Τηλεόραση FAQs

Μενού Αποκωδικοποιητή - Πλοήγηση

Τι είναι ο Κωδικός Διαχειριστή; Πού μπορώ να τον εντοπίσω;

Για να μπορείς να παραμετροποιήσεις την υπηρεσία σου, π.χ. να αλλάξεις γλώσσα ήχου ή να ενεργοποιήσεις πρόσθετες υπηρεσίες, πρέπει να καταχωρίσεις τον Κωδικό Πρόσβασης Διαχειριστή (Κωδικός Μίας Χρήσης) όπως αναγράφεται στο έντυπο που σου έχει δοθεί από τη Cyta. Θα τον χρειαστείς επίσης για σύνδεση στην υπηρεσία CytavisionGO. Την πρώτη φορά που θα τον καταχωρίσεις, θα σου ζητηθεί να τον αλλάξεις.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ή ξέχασες τον Κωδικό Διαχειριστή σου, θα χρειαστεί να καλέσει ο κάτοχος της υπηρεσίας το Κέντρο Επαφής Πελάτη στο 132 ώστε να εκδοθεί νέος Κωδικός Μίας Χρήσης.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του προφίλ μου;
Μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης του προφίλ σου από το "Ο Λογαριασμός μου", να μεταβείς στις "Ρυθμίσεις" και έπειτα να επεξεργαστείς το προφίλ. Στη συνέχεια επίλεξε το προφίλ που θέλεις για να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασής του.
Τι μορφή πρέπει να έχει ο κωδικός μου;
Ο κωδικός πρόσβασης του Διαχειριστή ή των Προφίλ πρέπει να είναι 8ψήφιος με γράμματα και αριθμούς με τουλάχιστον ένα κεφαλαίο και ένα μικρό γράμμα.
Πώς μπορώ να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα μετά την κανονική του προβολή;
Μπορείς να παρακολουθήσεις προγράμματα σε μαγνητοσκόπηση μέχρι και 7 μέρες μετά την κανονική τους προβολή. (ετοιμάζεται youtube video που εξηγεί και τις 3 λειτουργίες: Start Over, TSTV, Catch Up TV).
Πώς μπορώ να αλλάξω τους υπότιτλους και τον ήχο των καναλιών;
Για να αλλάξεις την γλώσσα ήχου και υποτίτλων στην Cytavision, ακολούθησε τις οδηγίες του παρακάτω video: https://cyta.co/AudioSubLang
Πώς μπορώ να δω όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision και τα προγράμματα τους σε μία οθόνη (Οδηγός TV);
Για να δεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision μαζί με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα σε μία μόνο οθόνη, πάτησε HOME και στη συνέχεια επίλεξε Οδηγός TV στις κατηγορίες.
Πώς μπορώ να δω το πρόγραμμα άλλων καναλιών χωρίς να φύγω από το κανάλι που έχω συντονιστεί;
Απλά πάτησε το Bέλος Πάνω ή Κάτω και μπορείς να περιηγηθείς στο πρόγραμμα άλλων καναλιών χωρίς να βγεις από το τρέχον.
Πώς μπορώ να διαχειριστώ τα κανάλια μου (αγαπημένα, φραγή καναλιών κ.λπ/)

Από το Κυρίως Μενού πήγαινε στις «Ρυθμίσεις» πατώντας το αστεράκι κάτω από τον αριθμό 7 στο τηλεχειριστήριο, «Διαχείριση Καναλιών», «Αγαπημένα Κανάλια» και επίλεξε τα Αγαπημένα σου Κανάλια: https://Cyta.co/Channels

Πώς μπορώ να ενοικιάσω μία ταινία;

Πατώντας το κουμπί "VoD" στο τηλεχειριστήριο, θα μπεις στην ταινιοθήκη της Cytavision. Μπορείς να περιηγηθείς στις κατηγορίες για να δεις τις λεπτομέρειες και να παρακολουθήσεις τα trailers επιλεγμένων ταινιών από όλους τους τύπους ταινιών (genres) για όλα τα μέλη της οικογένειάς σου. Οι ταινίες ενοικιάζονται και χρεώνονται με ένα εφάπαξ τέλος που σου επιτρέπει να απολαύσεις την ταινία για 24 ώρες. Για περισσότερα κάνε κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να δω ποιες ταινίες έχω ενοικιάσει; Πού μπορώ να βρω το ιστορικό των αγορών μου (ταινίες, σειρές, πακέτα κ.λπ.);
Μπορείς να βρεις το ιστορικό σου πατώντας τον αστερίσκο κάτω από τον αριθμό 7 στο Remote Control της Cytavision και επιλέγοντας “Ρυθμίσεις“. Κάτω από την επιλογή “Οι αγορές μου” υπάρχει το “Ιστορικό αγορών“.
Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διαχειριστώ ένα νέο προφίλ;
Για τη διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης προφίλ δες εδώ: https://cyta.co/AddManageProfile
Πόσα Προφίλ μπορώ να δημιουργήσω;
Μπορείς να δημιουργήσεις μέχρι 4 προφίλ. Έχοντας και το Προφίλ Διαχειριστή μπορείς να έχεις μέχρι και 5 προφίλ.
Πώς μπορώ να ορίσω την ηλικία σε ένα προφίλ (age rating);
Από το Κυρίως Μενού πήγαινε στις «Ρυθμίσεις» πατώντας το αστεράκι κάτω από τον αριθμό 7 στο τηλεχειριστήριο, «Επεξεργασία προφίλ», επίλεξε το προφίλ που θέλεις και όρισε την ηλικία στην επιλογή «Ορισμός περιορισμού γονικού ελέγχου». Tα υποπροφίλ δημιουργούνται με όριο ηλικίας «Κ».
Πώς μπορώ να καθορίσω το όριο δαπανών σε ένα προφίλ;
Μπορείς να ορίσεις ένα όριο δαπανών στο «Ο Λογαριασμός μου» και στη συνέχεια αφού μεταβείς στην «Επεξεργασία προφίλ» επίλεξε το προφίλ που επιθυμείς και κάνε κλικ στην επιλογή «Μηνιαίο ορίο δαπανών».
Πώς μπορώ να μεταβώ από ένα προφίλ σε ένα άλλο;
Στον αποκωδικοποιητή μπορείς να μεταβείς σε ένα προφίλ πιέζοντας το αστεράκι κάτω από το νούμερο 7.
Τι είναι το «Προκαθορισμένο Προφίλ»;
Το «Προκαθορισμένο Προφίλ» είναι αυτό το οποίο έχει επιλεγεί και ανοίγει αυτόματα πάντα με την ενεργοποίηση του STB.
Πώς επιλέγω «Προκαθορισμένο Προφίλ»;
Την ενεργοποίηση του «Προκαθορισμένου Προφίλ» μπορεί να την κάνει μόνο ο Διαχειριστής της Υπηρεσίας. Επίλεξε από το κυρίως μενού «Ο λογαριασμός μου», για το Προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Ρυθμίσεις» και από την «Επεξεργασία προφίλ» επίλεξε το Προφίλ που επιθυμείς και ενεργοποίησε την επιλογή «Προκαθορισμένου Προφίλ».
Τι είναι η Εγγραφή Βίντεο (Video Recording);
Η υπηρεσία Cytavision σου δίνει την δυνατότητα να εγγράψεις περιεχόμενο το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις από τον αποκωδικοποιητή σου, τις κινητές συσκευές ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το περιεχόμενο έχει διάρκεια ζωής μέχρι 45 μέρες από την ημέρα βιντεογράφησης. Η βιντεογράφηση πρέπει να προγραμματισθεί πριν από την προβολή του προγράμματος. Όταν βιντεογραφηθεί μπορείς να το δεις από όλες τις συσκευές. Όλα τα προφίλ του λογαριασμού (μέλη της οικογένειας σου) έχουν πρόσβαση στο εν λόγω περιεχόμενο. Για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία πρέπει να γίνεις συνδρομητής ενός από τα δύο πακέτα Εγγραφής Βίντεο τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να εγγράψεις προγράμματα διάρκειας μέχρι 5 ώρες ή 10 ώρες. Για περισσότερα κάνε κλικ εδώ.
Πώς γίνεται η ενεργοποίηση θέασης περιεχομένου Ενηλίκων;

Την ενεργοποίηση μπορεί να κάνει μόνο ο Διαχειριστής της Υπηρεσίας και η θέαση του περιεχομένου μπορεί να γίνεται μόνο μέσω του συγκεκριμένου προφίλ στο STB.

Επίλεξε από το κυρίως μενού «Ο λογαριασμός μου», για το Προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Ρυθμίσεις» και από την επεξεργασία προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Περιεχόμενο για Ενηλίκους». Με την ενεργοποίηση του Περιεχομένου Ενηλίκων εμφανίζονται πληροφορίες για κανάλια τα οποία μεταδίδουν περιεχόμενο ενηλίκων καθώς και Ταινίες με περιεχόμενο ενηλίκων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, υπάρχουν περιγραφές και εικόνες ακατάλληλες για ανήλικους. Για τη θέαση του εν λόγω περιεχομένου απαιτείται «PIN Γονικού Ελέγχου» κάθε φορά που μεταβαίνεις σε αυτό.