Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 42/2018
ΠΙΣΩ

Η Cytavision ανανεώνει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Premier League μέχρι το 2022

Η Cytavision ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος FA Premier League στην Κύπρο, για τις περιόδους 2019/20, 2020/21 και 2021/22. Το πακέτο περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες από ποτέ, με πάνω από 230 παιχνίδια σε κάθε περίοδο.

Η Premier League είναι το πιο ανταγωνιστικό και το πιο δημοφιλές αθλητικό πρωτάθλημα στον κόσμο και οι Κύπριοι λάτρεις του μπορούν να συνεχίσουν να το παρακολουθούν αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Cytavision, μέχρι το τέλος της περιόδου 2021/22. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Πρωταθλήματος, κ. Richard Scudamore, ανέφερε για το γεγονός: «Η Cytavision παρέχει εξαιρετική κάλυψη των αγώνων της Premier League για τους οπαδούς των ομάδων μας στην Κύπρο. Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί της για άλλες τρεις περιόδους.»

Η Cytavision προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην Κύπρο, με περισσότερα από ογδόντα δημοφιλή κανάλια και ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, σημείωσε ότι, «Με την τριετή ανανέωση της συνεργασία μας με την Premier League, η Cytavision ενισχύει τη θέση της ως η 1η  επιλογή των φιλάθλων, φιλοξενώντας όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την μετάδοση των αγώνων της Premier League για τη φετινή περίοδο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Cyta: www.cyta.com.cy/tv.

Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

5 Νοεμβρίου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνα: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy