Γιώργος Ζερβίδης

www.linkedin.com/in/george-zervides-b2816872/

Ο Γιώργος Ζερβίδης γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα βήματα του στην Αμμόχωστο.

Αφιέρωσε τη ζωή του στη διαφήμιση παλεύοντας με τον “κακό” του εαυτό που αρνείται να υποδεικνύει στους άλλους τι να κάνουν.

Είναι λάτρης του ορθολογισμού και της κριτικής σκέψης και απεχθάνεται τον δογματισμό.

Όσο μεγαλώνει ελαττώνονται οι ανοχές του και αυξάνονται οι ιδιοτροπίες του. Βαριέται εύκολα και αν μια μέρα τελειώσουν οι προκλήσεις γι’ αυτόν, θα τελειώσει κι’ αυτός μαζί τους.

Θαυμάζει τον Καζαντζάκη για το ελεύθερο πνεύμα του, τον Χατζιδάκι για τη μουσική του ιδιοφυία, τον Μπλεκ για το θάρρος του και τη γυναίκα του για την υπομονή της.

Υπηρέτησε τη διαφημιστική βιομηχανία για περισσότερα από 20 χρόνια πριν ακολουθήσει την πορεία του Συμβούλου Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Εκπαιδευτή.

Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Cyprus Marketing Youth Society, που σαν κύριο στόχο έχει την εκπαίδευση και προετοιμασία αποφοίτων πανεπιστημίων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν ομαλά στην αγορά.

Παράλληλα, είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής και αναλαμβάνει ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια σε θέματα δημιουργικής στρατηγικής, εξυπηρέτησης πελατών και Soft Skills.

Είναι κάτοχος διπλώματος MBA από το Maastricht School of Management και μέλος του Συνδέσμου Διαφημιστών Μεγάλης Βρετανίας.

Από το 1999 διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Marketing, Advertising και Brand Marketing.

Κατά καιρούς προσκαλείται σε ανοιχτά σεμινάρια και ημερίδες σαν εισηγητής.

Μεταξύ άλλων λατρεύει τις βόλτες με τη μηχανή, τη soul μουσική, τις καταδύσεις, τον τραχανά και τις πούλλες.