Κατερίνα Προκοπίου & Άννα Κούμα

www.facebook.com/katerina.procopiou
www.facebook.com/anna.kouma

Τίτλος Ομιλίας:
Μια ιστορία θα σου πω…

Περιγραφή

Οι ιστορίες είναι σαν βάρκες που ταξιδεύουν από το ένα λιμάνι στο άλλο μεταφέροντας γεγονότα, συναισθήματα, μηνύματα. Κάποιες συναντιούνται και κάποιες τραβούν τη δική τους μοναχική ρότα...

Η δική μας ιστορία μιλά για δυο ταξίδια, που συναντήθηκαν τον Μάρτιο του 2016 στη Μυτιλήνη, το δικό μας και μιας βάρκας φορτωμένης ψυχές!

Εμείς έχουμε υποχρέωση να σας αφηγηθούμε την ιστορία αυτή και εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε…

Βιογραφικό

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη μέρα που υπέγραφαν το συμβόλαιο εργοδότησής τους. 

Από τότε κόλλησαν. Τις ένωσε η αγάπη για τις εκδρομές, τα ταξίδια, τη μουσική, τις περιπέτειες για την ίδια τη ζωή. Έζησαν μαζί σημαντικές στιγμές από την προσωπική τους ζωή και από τις ζωές των παιδιών τους. Σε κάθε κάλεσμα για εθελοντική δράση που είχε ως επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό η απάντηση ήταν πάντα «ναι».

Η μια συνήθως γεννά ιδέες ενώ η άλλη τους δίνει ζωή …ή και το αντίθετο. Η μια βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ενώ η άλλη μισοάδειο …ή και το αντίθετο, μαζί όμως το βλέπουν πάντα απόλυτα γεμάτο. Είναι η οικογένεια που επέλεξαν.

Η Κατερίνα είναι γραφίστας ενώ η Άννα ασχολείται με τη διοργάνωση όλων των ειδών εκδηλώσεων. Στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με... τη διαπίστωση ότι σχεδόν ποτέ δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.

28 χρόνια μετά, θα συναντηθούν λίγα μέτρα από το σημείο που πρωτογνωρίστηκαν, στη σκηνή του Αμφιθεάτρου της Cyta, για να μοιραστούν την πιο συγκλονιστική ιστορία της ζωής τους…. που και μόνο αυτή να μοιράζονταν θα άξιζε που γνωρίστηκαν!