία και μεγαλύτερη κινητικότητα.

H Cyta, ακολουθώντας έγκαιρα τις διεθνές τάσεις ανοίγει νέους δρόμους αξιοποιώντας τεχνολογίες και εφαρμογές σύγκλισης των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Με το νέο ευρυζωνικό δίκτυο τηλεφωνίας η Cyta θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της, με αναβαθμισμένες και αξιόπιστες λύσεις για να μπορούν να επικοινωνούν από οποιοδήποτε σημείο, με οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.

Η Cyta θα αντικαταστήσει την αναλογική τηλεφωνική υπηρεσία της επιχείρησης σας με υπηρεσίες ευρυζωνικής τηλεφωνίας. Εξειδικευμένο προσωπικό της Cyta θα αναλύσει κάθε πελάτη ξεχωριστά και θα προτείνει λύσεις  που περιλαμβάνουν:

  • Λύσεις επικοινωνίας
  • Τηλεφωνικό εξοπλισμός
  • Υποστήριξη Συστημάτων Συναγερμού που λειτουργούν με αναλογική τηλεφωνία
  • Υποστήριξη τηλέφωνων ανελκυστήρων.

Ναι, πρέπει να γίνει αυτή η αλλαγή. Είναι μια αναγκαία τεχνική αναβάθμιση σε ένα νέο μοντέρνο δίκτυο τηλεφωνίας που συμβαδίζει με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται ανά το παγκόσμιο. Οι αλλαγές γίνονται σταδιακά και θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος τα σταθερά με τεχνολογία ευρυζωνικής τηλεφωνίας δεν θα μπορούν να κάνουν εξερχόμενες κλήσεις εφόσον το modem δεν θα λειτουργεί. Η Cyta έχει αναπτύξει ειδικές λύσεις χωρίς modem (Telephony, Telephony Special Use) με τις οποίες διασφαλίζεται ότι ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η τηλεφωνική υπηρεσία των πελατών της θα λειτουργεί 24/7. Απλά ενημερώστε μας ότι έχετε στο υποστατικό σας είτε σύστημα συναγερμού με σταθερή τηλεφωνία είτε ανελκυστήρα για να σας προσφέρουμε την τηλεφωνική υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για πελάτες που επιθυμούν να έχουν στην ίδια σύνδεση και υπηρεσία Internet παρέχουμε τη δυνατότητα  αγοράς mini UPS, το οποίο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα τροφοδοτήσει το modem ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες σταθερής  τηλεφωνίας και Ιnternet. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το mini UPS από την ιστοσελίδα της Cyta (https://www.cyta.com.cy/product-list/el?FamilySN=5) ή να το αγοράσουν από οποιοδήποτε Cytashop.

Σημειώνεται ότι ακόμα και σε περίπτωση που το modem τεθεί εκτός λειτουργίας και το σταθερό τηλέφωνο δεν λειτουργεί,  όλες οι εισερχόμενες κλήσεις που δέχονται οι πελάτες μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα σε ένα κινητό ή άλλο σταθερό τηλέφωνο της επιλογής τους. Έτσι όταν κάποιος τους καλεί δεν θα χάνεται η κλήση. Απλά ενεργοποιήστε δωρεάν τη διευκόλυνση μεταφοράς κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας και οι κλήσεις σας θα μεταφέρονται σε ένα κινητό ή σταθερό τηλέφωνο που επιλέγετε εσείς (ενεργοποίηση *94 και 8ψήφιος αριθμός- σταθερό ή κινητό- απενεργοποίηση *95).

Η Cyta θα επικοινωνήσει στους επόμενους μήνες με κάθε επιχείρηση για να συζητήσει τη μετάβασή της στο νέο τηλεφωνικό δίκτυο και να ενημερώσει για τις αλλαγές που θα γίνουν.

Αρχή της Cyta είναι η προστασία των πελατών της και των τηλεφωνικών συνομιλιών τους ανεξάρτητα από την υπηρεσία και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις δρομολογούνται στο ιδιωτικό δίκτυο φωνής της Cyta διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κλήσης και ασφαλείς συνδιαλέξεις, και όχι μέσω διαδικτύου (www).