Η Starbucks είναι με Cyta Business

«Η Starbucks, είναι μια εταιρεία που έχει επιλέξει να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται συνέχεια.»
Μιχάλης Αναγνωστόπουλος, Operations Manager

Τα Starbucks ήρθαν στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2003, και σήμερα διαθέτουν 16 καταστήματα σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Κύπρου. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους σε μια χώρα με ισχυρή παράδοση στον καφέ, οι άνθρωποι εδώ μας αγκάλιασαν, επιλέγοντας τον χώρο των καταστημάτων μας όχι μόνο ως τον χώρο στον οποίο απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ, αλλά και ως το δικό τους ‘στέκι’ και το σημείο συνάντησης ανάμεσα στη δουλειά και σπίτι.

Από το 1971, η Starbucks έχει δεσμευτεί για την συλλογή και το καβούρδισμα, μέσω ηθικών διαδικασιών, υψηλής ποιότητας κόκκων καφέ arabic και σήμερα, με χιλιάδες καταστήματα ανά τον κόσμο, η εταιρία αποτελεί τον κορυφαίο παραγωγό και πωλητή specialty καφέδων στον κόσμο. Έτσι και εμείς,  φέρνουμε την μοναδική Εμπειρία Starbucks σε κάθε φλιτζάνι,  δεσμευόμενοι πάντα για τη παροχή των καλύτερων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών, τόσο στα καταστήματα μας αλλά και μέσω διανομής.

Η αγορά του καφέ σε ολόκληρο τον κόσμο εξελίσσεται συνέχεια και όλοι ζητούν ακόμη πιο εξειδικευμένες γεύσεις και χαρμάνια. Η Starbucks, είναι μια εταιρεία που έχει επιλέξει να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται συνέχεια.  Το επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρία έχει βάλει στόχο το άνοιγμα άλλων δύο νέων καταστημάτων στην αγοράς της  Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν καθημερινά εξαιρετικής ποιότητας καφέ αλλά και την μοναδική εμπειρία Starbucks.

H Starbucks αναμφισβήτητα είναι ηγέτης και πρωτοπόρος στην αγορά της. Δεν ήταν δύσκολο λοιπόν για εμάς, να αποφασίσουμε με ποια εταιρεία θα συνεργαστούμε. H Cyta Business αποτέλεσε για εμάς την καλύτερη επιλογή, ως την πιο αξιόπιστη εταιρία  στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και παροχής internet στη Κύπρο.

Οι ανάγκες της Starbucks
Αυτό που ζητήσαμε από τον προσωπικό μας σύμβουλο, ήταν να αποκτήσουμε τις τελευταίες τεχνολογικές αναβαθμίσεις μέσω του δικτύου των οπτικών ινών και έτσι να παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο στους partners των καταστημάτων μας, για τις ενδοεταιρικές επικοινωνίες, όσο και στους πελάτες μας για να απολαμβάνουν ένα ισχυρό ασύρματο δίκτυο, σταθερό και γρήγορο για τα πιο συναρπαστικά downloads.

Οι λύσεις και τα οφέλη
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε ένα ακόμη καλύτερο και ενιαίο δίκτυο που συνδέει όλα τα καταστήματα και τους ανθρώπους της εταιρείας, ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση τόσο στην επικοινωνία όσο και την πληροφορία. Μας παρέχει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω του εξοπλισμού που έχουμε εγκαταστήσει σε όλα τα καταστήματα και γνωρίζουμε ότι είναι εύκολα παραμετροποίησιμο σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον να αναβαθμιστούν  οι υπηρεσίες. Οι άνθρωποι μας σήμερα επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα, αισθάνονται πιο κοντά από ποτέ και αυτό επιδρά θετικά στη εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας.

Τη διαφορά, την κάνουν πάντα οι άνθρωποι. Όταν αυτό όμως συνδυάζεται και με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, αυτό αποτελεί σίγουρα έναν δυνατό και ασυναγώνιστο συνδυασμό. Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της Cyta Business βρέθηκαν από την αρχή δίπλα μας,  για να αφουγκραστούν τις ανάγκες μας, να μας προτείνουν λύσεις και εγκαταστήσουν εφαρμογές που θα ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις της εταιρείας, παρέχοντας μας ουσιαστική βοήθεια στις καθημερινές λειτουργείες του δικτύου καταστημάτων μας. Με την βοήθεια των συνεργατών της Cyta Business, προχωρήσαμε στις όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις, που θα μας προσφέρουν την ελευθερία να ανακαλύψουμε τον κόσμο και να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα. Η χαρά μας είναι μεγάλη, βλέποντας την συνεργασία μας να αποδίδει και αισθανόμαστε ικανοποίηση για την επιλογή μας.