Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Χρονολογική Εξέλιξη των Τηλεπικοινωνιών και σημεία σταθμοί στην πορεία της Cyta

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9

2013
Συνεργασία Cyta, Radius Oceanic Communications Inc. και CSnet International Inc. για τη διασύνδεση του υποθαλάσσιου συστήματος POSEIDON και του υποθαλάσσιου συστήματος ελέγχου OFFSHORE COMMUNICATIONS BACKBONE (OCB), με την οποία επιτυγχάνεται η σύγκλιση ωκεανογραφίας και τηλεπικοινωνιών για την υπεράκτια βιομηχανία υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Νέα υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» από τη Cytamobile-Vodafone για το φίλαθλο κοινό

Συνεργασία Cyta και AccountsTech για εισαγωγή της εφαρμογής Sage Pastel My Business Online για απλή, ασφαλής και ολοκληρωμένη επιχειρηματική εφαρμογή Λογιστικής στο διαδίκτυο.

Νέος αριθμός 1430 από τη Cyta για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Στρατευσίμων – Πολιτών, για άμεση και εύκολη επικοινωνία των εφέδρων, των στρατιωτών και των γονέων τους με το Υπουργείο Άμυνας.

Εισαγωγή της Λογισμικής Εφαρμογής Διαχείρισης και Συντήρησης Εγκαταστάσεων WebTMA και στην αγορά της Μέσης Ανατολής από τη Cyta και την Virtual IT.

Συμφωνία συνεργασίας διαμοιρασμού χωρητικότητας στο υποθαλάσσιο καλωδιακό υποσύστημα της Cyta ALEXANDROS, μεταξύ Κύπρου-Αιγύπτου-Γαλλίας από τη Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου.

Η Cytamobile-Vodafone προσφέρει νέα σχέδια και προϊόντα, με την ονομασία BUSINESS BENEFITS, ως μέτρο για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Νέα υπηρεσία Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, Exelsys Human Capital Management, προσφέρει η Cyta στην κυπριακή αγορά, παρέχοντας σε σύγχρονες επιχειρήσεις καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης, του προσωπικού τους.

Η Cyta και η διεθνής εταιρεία τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων AVANTI εγκαινιάζουν τον επίγειο δορυφορικό κόμβο πολλαπλών χρήσεων της AVANTI, για πρόσβαση στο σύστημα Hylas 2, στο Δορυφορικό Σταθμό της Cyta «Μακάριος».

Νέα, δωρεάν εφαρμογή από τη Cyta με την ονομασία CytaInfo+, για τη συνεχή και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.

Νέο κανάλι για online επικοινωνία και δωρεάν εξυπηρέτηση από τη Cyta με την ονομασία “Cyta Forum”

Nέα προγράμματα, soeasy Talk, soeasy Text and Surf και soeasy International, με όφελος freebies (δωρεάν λεπτά για τοπικές κλήσεις εντός δικτύου Cyta ή δωρεάν SMS και Mobile Internet ή δωρεάν λεπτά για διεθνείς κλήσεις) για τους πελάτες της προπληρωμένης υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας soeasy της Cytamobile-Vodafone.

Η Cytamobile-Vodafone, σε συνεργασία με το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ΚΥ.Σ.ΑΝ.) και το Υπουργείο Υγείας έθεσε σε εφαρμογή τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία "ON CARDIAC" για έγκαιρη αντιμετώπιση καρδιακών ανακοπών.

Λειτουργία νέου Cytashop στη Λάρνακα στη Λεωφόρο Φανερωμένης 178, εντός της ηλεκτραγοράς Χριστάκης Γεωργίου - Megaelectric.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος της Cyta κ Χρίστος Πατσαλίδης

Νέα υπηρεσία Τηλεπληροφορικής (cloud service), Subscription Based Hosting for SAP® Business All-in-One από τη Cyta για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων, σε συνεργασία με τις εταιρείες SAP και AMS.

Η Cyta τιμήθηκε με το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο 5ο συνέδριο Infocom.cy

Νέα οικονομικά προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας

Νέα Προγράμματα Συμβολαίου RED από τη  Cytamobile-Vodafone

Νέο Cytashop στο Mall Πάφου

Δύο από τα δημοφιλέστερα παιδικά κανάλια παγκόσμια, το Disney Junior και το Disney XD, τώρα στη Cytavision.

2014
Στρατηγική συνεργασία Cyta - Radius Oceanic Inc. - CSnet International Inc. για προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω του υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος POSEIDON

Τέθηκε σε λειτουργία το υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα POSEIDON
Καθοριστική η αξιοποίηση του Διεθνούς Δικτύου της Cyta για εξυπηρέτηση της υπεράκτιας βιομηχανίας υδρογονανθράκων

H Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου, προχώρησε στην εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά.

Εισαγωγή υπηρεσίας Cloud Powersoft365 ModaPro - Νέα λογισμική εφαρμογή που εκσυγχρονίζει τις επιχειρήσεις έξυπνα, γρήγορα και χωρίς αρχικό κόστος

Δυναμική είσοδος της Cyta Ελλάδος στην αγορά κινητής τηλεφωνίας

Δυνατότητα στους πελάτες της Cyta να λαμβάνουν το λογαριασμό των υπηρεσιών τους ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα στο email τους (σε PDF μορφή) ή μέσω της υπηρεσίας ebill.

Ο Γιάννης Κουλίας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος

BBT-Home και Telephony OnTheGo από τη Cyta
Επικοινωνία με το εξωτερικό δωρεάν ή με τοπικά τέλη!

H Cytamobile-Vodafone, στρατηγικός συνεργάτης της Vodafone στην Κύπρο, ενεργοποίησε το παγκόσμιο πρόγραμμα Vodafone Firsts στην Κύπρο.

Εισαγωγή Σχεδίου Προνομίων «όλατακαλά» ως ανταμοιβή προς τους πελάτες της Cyta που την
επιλέγουν διαχρονικά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες.

Η Cyta τιμήθηκε με το βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο 6ο συνέδριο Infocom.cy.

1ο Βραβείο στη Cyta στον Εθνικό Διαγωνισμό Βραβείων Καλής Πρακτικής 2014 για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία.

Η Cytamobile-Vodafone προσφέρει δωρεάν λεπτά τοπικών βιντεοκλήσεων (Video Calls) για πελάτες με προβλήματα ακοής, με τα προγράμματα RED.

Νέο Cytashop στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Η Cyta, σε συνεργασία με τη FOCUS-ON GROUP, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματικής ομάδας και επιχείρησης.

Η Cytamobile-Vodafone διαθέτει δωρεάν τη νέα εφαρμογή safeMobile, ένα εργαλείο που ενδυναμώνει τους γονείς να παρέχουν ελεγχόμενη ελευθερία και να προστατεύουν τα παιδιά τους, όταν χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο.

2015
Η Υπέργεια Διάβαση Cyta, ένα έργο ορόσημο για τη Λεμεσό έχει πλέον δοθεί στη διάθεση της πόλης και εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Mies Van Der Rohe Award».

Νέα υπηρεσία Fax-on-Email για ηλεκτρονική παραλαβή, αποστολή και διαχείριση των φαξ.

Νέα κανάλια στη Cytavision (MTV Hits, VH1 Classic και Nickelodeon)

Νέες εφαρμογές personalCloud και liveSports για τους πελάτες RED.

Σύναψη συνεργασίας με την Apple και τον επίσημο διανομέα της, την iSquare AE, σύμφωνα με την οποία, ο Οργανισμός είναι πλέον εξουσιοδοτημένος παροχέας των iPhone στην Κύπρο.

Τα κανάλια Eurosport και Eurosport2 επιστρέφουν στη Cytavision.

Νέα υπηρεσία Russian Number από τη Cytamobile-Vodafone.

H Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου, επεκτείνει το δίκτυό της για ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά.

Νέο σχέδιο προνομίων BUSINESS TRIPLE για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Νέα εφαρμογή selfCare για τους πελάτες RED.

Η Cytavision εμπλουτίζει το πακέτο Sports Plus με το κανάλι FOX Sports.

Cytanet – Mέχρι και διπλάσιες ταχύτητες από 1η Δεκεμβρίου, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση

Σημαντικές αναβαθμίσεις στα ευρυζωνικά προϊόντα της Cytanet και διάθεση νέων προϊόντων σε πιο ψηλές ταχύτητες, τόσο για τα προϊόντα Internet Home για το σπίτι, όσο και για τα προϊόντα Internet Office για την επιχείρηση.

Έναρξη λειτουργίας του δικτύου 4G από τη Cyta, προσφέρoντας σε όλους τους πελάτες των προγραμμάτων RED 2, RED 3 και RED 4, μέχρι και διπλάσιο όγκο mobile internet, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Εξαγγελία συμφωνίας Cyta και Telecom Italia Sparkle, μέσω MedNautilus για το νέο υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα οπτικών ινών για διασύνδεση Κύπρου – Ελλάδας KIMONAS.

Το κανάλι «Chasse & Peche» (Κυνήγι & Ψάρεμα) εμπλουτίζει το Sports Plus της Cytavision.

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9
Feedback