Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Χρονολογική Εξέλιξη των Τηλεπικοινωνιών και σημεία σταθμοί στην πορεία της Cyta

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9

2016
Συμφωνία μεταξύ Cyta και ΚΟΠ για χορηγία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, τη μετονομασία του σε «Πρωτάθλημα Cyta» και την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πακέτου της ΚΟΠ για την περίοδο 2016-19.

Πέντε νέα θεματικά κανάλια, το Travel Channel, το iConcerts, το MotorVision TV, το France 24 στα αγγλικά και το Deutsche Welle στα γερμανικά εμπλουτίζουν το περιεχόμενό της Cytavision.

Η Cyta προσφέρει το πρώτο, καινοτόμο και σύγχρονο online κατάστημα Cloud MarketPlace στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Η Cyta, σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft, αναβαθμίζει το λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης Powersoft365 Stock Control / POS, για να είναι δυνατή η σύνδεσή του με τις εγκεκριμένες συσκευές Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Σήμανσης (ΦΗΜΣ/FISCAL) POW001.

Σταθερή στη συνεχή αναβάθμιση του διεθνούς της δικτύου η Cyta με συνολικές συνδέσεις της Υπηρεσίας Cytanet στο διαδίκτυο που ξεπερνούν τα 90Gbps, καθιστώντας το ως ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Εισαγωγή της νέας υπηρεσία Vidatrack, η οποία προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Vidavo και είναι ένα σύστημα διαχείρισης εντοπισμού σήματος έκτακτης ανάγκης, που συμβάλλει στην ανεξάρτητη διαβίωση και μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αδυνατούν να έχουν αυτονομία στη διεκπεραίωση καθημερινών αναγκών τους.

Παροχή της υπηρεσίας Microsoft Office 365 for Business, μέσα από το Cloud MarketPlace για επιχειρήσεις ώστε, με εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας, να μπορούν να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, από οποιοδήποτε σημείο, με οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή και να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Νέο Cytashop στο MyMall στη Λεμεσό.

Αναβάθμιση της Υπηρεσίας Business Telephony.

Νέα εφαρμογή (mobile app) με την ονομασία Powersoft365 PocketPro προσφέρεται από τη Cyta ώστε να δώσει στις επιχειρήσεις νέες δυνατότητες για αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

2017
Δύο νέα Κέντρα Δεδομένων υψηλών προδιαγραφών από τη Cyta (Data Centers) για ασφαλή και αξιόπιστη φιλοξενία εξοπλισμού επιχειρήσεων. Τα κέντρα είναι επιπέδου Tier 3 και πιστοποιημένα με το ISO 27001.

Νέο πρόγραμμα RED Family από τη Cytamobile – Vodafone.

Νέα υπηρεσία Cytavision on the Go: οι συνδρομητές Super Pack μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν, ζωντανούς αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta από το κινητό ή το tablet, ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν.

Πιστοποιητικό περιβαλλοντικής ποιότητας «Green Office» εξασφάλισε η Cyta για το κτήριο των Κεντρικών Διοικητικών της Γραφείων στη Λευκωσία.

Η Cyta είναι ο πρώτος οργανισμός που πιστοποιείται με τα Πρότυπα YEP (Youth Environmental Power), εξασφαλίζοντας τη σχετική βεβαίωση από την ομώνυμη νεοφυή εταιρεία νεαρών κυπρίων επιχειρηματιών.

Η Cytavision εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη τριών νέων καναλιών, του δημοφιλούς Fashion TV (θέση 92), του εποχιακού novasummer (θέση 39) και του ρωσικού Channel One Russia (θέση 24).

Η Cyta επιτυγχάνει την πλήρη πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού Μακάριος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων (World Teleport Association).

Η Cyta εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της με ταχύτητες 4.5G.

Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Πελατών της Cyta πιστοποιείται με το Διεθνές Πρότυπο στην Εξυπηρέτηση Πελατών ISO18295-1:2017, καθιστώντας τη Cyta και επίσημα, τη μοναδική εταιρεία στην Κύπρο και ίσως και την πρώτη εταιρεία παγκόσμια, με αυτή την πιστοποίηση.

Αυξημένες ταχύτητες στο διαδίκτυο από τη Cytanet:
Internet Home για το σπίτι - Εισαγωγή νέου προϊόντος με ταχύτητα 80Mbps.
Internet Office για την επιχείρηση - Αύξηση, στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα μέχρι 100 Mbps για τα υφιστάμενα προϊόντα.

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9
Feedback