Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Χρονολογική Εξέλιξη των Τηλεπικοινωνιών και σημεία σταθμοί στην πορεία της Cyta

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9

2010
Εισαγωγή της υπηρεσίας Message Box από τη Cytanet σε συνεργασία με τη Microsoft, με την οποία όλα τα μηνύματα μπορούν να αποστέλλονται, παραλαμβάνονται και αποθηκεύονται σε έναν ενοποιημένο χώρο.

Εγκατάσταση του μεγαλύτερου στην Κύπρο δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, βασισμένου στην τεχνολογία WiFi, στην περιοχή του ΤΕΠΑΚ.

Ενίσχυση της Κύπρου ως περιφερειακού τηλεπικοινωνιακού κόμβου με τη λειτουργία του υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Η Cytamobile-Vodafone θέτει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο επιβράβευσης MyGroups, με το οποίο οι πελάτες της μπορούν να δημιουργήσουν ή και να συμμετέχουν σε ομάδες των 3 μέχρι 50 ατόμων, για να απολαμβάνουν διάφορα οφέλη.

Η Cyta αναβαθμίζει την υφιστάμενη πλατφόρμα Cytavision για παροχή διαδραστικής τηλεόρασης (IPTV) σε συνεργασία με την Alcatel-Lucent, με την εμπορική επωνυμία MiViewTV.

Λειτουργία του νέου υποθαλάσσιου καλωδιακού υποσυστήματος TELMAR, που διασυνδέει το Ισραήλ με τη Γαλλία, από τη Cyta και τη Mednautilus.

Λειτουργία νέου Cytashop στην Οδό Ονασαγόρου στη Λευκωσία.

Λειτουργία της νέας υπηρεσίας Broadband Telephony Business, η οποία παρέχει φιλοξενία του τηλεφωνικού συστήματος εταιρειών σε υποδομή που έχει αναπτύξει η Cyta και προσφέρεται στους επιχειρηματικούς πελάτες της.

2011
Η Cyta Hellas ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία στην Αττική.

Συμφωνία συνεργασίας της Cytavision με την LTV για δύο κανάλια High Definition.

Νέο πρόγραμμα soeasy TXTers από τη Cytamobile-Vodafone για τους πελάτες της προπληρωμένης soeasy pay as you go, που επικοινωνούν κυρίως με SMS.

Συνεργασία της Cyta με την αλυσίδα καταστημάτων Telefone.

Νέα υπηρεσία Split Bill για εταιρείες από τη Cytamobile-Vodafone.

Το Disney Channel, το Νο.1 παιδικό κανάλι στον κόσμο, στη Cytavision.

Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου Wi-Fi και λειτουργία της υπηρεσίας Cytanet wireless zone κατά μήκος της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η Cyta και η Telecom Italia Sparkle, μέσω της επιχειρησιακής μονάδας μεσoγείου Mednautilus, εξαγγέλλουν τη συμφωνία για την κατασκευή του πρώτου υποθαλλάσιου καλωδιακού δακτυλίου μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας.

Yποθαλάσσια σύνδεση Κύπρου-Αιγύπτου με την προσαιγιάλωση του καλωδιακού υποσυστήματος ALEXANDROS στην Αίγυπτο.

Η Cyta γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ενοποίηση των ευρυζωνικών προϊόντων DSL Access και NetRunner και η διάθεση του νέου προϊόντος με την ονομασία Internet στους πελάτες της Cytanet.

Η Cyta προσφέρει γρήγορη κι εύκολη αναζήτηση των Wi-Fi Ηotspots της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone, χρησιμοποιώντας τους χάρτες Google (Google Maps).

Σύυστημα WebTMA για διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, κτιρίων, και μηχανημάτων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
Η Cytamobile-Vodafone θέτει σε εφαρμογή το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα συμβολαίου MakeYourOwn, με το οποίο ο κάθε πελάτης μπορεί να φτιάξει το δικό του πρόγραμμα.

Λύσεις λογιστικής από τη Cyta με την εισαγωγή της υπηρεσίας Powersoft365 Accounting.

Η Cyta επεκτείνει την παρουσία της στα Κοινωνικά Δίκτυα με δύο λογαριασμούς στο Twitter, το @cytacyprus και το @cytasupport.

Νέα υπηρεσία Welcome Tones από τη Cytamobile-Vodafone.

Συμφωνία Cyta – Nova για τη μετάδοση των καναλιών Νovacinema και Novasports από τη Cytavision.

2012
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Cyta -Υπουργείου Τηλεπικοινωνιών Λιβάνου για την κατασκευή του νέου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών EUROPA μεταξύ Κύπρου-Λιβάνου.

Δυνατότητα για πρόσβαση στις ευρυζωνικές υπηρεσίες Cytanet και Cytavision, χωρίς την προϋπόθεση ύπαρξης υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας.

Εισαγωγή υπηρεσιών Infocredit από τη Cyta για μείωση των επισφαλειών στις επιχειρήσεις.

Εισαγωγή υπηρεσίας διαχείρισης σχέσεων με πελάτες (CRM) Hosted Microsoft Dynamics CRM, σε συνεργασία με τις εταιρείες Microsoft και Dot.Cy.

Το δίκτυο της Cyta στην Ελλάδα επεκτείνεται στην Πελοπόννησο.

Εισαγωγή της υπηρεσίας Cisco WebEx, σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco και Logicom Solutions, η οποία επιτρέπει τη μείωση του κόστους και διευκολύνει τις διαδικτυακές συναντήσεις, αντικαθιστώντας την ανάγκη για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Εισαγωγή του συστήματος Δορυφορικού Εντοπισμού & Τηλεματικής Διοίκησης Στόλου Οχημάτων, για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται Στόλους Οχημάτων, με την εμπορική επωνυμία Fleet Vision, σε συνεργασία με την εταιρεία MANTIS(Cyprus) Ltd.

Νέα υπηρεσία Powersoft365 Stock Control / Point of Sale (Cloud Services), σύστημα ταμιακής μηχανής και διαχείρισης αποθεμάτων για επιχειρηματικούς πελάτες.

Στο βιβλίο Ρεκόρ Guinness η Cyta για την οδική ασφάλεια με 1.000 κράνη για 1.000 παιδιά!

O Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Φώτης Σαββίδης αποχώρησε από τη Cyta.

Άριστος Ριρής: Ο νέος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta

Nέο καινοτόμο κατάστημα Cyta στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό

Ασύρματο σύστημα συναγερμού και ασφάλειας Soundtech Security Systems από τη Cyta.

Σελίδες:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9
Feedback