Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεόραση FAQs

Μενού Αποκωδικοποιητή - Πλοήγηση

Πώς μπορώ να αλλάξω τους υπότιτλους και τον ήχο ενός καναλιού που παρακολουθώ;
Για να αλλάξεις τους υπότιτλους/ ήχο ενός καναλιού που παρακολουθείς, πάτησε OK και επίλεξε Επιλογές στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης. Εκεί μπορείς να ορίσεις υπότιτλους και ήχο.
Πώς μπορώ να δω το πρόγραμμα άλλων καναλιών χωρίς να φύγω από το κανάλι που έχω συντονιστεί;
Απλά πάτησε το Bέλος Πάνω ή Κάτω και μπορείς να περιηγηθείς στο πρόγραμμα άλλων καναλιών χωρίς να βγεις από το τρέχον.
Πως μπορώ να δω όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision και τα προγράμματα τους σε μία οθόνη;
Για να δεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision μαζί με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα σε μία μόνο οθόνη, πάτησε HOME και στη συνέχεια επίλεξε Οδηγός TV στις κατηγορίες.
Τι είναι η υπηρεσία Time-shifted TV;
Είναι η δυνατότητα που σου δίνει η Cytavision να παρακολουθήσεις ένα ζωντανό πρόγραμμα μέχρι και 4 ώρες πίσω από την τρέχουσα ώρα. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη ενός ρολογιού με σκοπό την υπενθύμιση ότι παρακολουθείς ετεροχρονισμένο πρόγραμμα και όχι ζωντανό.
Tι είναι ο Οδηγός TV;
Ο ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων ή Οδηγός TV είναι το καθημερινό πρόγραμμα κάθε καναλιού, δείχνει τα κανάλια που ταξινομούνται με βάση την αρίθμηση, μπορείς να δεις ποιο είναι το επόμενο πρόγραμμα ή το προηγούμενο πρόγραμμα βάσει της γραμμής του τρέχοντος προγράμματος. Από τον Οδηγό TV μπορείς να πλοηγηθείς 7 ημέρες στο παρελθόν για να παρακολουθήσεις προγράμματα σε Ετεροχρονισμένη Θέαση ή να πλοηγηθείς 7 ημέρες στο μέλλον για να προγραμματίσεις Υπενθυμίσεις ή Εγγραφές Βίντεο. Η πλοήγηση γίνεται με αλλαγή της ημερομηνίας στο πάνω μέρος της οθόνης ή με τα βέλη δεξιά και αριστερά στο τηλεχειριστήριο.
Τι είναι η υπηρεσία Ετεροχρονισμένης Θέασης (Catch-up TV);
Με την υπηρεσία Ετεροχρονισμένης Θέασης μπορείς να πας πίσω και να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα από ένα κανάλι που έχει αυτή τη δυνατότητα έως και 7 ημέρες μετά την αρχική προβολή του. Πληροφορίες για την παροχή αυτής της δυνατότητας ανά κανάλι μπορείς να βρεις στο www.cyta.com.cy/tv-channel-numbering.
Tι είναι το μενού Ταινίες & Σειρές;
Το μενού Ταινίες & Σειρές είναι η ταινιοθήκη της Cytavision. Μπορείς να περιηγηθείς στις κατηγορίες για να δεις τις λεπτομέρειες και να παρακολουθήσεις τα trailers επιλεγμένων ταινιών από όλους τους τύπους ταινιών (genres) για όλα τα μέλη της οικογένειάς σου. Οι ταινίες ενοικιάζονται και χρεώνονται με ένα εφάπαξ τέλος που σου επιτρέπει να απολαύσεις την ταινία για 24 ώρες. Για περισσότερα κάνε κλικ εδώ.
Πώς μπορώ να ενοικιάσω μία ταινία;

Επιλέγεις την ταινία που θέλεις να ενοικιάσεις και πατάς «Αγορά» στις επιλογές της ταινίας. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσεις την αγορά πατώντας OK και να εισάξεις τον Κωδικό Αγοράς σου, για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις την ταινία.

Πως μπορώ να δω ποιες ταινίες έχω ενοικιάσει;
Μπορείς να δεις το ιστορικό ταινιών που έχεις αγοράσει στο «Λογαριασμό μου». Στη συνέχεια αφού μεταβείς στις «Ρυθμίσεις», επίλεξε «Οι αγορές μου».
Τι είναι η Εγγραφή Βίντεο (Video Recording);
Η υπηρεσία Cytavision σου δίνει την δυνατότητα να εγγράψεις περιεχόμενο το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις από τον αποκωδικοποιητή σου, τις κινητές συσκευές ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το περιεχόμενο έχει διάρκεια ζωής μέχρι 45 μέρες από την ημέρα βιντεογράφησης. Η βιντεογράφηση πρέπει να προγραμματισθεί πριν από την προβολή του προγράμματος. Όταν βιντεογραφηθεί μπορείς να το δεις από όλες τις συσκευές. Όλα τα προφίλ του λογαριασμού (μέλη της οικογένειας σου) έχουν πρόσβαση στο εν λόγω περιεχόμενο. Για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία πρέπει να γίνεις συνδρομητής ενός από τα δύο πακέτα Εγγραφής Βίντεο τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να εγγράψεις προγράμματα διάρκειας μέχρι 5 ώρες ή 10 ώρες. Για περισσότερα κάνε κλικ εδώ.
Πώς μπορώ να δημιουργήσω νέο προφίλ;
Από το Κυρίως Μενού μπορείς να μεταβείς στο «Λογαριασμό μου» και επίλεξε «Προσθήκη προφίλ».
Πόσα Προφίλ μπορώ να δημιουργήσω;
Μπορείς να δημιουργήσεις μέχρι 4 προφίλ. Έχοντας και το Προφίλ Διαχειριστή μπορείς να έχεις μέχρι και 5 προφίλ.
Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του προφίλ μου;
Μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης του προφίλ σου από το Λογαριασμό μου, να μεταβείς στις Ρυθμίσεις και έπειτα να επεξεργαστείς το προφίλ. Στη συνέχεια επίλεξε το προφίλ που θέλεις, και να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασής του.
Τι μορφή πρέπει να έχει ο κωδικός μου;
Ο κωδικός πρόσβασης του Διαχειριστή ή των Προφίλ πρέπει να είναι 8κταψήφιος με γράμματα και αριθμούς με τουλάχιστον ένα κεφαλαίο και ένα μικρό γράμμα.
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τα αγαπημένα μου κανάλια;
Από το Κυρίως Μενού επίλεξε Ζωντανό Πρόγραμμα και, στη συνέχεια, επίλεξε το κανάλι που θέλεις να ορίσεις ως Αγαπημένο, και επίλεξε την επιλογή Προσθήκη στα Αγαπημένα. Εναλλακτικά πήγαινε στις «Ρυθμίσεις», «Διαχείριση Καναλιών», «Αγαπημένα Κανάλια» και επίλεξε τα Αγαπημένα σου Κανάλια.
Πώς μπορώ να επεξεργαστώ ένα προφίλ;
Μπορείς να επεξεργαστείς ένα προφίλ ανοίγοντας το Λογαριασμό μου στο Κυρίως Μενού, στη συνέχεια να επιλέξεις Ρυθμίσεις και να επιλέξεις το προφίλ που επιθυμείς στην επιλογή Επεξεργασία Προφίλ.
Πώς μπορώ να ορίσω την ηλικία σε ένα προφίλ (age rating);
Απλώς, πήγαινε στο «Λογαριασμό μου», «Επεξεργασία προφίλ», επίλεξε το προφίλ που θέλεις και όρισε την ηλικία στην επιλογή «Περιορισμός ηλικίας». Tα υποπροφίλ δημιουργούνται με όριο ηλικίας «Κ».
Μπορώ να κλειδώσω τη θέαση ενός συγκεκριμένου καναλιού σε ένα προφίλ;
Μπορείς να κλειδώσεις ένα συγκεκριμένο κανάλι από το «Λογαριασμό μου» και στη συνέχεια να επιλέξεις «Ρυθμίσεις» και να κάνεις κλικ στην επιλογή «Διαχείριση καναλιών». Το κλείδωμα του καναλιού παραμένει μέχρι να αφαιρεθεί. Το κανάλι ξεκλειδώνει μόνο με την χρήση του Parental PIN.
Πώς μπορώ να καθορίσω το όριο δαπανών σε ένα προφίλ;
Μπορείς να ορίσεις ένα όριο δαπανών στο «Λογαριασμό μου» και στη συνέχεια αφού μεταβείς στην «Επεξεργασία προφίλ» επίλεξε το επιθυμητό προφίλ σου και κάνε κλικ στην επιλογή «Ορισμός μηνιαίου ορίου δαπανών».
Πώς μπορώ να μεταβώ από ένα προφίλ σε ένα άλλο;
Στον αποκωδικοποιητή μπορείς να μεταβείς σε ένα προφίλ πιέζοντας το αστεράκι στο αριστερό μέρος του τηλεχειριστηρίου κάτω από το νούμερο 7.
Τι είναι το «Προκαθορισμένο Προφίλ»;
Το «Προκαθορισμένο Προφίλ» είναι αυτό το οποίο έχει επιλεγεί και ανοίγει αυτόματα πάντα με την ενεργοποίηση του STB.
Πώς επιλέγω «Προκαθορισμένο Προφίλ»;
Την ενεργοποίηση του «Προκαθορισμένου Προφίλ» μπορεί να την κάνει μόνο ο Διαχειριστής της Υπηρεσίας. Επίλεξε από το κυρίως μενού «Ο λογαριασμός μου», για το Προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Ρυθμίσεις» και από την «Επεξεργασία προφίλ» επέλεξε το Προφίλ που επιθυμείς και ενεργοποίησε την επιλογή «Προκαθορισμένου Προφίλ».
Πώς γίνεται η ενεργοποίηση θέασης περιεχομένου Ενηλίκων;

Την ενεργοποίηση μπορεί να κάνει μόνο ο Διαχειριστής της Υπηρεσίας και η θέαση του περιεχομένου πρέπει να γίνει μόνο μέσω του συγκεκριμένου προφίλ στο STB.

Επίλεξε από το κυρίως μενού «Ο λογαριασμός μου», για τον Προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Ρυθμίσεις» και από την επεξεργασία προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Περιεχόμενο για Ενηλίκους». Το σύστημα ζητά το «PIN Γονικού Ελέγχου». Με την ενεργοποίηση του Περιεχομένου Ενηλίκων εμφανίζονται πληροφορίες για κανάλια τα οποία μεταδίδουν περιεχόμενο ενηλίκων καθώς και Ταινίες με περιεχόμενο ενηλίκων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, υπάρχουν περιγραφές και εικόνες ακατάλληλες για ανήλικους. Για τη θέαση του εν λόγω περιεχομένου απαιτείται «PIN Γονικού Ελέγχου».

Πως αλλάζω την προεπιλεγμένη Μενού, Γλώσσας Ήχου και Υποτίτλων;

Για μπορείς να παρακολουθείς τα κανάλια στη γλώσσα ήχου και υποτίτλων που επιθυμείς επίλεξε από το κυρίως μενού «Ο λογαριασμός μου», για το Προφίλ Διαχειριστή επίλεξε «Ρυθμίσεις» και στη συνέχεια « Ήχος, Γλώσσα και Υπότιτλοι». Επίλεξε την αλλαγή που επιθυμείς να κάνεις.

Η προεπιλεγμένη γλώσσα ήχου και υποτίτλων είναι αυτή που ενεργοποιείται όταν επιλέξεις ένα κανάλι το οποίο είναι διαθέσιμο σε πέραν της μίας γλώσσας. Μπορεί να γίνει αλλαγή και στο ίδιο το κανάλι. Αν γίνει η αλλαγή γλώσσας από το κανάλι, στη συνέχεια αλλάξεις κανάλι και επιστρέψεις ξανά, η γλώσσα ήχου/υποτίτλων επανέρχεται στην προεπιλεγμένη.

Feedback