Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Χρονολογική Εξέλιξη των Τηλεπικοινωνιών και σημεία σταθμοί στην πορεία της Cyta

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9

2018
Η Cyta είναι ο πρώτος Οργανισμός στην Κύπρο που εξασφαλίζει Πιστοποιητικό Παρoχέα Υπηρεσιών Επικοινωνιών, Πλοήγησης και Επιτήρησης (Communication, Navigation, Surveillance), σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού (ΕΕ) 1035/2011. Το πιστοποιητικό χορήγησε στη Cyta η Εθνική Εποπτική Αρχή μετά από μια απαιτητική και μακροχρόνια διαδικασία.

H Cytavision συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη του καναλιού ταινιών Movies Best (θέση 48 και HD θέση 617) στα πακέτα Variety Pack και Super Pack.

Νέο Σχέδιο αγοράς μεταχειρισμένων κινητών με την ονομασία Mobile Trade-In φέρνει η Cytamobile-Vodafone στην κυπριακή αγορά.

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν NCR και Cyta, σύμφωνα με την οποία η Cyta αναλαμβάνει την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για την υλοποίηση του Λογισμικού Ασφάλισης Υγείας για το ΓεΣΥ.

Νέα προγράμματα RED plus & BLACK από τη Cytamobile-Vodafone.

Νέα αναβάθμιση του διεθνούς δικτύου της Cyta - Σε δύο νέες συμφωνίες προχώρησε η Cyta, επεκτείνοντας το δίκτυο της Cytanet, το οποίο αποκτά πλέον απευθείας σύνδεση με τα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης MSK-IX (Moscow - Internet Exchange) στη Ρωσία και BIX (Bulgarian Internet Exchange) στη Βουλγαρία.

Η Cyta βραβεύεται ως το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, για το 2017, σε κάθε τεχνολογία, από 2G έως 4G. Η αξιολόγηση έγινε μέσω του εργαλείου SpeedTest (App) (αποτελεί παγκοσμίως το πιο δημοφιλές και ανεξάρτητο στις διαδικτυακές μετρήσεις) από τον οργανισμό OOKLA που θεωρείται ο πιο έγκυρος παγκοσμίως στον τομέα του.

Πιστοποιητικά Green Office, για την ποιότητα περιβαλλοντικής διαχείρισης και λειτουργίας των Cytashop παρέλαβαν από την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κυρία Ιωάννα Παναγιώτου όλοι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων παγκύπρια.

Mε το βραβείο “Strategic Infrastructure Investment” τιμήθηκε η Cyta στο 9ο συνέδριο Infocom.cy με θέμα “Digital Transformation: The Connected (R)evolution!”

Λειτουργία του πρώτου Cyta Support Center στη Λευκωσία για πελάτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή τους.

Νέα διάκριση στη Cyta ως Οργανισμός με μηδενικά απόβλητα στις χωματερές, εξασφαλίζοντας το σχετικό πιστοποιητικό “Zero Waste to Landfill”, από την εταιρεία TUV Cyprus Ltd.

Υπογραφή Συμφωνίας για Πώληση του Συνόλου των Μετοχών της CYTA HELLAS.

H Cytavision, εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη δυο δημοφιλών καναλιών, του NovalifεHD (θέση 49) και του NovastarsHD (θέση 39), στα πακέτα Variety Pack και Super Pack.

Εξασφάλιση από τη Cyta των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2018-2021.

Η Cyta εφαρμόζει το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Εισαγωγή του δικτύου οπτικών ινών, καθώς και περαιτέρω αναβάθμιση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για ταχύτητες μέχρι και 1 Gigabit από τη Cyta.

Ολοκλήρωση της επενδυτικής διαδικασίας για τη Cyta Hellas με τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της στη Vodafone Ελλάδας.

Η Cytavision ανανεώνει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Premier League μέχρι το 2022.

Ξεκίνησαν οι πρώτες εγκαταστάσεις του δικτύου οπτικών ινών, σε περιοχές μεγάλων αστικών κέντρων σε όλες τις επαρχίες. Είναι το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης των εθνικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών μέχρι σήμερα και στόχος είναι σε τέσσερα χρόνια να ολοκληρωθεί.

Mε το βραβείο “Best Network” τιμήθηκε η Cyta, στο 10ο Συνέδριο Infocom.cy 2018 με θέμα “Fiber to the people: Creating a bright digital future for Cyprus”.

Η Cyta εξασφάλισε το 1ο Βραβείο στην Κύπρο για Ολοκληρωμένη Πολιτική Πράσινων Συμβάσεων/Προμηθειών, στην τελετή απονομής των Βραβείων CY GPP AWARDS 2018.

Η Cyta, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κέρδισε το βραβείο από την ΟΟΚLA ως το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο.

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9
Feedback