Μισθωμένες Γραμμές

Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας σας

Η υπηρεσία Μισθωμένων Γραμμών είναι ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας. Με κάθε γραμμή επιτυγχάνεται η συνεχής επικοινωνία μεταξύ δύο σημείων της ίδιας επιχείρησης ή δύο διαφορετικών επιχειρήσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση δεδομένων και φωνής, διασύνδεση Κέντρων Δεδομένων, μεταφορά ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων και σύνδεση ιδιωτικών δικτύων.

Συνδέσεις ψηλών προδιαγραφών

Μεγάλο εύρος ταχυτήτων
Ταχύτητες από 9,6Κbps μέχρι 10Gbps με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Αποκλειστική χωρητικότητα
Προσφέρουν αποκλειστική συμμετρική σύνδεση μεταξύ δύο σημείων. Αυτό σημαίνει ότι η χωρητικότητα που μισθώνει η επιχείρησή σας είναι εγγυημένη και συνεχής για όλο το 24ωρο. Ταυτόχρονα σας παρέχουμε τη δυνατότητα εναλλακτικής διόδευσης γραμμών για μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας.

Σταθερή χρέωση
Η χρέωση δεν αλλάζει με τη συχνότητα χρήσης της γραμμής ή τον όγκο πληροφοριών που διακινείτε.

Ψηλή ποιότητα επικοινωνίας
Απευθείας τηλεπικοινωνιακές γραμμές χωρίς τη μεσολάβηση εξοπλισμού μεταγωγής (switches, routers) που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τη δική σας επιχείρηση. Αυτό σημαίνει γρήγορη και αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων με τη μέγιστη ασφάλεια.

Τεχνική Υποστήριξη
Το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης Επιχειρηματικών πελατών της Cyta λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο για την άμεση τεχνική υποστήριξή σας. Καλέστε μας στο 80004000.