Γιατί Cyta;

Η Cyta είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή των δικτύων της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και διευκολύνσεων που στοχεύουν στην ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών της, οικιακών και επιχειρηματικών, σε εφαρμογές φωνής, δεδομένων και περιεχομένου.

Το γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής

Το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone, διακρίθηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη» στα Speedtest Award της Ookla®, την κορυφαία εταιρία παγκόσμια στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου.

Η Cyta για 60 χρόνια πρωτοστατεί και ηγείται της προσπάθειας του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας και είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Κύπρο. Η Cyta, με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες ανάγκες που ορίζει η ψηφιακή εποχή, απελευθερώνοντας απεριόριστες δυνατότητες για όλους και συμβάλλοντας για ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες του τόπου μας.

Μάθε περισσότερα

Cyta Fiber

Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών (Fiber Optic Network) στην Κύπρο και σου προσφέρουμε νέες, υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο Internet που φθάνουν το 1 Gbps σε προσιτές τιμές.

Μάθε περισσότερα

Δίκτυο 5G

Η Cytamobile-Vodafone φέρνει 1η στην Κύπρο το δίκτυο 5G, απελευθερώνοντας νέες δυνατότητες για όλους.

Ξεκινώντας με πληθυσμιακή κάλυψη 80%, το δίκτυο 5G θα είναι πολύ πιο αξιόπιστο από τον προκάτοχό του, αφού η αυξημένη του χωρητικότητα σημαίνει παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσίας.

Μάθε περισσότερα

Εξυπηρέτηση

Για να επιλέξεις τις υπηρεσίες που επιθυμείς, για να απολαμβάνεις απρόσκοπτη χρήση τους ή για άλλη γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση, βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σου με συνέπεια.

Μάθε περισσότερα