ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/2023
ΠΙΣΩ

H Cyta αγκαλιάζει την Κοινωνική Ποικιλομορφία, Ισότητα και Συμπερίληψη

Στρατηγικός συνεργάτης της Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου

Η Cyta αγκαλιάζει την κοινωνική ποικιλομορφία την ισότητα και την συμπερίληψη, στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα της αποστολής της: να παρέχει επικοινωνία για όλους και παντού, με υποδομές και υπηρεσίες που εξυπηρετούν κάθε μέλος της Κοινωνίας, ανεξάρτητα από ταυτότητα φύλου, θρησκευτική πεποίθηση, εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικονομική κατάσταση, αναπηρία ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή κοινωνική συνθήκη. Στο πλαίσιο αυτό,  ανακοινώνει τριετή συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου. Η συμφωνία αυτή αποτυπώνει τη δέσμευση της Cyta σε ζητήματα σεβασμού και ίσης αντιμετώπισης, που ενσωματώνονται σε όλες τις λειτουργίες και επαφές του Οργανισμού με το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες του.

Όπως τόνισε ο CEO της Cyta κ Aντρέας Νεοκλέους, «Στη Cyta αναγνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, που περιλαμβάνει όλους, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία, την παραγωγικότητα και την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων μας. Έχουμε εισαγάγει πολιτικές και δημιουργήσει ένα νέο ρόλο Λειτουργού Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης. Στα καθήκοντα της Λειτουργού περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικής και ενεργειών, για τη δημιουργία μιας κουλτούρας συμπερίληψης και την ενδυνάμωση του προσωπικού σε κάθε πτυχή του Οργανισμού. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου, επιδιώκουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα, προς μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και σειράς δράσεων που προγραμματίζονται, η Cyta θα είναι, επίσης, υποστηρικτής της Πορείας Υπερηφάνειας Κύπρου.

Δημόσιες Σχέσεις, Εκδηλώσεις & Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας

12 Μαΐου 2023

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνα: +357 22702784, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy