Θέλεις ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σου;

Μαζί επιλέγουμε τις λύσεις για τις δικές σου ανάγκες.

Στη Cyta Business έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις υποδομές ώστε η επιχείρησή σου να μπει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή. Βρες τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και αναβάθμισε ψηφιακά την επιχείρησή σου!

Δες τι προτείνουμε

Ευέλικτη Εργασία

Ψηφιακά Εργαλεία για ευέλικτη εργασία & αύξηση παραγωγικότητας

Microsoft365 for Business – Όλες οι γνωστές εφαρμογές του Office (όπως Word, Excel, PowerPoint κ.α.) και εργαλεία παραγωγικότητας (όπως το Microsoft Teams) για αποτελεσματική εργασία και διαρκή επικοινωνία από παντού καθώς είναι πάντοτε διαθέσιμα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.

Powersoft365 – Εύχρηστα εργαλεία για δημιουργία eshop, εύκολη διαχείριση αποθεμάτων και διεκπεραίωση λογιστικών εργασιών για να έχεις τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σου.

Track Smart – Έξυπνη διαχείριση του στόλου των εταιρικών οχημάτων για να γνωρίζεις την θέση και την κατάσταση των οχημάτων της επιχείρησής σου σε πραγματικό χρόνο ώστε να επιτυγχάνεις αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα μείωση του λειτουργικού κόστους.

Business Email on Hosted Exchange – Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) με το όνομα της επιχείρησης, πρόσβαση σε κοινόχρηστα ημερολόγια, λίστες και έγγραφα από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε συσκευή με πιστοποιημένη ασφάλεια για αποτελεσματική επικοινωνία.

Online Business Presence - Απλά εργαλεία για δημιουργία σύγχρονης, λειτουργικής και εύκολα προσαρμόσιμης ιστοσελίδας, ανάπτυξη e-shop για ψηφιακή προέκταση της επιχείρησης και διαδικτυακές πλατφόρμες για ασφαλή αυτοματοποίηση των διαδικασιών της.

IAAS

Ψηφιακές Υποδομές & Εξοπλισμός Δικτύωσης (IAAS)
 

Cloud Servers – Ασφαλή, οικονομική και αποδοτική διαχείριση εφαρμογών και δεδομένων σε υποδομή IAAS. Όλα τα εργαλεία και οι πληροφορίες που χρειάζεται για να λειτουργήσει η επιχείρησή σου σε περιβάλλον cloud είναι διαθέσιμα από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή της συνέχεια και με πιστοποιημένη ασφάλεια.

Cyta Managed SD-WAN – Η σύγχρονη λύση δικτύωσης προσφέρει ένα έξυπνο, αξιόπιστο, ασφαλές και βελτιστοποιημένο δίκτυο με δυνατότητα διασύνδεσης των παραρτημάτων της επιχείρησης σου όσο και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο/public cloud και σε όλες τις σημαντικές εφαρμογές για τη λειτουργία της.

Cyta Fiber - Το μεγαλύτερο και γρηγορότερο δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο επιταχύνει την αποστολή και λήψη πολύ μεγάλων αρχείων, ενώ παράλληλα παρέχει γρήγορη και συνεχή πρόσβαση στις σύγχρονες επιχειρηματικές εφαρμογές και σε ψηφιακές υπηρεσίες Business Cloud, όπως Business Cloud Storage και Backup,  Cloud Servers, Powerosft365 και Microsoft365 for Business. Με ταχύτητες  που φθάνουν το 1Gbps, διασφαλίζει  σταθερή και αδιάλειπτη σύνδεση ενισχύοντας την λειτουργικότητα των επιχειρήσεων και μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Διευκολύνσεις

Ψηφιακά Συστήματα, Υπηρεσίες και Διευκολύνσεις
 

Cloud Τηλεφωνία και Διευκολύνσεις

  • Telephony Small Business – Ολοκληρωμένη και οικονομική λύση τηλεφωνίας για μικρές επιχειρήσεις με μέχρι τέσσερεις τηλεφωνικούς αριθμούς και ένα σημείο παρουσίας. Λειτουργεί ως ένα μικρό ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο με πολλές δωρεάν διευκολύνσεις (call transfer, call pickup, voicemail) και όχι μόνο.
  • Business telephony – Ιδανική λύση επικοινωνίας για επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας ή ένα σημείο παρουσίας με πέραν των τεσσάρων τηλεφωνικών αριθμών. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από ένα τηλεφωνικό κέντρο (PBX), δωρεάν και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, ηλεκτρονική διαχείριση από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι εντός ή εκτός της επιχείρησης και χρήση κινητής ή σταθερής συσκευής, call transfer, call pickup, voicemail και διευκολύνσεις ψηφιακής επικοινωνίας (Fax-on-email, Ring Group, Busy Lamp Field, Call Recording).

Web SMS – Εύκολη και οικονομική λύση για μαζική αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε συνεργάτες και πελάτες.

Rich Content Message – Εύκολη και γρήγορη πραγματοποίηση εκστρατειών μαζικής επικοινωνίας ή/και διαφήμισης σε πελάτες με εμπλουτισμένο περιεχόμενο (φωτογραφία, βίντεο, ήχο, διαδραστικές ενέργειες) παρέχοντας εναλλακτικούς και ευέλικτους τρόπους επικοινωνίας όπως γραπτό μήνυμα SMS σε κινητό τηλέφωνο, ειδοποίηση (push notification) στο εταιρικό Mobile App / ιστοσελίδα ή μήνυμα σε άλλες εφαρμογές όπως viber.

Είμαστε δίπλα σου

Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σου καλώντας δωρεάν το 150, στέλνοντας email στο Business.Dev@cyta.com.cy ή κλείνοντας διαδικτυακά το προσωπικό σου ραντεβού εδώ.