Πακέτα Διεθνών Κλήσεων

Τώρα με τα RED/ FREEDOM απολαμβάνεις πολλά παραπάνω, αφού μπορείς να έχεις επιπλέον Διεθνή Λεπτά ομιλίας για σταθερά και κινητά τηλέφωνα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει για να επικοινωνείς ξέγνοιαστα με τους δικούς σου ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Διεθνή Λεπτά Ομιλίας Μηνιαία Συνδρομή (με ΦΠΑ)  
100 λεπτά €5 Παραγγελία
200 λεπτά €10 Παραγγελία

Σημειώσεις:

 1. Για να μάθεις το πακέτο που σου ταιριάζει στείλε μήνυμα SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000, κάλεσε το 132 ή επισκέψου το Δίκτυο καταστημάτων μας.
 2. Πελάτες RED/ FREEDOM που είναι νομικά πρόσωπα μπορούν να επιλέξουν τα νέα πακέτα καλώντας το 132 ή μέσω του προσωπικού τους σύμβουλου.
Όροι & Προϋποθέσεις
 1. Τα πακέτα διεθνών κλήσεων είναι διαθέσιμα μόνο σε πελάτες RED/ FREEDOM που έχουν 12μηνη ή 24μηνη δέσμευση.
 2. Τα λεπτά ομιλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διεθνείς κλήσεις μόνο προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 3. Η μονάδα χρέωσης είναι ανά λεπτό. Μετά την εξάντληση των λεπτών ομιλίας του εκάστοτε πακέτου, ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις προς σταθερό και κινητό της κάθε χώρας.
 4. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλο πρόγραμμα, τερματίσει ή μεταβιβάσει το πρόγραμμα RED/ FREEDOM, τότε θα τερματίζεται αυτόματα και το πακέτο Διεθνών Κλήσεων.
 5. Με την παροχή του πακέτου η συνδρομή θα χρεώνεται ολόκληρη και θα δικαιούται όλα τα λεπτά του πακέτου.
 6. Τα πακέτα είναι επιπρόσθετα (add-ons) των προγραμμάτων RED/ FREEDOM.
 7. Τον μήνα που ο πελάτης θα προβεί σε αλλαγή πακέτου θα χρεωθεί και τις 2 συνδρομές και θα δικαιούται το σύνολο των λεπτών και των 2 πακέτων.
 8. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής πακέτου, τυχόν λεπτά που δεν έχουν καταναλωθεί δεν μεταφέρονται στο νέο πακέτο.
 9. Λεπτά που δεν καταναλώνονται εντός του μήνα τιμολόγησης, δεν μεταφέρονται στον επόμενο.
 10. Δεν απαιτείται ελάχιστη χρονική διάρκεια παροχής των πακέτων, ως εκ τούτου οι πελάτες θα μπορούν να τερματίσουν το πακέτο Διεθνών Κλήσεων ανά πάσα στιγμή.