Κατηγορίες Καναλιών

Πρόγραμμα
PIK 1

PIK 1 (1)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

PIK 2

PIK 2 (2)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του PIK 2. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

OMEGA

OMEGA (3)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του OMEGA. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ANT1

ANT1 (4)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ANT1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

Σίγμα

Sigma TV (5)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Sigma TV. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ALPHA Κύπρου

ALPHA Κύπρου (6)

Με ναυαρχίδα το πρόγραμμα και τη δυναμική του ALPHA Ελλάδος, ο ALPHA Κύπρου διατηρεί την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με την ποιότητα του περιεχομένου, την καινοτομία αλλά και την ιδιαίτερη προσέγγιση στον τηλεθεατή ο οποίος θα μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Plus TV

Plus TV (7)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Plus TV. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

Capital TV

Capital TV (8)

Το Capital TV καλύπτει όλους τους τομείς ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Το κανάλι καλύπτει κυρίως τοπικές ειδήσεις, χωρίς όμως να αγνοεί τα διεθνή δρώμενα. Όσο αφορά την ψυχαγωγία, το Capital μεταδίδει επιλεγμένες ξένες ταινίες, γνωστές σειρές, τηλενουβέλες, παιδικά και αθλητικά προγράμματα.

Extra

Extra (9)

Το Extra είναι τηλεοπτικός σταθμός με έδρα τη Λεμεσό. Το πρόγραμμα του EXTRA μεταδίδεται μέσω της υπηρεσίας Mi-Vision σε 24ωρη βάση και εκτός από τις δικές του παραγωγές είναι εμπλουτισμένο με προγράμματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας, όπως ο EXTRA Ελλάδας, Τηλεάστυ, Magic TV και με το μεγάλο εναλλακτικό κανάλι το Alter Channel.

ΕΡΤ1

ERT World (10)
Ιστοσελίδα

Γενικού ενδιαφέροντος Ελληνικό κανάλι.

Βουλή Ελλήνων

Βουλή Ελλήνων (11)
Ιστοσελίδα

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής αποτελεί ένα θεσμικό, ως προς το χαρακτήρα και τη λειτουργία του Μέσο που πρωταρχικό λόγο σύστασης έχει την καταγραφή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και την ανάδειξη του πολιτισμού. Στις βασικές επιδιώξεις του Καναλιού της Βουλής είναι να ενημερώνει, αλλά και να εξοικειώσει τους Έλληνες πολίτες με το έργο που παράγεται εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και που αφορά σε κρίσιμες αποφάσεις που ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική κοινωνία.

4Ε

4Ε (12)
Ιστοσελίδα

Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή.

CBC TV MALL

CBC TV MALL (13)

CBC TV MALL, ένα πολυκατάστημα μέσα στο σπίτι σας... Το πρόγραμμα του καναλιού είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση του καταναλωτή για έξυπνες, οικονομικές, συμφέρουσες αγορές. Το πρώτο κανάλι τηλεπωλήσεων προϊόντων που εκπέμπει 24 ώρες το 24ώρο.

CBC TV MALL

Κανάλι ΑΡΤ (14)

Το πολυθεματικό πρόγραμμα του ΑΡΤ, με συνεχή παρουσία στο κοινό της Ελλάδας τα τελευταία 25 χρόνια, μεταδίδεται αυτούσιο και στην Κύπρο. Οι θεματικές ενότητες του ΑΡΤ καλύπτουν τους άξονες, ενημέρωση, αθλητισμός, ψυχαγωγία, πολιτισμός, μουσική, κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

Πρόγραμμα
Baby TV

Baby TV (20) **
Ιστοσελίδα

Το Baby TV είναι ένα πρωτοποριακό 24άωρο κανάλι χωρίς διαφημίσεις που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.

Boomerang

Boomerang (21)
Ιστοσελίδα

To Boomerang είναι κανάλι κινουμένων σχεδίων για ολόκληρη την οικογένεια και μεταδίδει τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως Scooby Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes και Flintstones.

Cartoon Network

Cartoon Network (22)
Ιστοσελίδα

Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Διασκεδάστε μαζί με τον Dexter, τον Johny Bravo, τα Powerpuff Girls και τους Cramp Twins, κάθε μέρα και όλη τη μέρα.

Disney Channel

Disney Channel (23) *
Ιστοσελίδα

Το Disney Channel γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών και των οικογενειών με τον αχτύπητο συνδυασμό δημοφιλών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης, όπως οι πετυχημένες σειρές “Good Luck Charlie”, Austin & Ally”, “Jessie” κ.ά. και αυθεντικές τηλεταινίες όπως “Teen Beach Movie”, “Wizards of Waverly Place: The Movie” κ.ά. Όλο το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί γύρω από ένα σύνολο αξιών, που βοηθάει τα παιδιά στο να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της ανάπτυξης και να τα ενθαρρύνει να πιστεύουν στον εαυτό τους, να ακολουθούν τα όνειρά τους και να πιστέψουν στον θεσμό της οικογένειας.

Disney Junior

Disney Junior (25) **

Το Disney Junior σας προσκαλεί να αφήσετε το παιδί σας να ζήσει την απόλυτη ντισνεϊκή εμπειρία σε έναν κόσμο γεμάτο μαγικές, μουσικές και χαρμόσυνες ιστορίες. Μοναδικές και εξαιρετικά δημοφιλείς παραγωγές όπως τα “Sofia the First”, “Mickey Mouse Clubhouse” και “Jake and the Never Land Pirates” συνδυάζουν τη χαρακτηριστική, απαράμιλλη, αφήγηση της Disney και τους γνώριμους χαρακτήρες που τα παιδιά λατρεύουν, με τη μάθηση, τις γλωσσικές δεξιότητες, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τις κοινωνικές δεξιότητες, καθιστώντας την εκμάθηση μία διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμπειρία!

Nickelodeon (26) *

Το Nickelodeon, ο απόλυτος fun προορισμός των παιδιών, είναι το δημοφιλέστερο κανάλι κινούμενων σχεδίων και νεανικών σειρών στον κόσμο. Με πασίγνωστα κινούμενα σχέδια όπως Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Μπομπ Σφουγγαράκης, Τα απίθανα μωρά, Δύο Φανταστικοί Γονείς, FAN Boy & Chum Chum και live action σειρές όπως iCarly και Victorious που προβάλλονται σε αυτό καθημερινά, το Nickelodeon συνεχίζει να ψυχαγωγεί και συναρπάζει εδώ και 25 χρόνια. Το κανάλι είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Smile TV (27) **

Το κανάλι Smile απαρτίζεται από παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, ζωντανές καθημερινές και θεματικές εκπομπές μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου για παιδιά, αλλά και εκπομπές που αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια, το παιδί και τους εκπαιδευτικούς. Το Smile αποτελούμενο από πασίγνωστες αγαπημένες παιδικές σειρές όπως “Marsupilani”, “Super Mario Land”, “Ντενις ο Τρομερός”, “Sonic the Hedgehog”, “Power Rangers” και “Sabrina η μικρή μαγισσα”, έχει αγκαλιαστεί από τους μικρούς μας φίλους.

Πρόγραμμα
Novacinema1HD

Novacinema 1HD (40) ***
Ιστοσελίδα

Πρώτη Προβολή! Το κανάλι με τις πρεμιέρες. Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, επιλεγμένες σειρές, επίσης σε επίσημη πρώτη, αλλά και όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία! Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema2HD

Novacinema 2HD (41) ***
Ιστοσελίδα

Τα καλύτερα! Το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το καλό σινεμά και το πρόγραμμα του παρουσιάζει αγαπημένες επιλογές από μεγάλες ταινίες που ξεχώρισαν λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Και κάθε μήνα ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema3HD

Novacinema 3HD (42) ***
Ιστοσελίδα

Καθαρή αδρεναλίνη! Το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, ανατριχιαστικά θρίλερ για τους λάτρεις του είδους και φυσικά πολλή αδρεναλίνη. Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναλήψεις και μαραθώνιους των αγαπημένων σας σειρών. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema4HD

Novacinema 4HD (43) ***
Ιστοσελίδα

Πάθος για ζωή! Το κανάλι της ζωής μας! Μιας ζωής που τα χωράει όλα: το γέλιο, την αγάπη, τον έρωτα, το παιχνίδι, τις ρομαντικές στιγμές, τις δραματικές, αλλά και κωμικές εκφάνσεις. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

NovalifεHD

Novalifε (44) ***
Ιστοσελίδα

Το Novalifε προβάλλει αγαπημένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και reality shows καθώς και βραβευμένες ταινίες.

NovastarsHD

NovastarsHD (45) ***

Το κανάλι των Βραβείων!
Βραβευμένες ταινίες. Ζωντανές απονομές βραβείων. Μεγάλα κινηματογραφικά αφιερώματα.
Από τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 30 Απριλίου, από τις 21:30, δύο ταινίες κάθε βράδυ.

FOX life

FOX life (46) ***

Το FOXlife παρουσιάζει ένα μείγμα από διεθνείς παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες αλλά και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού. Σειρές πρώτης προβολής όπως κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας, δραματικές σειρές, reality & lifestyle συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς, όπως Grey’s Anatomy, Modern Family, Castle, Scandal, Once Upon a Time, Jamie’s 15 Minute Meals.

FOX

FOX (47) ***

Το FOX είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συνδρομητικά κανάλια των ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Το κανάλι, ιδιοκτησίας της Fox International Channels, απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που εκτιμά, απολαμβάνει και διασκεδάζει με την καθαρόαιμη, απόλυτη ψυχαγωγία!

Village Cinema HD (48) ***

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι! Το ταξίδι ξεκινά καθημερινά μετά τις 13:00 με non-stop προβολές 24 ώρες το 24ωρο κάθε Σαββατοκύριακο.
Τις Πέμπτες στις 21.00 οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο! Κάθε Παρασκευή στις 21:00 ραντεβού με τηλεοπτική πρεμιέρα κι αμέσως μετά ο τρόμος κυριεύει τις οθόνες σας. Τα Σάββατα στις 21.00 γελάμε με τη ψυχή μας με απίθανες κωμωδίες και κάθε Κυριακή στις 21:00 είστε καλεσμένοι στον κόσμο της περιπέτειας.

Greek Cinema

MOVIES BEST HD (49)

MOVIES BEST HD - το πρώτο κυπριακό 24ωρο High Definition κανάλι ταινιών. Blockbuster ταινίες, top πρεμιέρες, νέες κυκλοφορίες από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια! Ταινίες δράσης, θρίλερ, κωμωδίες, δραματικές, ρομαντικές, παιδικές, αλλά και αγαπημένες παραγωγές όλων των εποχών με την υπογραφή κορυφαίων σκηνοθετών, από τις οποίες περνούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλιγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου - και πάντοτε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας.

TCM

TCM (50) ****
Ιστοσελίδα

To κανάλι προβάλλει τις καλύτερες στιγμές στην κινηματογραφική ιστορία και είναι ο προορισμός για διαχρονικές ταινίες.
Συνδέει τους λάτρεις των κλασσικών ταινιών όπως το «Όσα παίρνει ο άνεμος» και «Καζαμπλάνκα», με τους λάτρεις των πιο σύγχρονων όπως «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και «Μονομάχος».
Εκπλήσσει θετικά τους λάτρεις των ταινιών με μια ποικιλόμορφη συλλογή από τίτλους κατάλληλους για όλες τις ηλικίες και φύλα.

Greek Cinema

Greek Cinema (51)

Το κανάλι μεταδίδει τις καλύτερες κλασικές και πιο πρόσφατες ελληνικές ταινίες από τρία κορυφαία στούντιο: Finos film, Karayiannis Katatzopoulos και Papandreou Productions. Οι ταινίες προβάλλονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. Επίσης, κάθε σαββατοκύριακο ο αγαπημένος «Καραγκιόζης» χαρίζει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στους θαυμαστές του ελληνικού παραδοσιακού θεάτρου σκιών.

Πρόγραμμα
Discovery channel

Discovery Channel (60) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Channel, είναι ένα από τα διασημότερα και ποιοτικότερα επιμορφωτικά κανάλια στον κόσμο. Σας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της φύσης και της περιπέτειας και σας ενημερώνει για τα τελευταία νέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας και των εξερευνήσεων. Αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία του Discovery!

Discovery Science

Discovery Science (61) ***
Ιστοσελίδα

Το Discovery Science μεταδίδει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγοντας και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που πηγάζουν από τα βάθη του γαλαξία μέχρι την πρακτική επιστήμη του σημερινού μας κόσμου.

Animal Planet

Animal Planet (62) ***
Ιστοσελίδα

Το Animal Planet δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το διασημότερο παράθυρο στον θαυμαστό κόσμο των ζώων έχει να διηγηθεί τις συναρπαστικότερες ιστορίες από το ζωϊκό βασίλειο και τη σχέση του με τον άνθρωπο και ταυτόχρονα να κάνει τον θεατή να νιώσει πριν σκεφτεί. Από τα άγρια αρπακτικά μέχρι τα γνώριμα κατοικίδια, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μερικούς από τους πιο γοητευτικούς εκπροσώπους της πανίδας και να μάθετε τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο τους.

National Geographic Channel

National Geographic (63) ***
Ιστοσελίδα

Το κανάλι National Geographic προσκαλεί τους θεατές να “ζήσουν περίεργοι” (live curious) μέσα από το ευφυές, πρωτοποριακό πρόγραμμά του που εξερευνά τι ξέρουμε, πώς βλέπουμε τον κόσμο, και τι μας ωθεί μπροστά. Η επιχειρησιακή αυτή μονάδα είναι συνεργασία μεταξύ του National Geographic Television (NGT) και του FOX Entertainment Group, και το NG συνεισφέρει στους στόχους του National Geographic Society που είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση, τη διατήρηση και την επιμόρφωση. Το Νational Geographic Channel είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 315 εκατομμύρια σπίτια, σε 34 γλώσσες και 166 χώρες.

National Geographic Wild

Nat Geo Wild (64) ***
Ιστοσελίδα

Το Nat Geo Wild σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην άγρια φύση! Τα πιο περίεργα φυτά, τα πιο επιθετικά ζώα και τα πιο συναρπαστικά τοπία έρχονται στην οθόνη σας μέσα από το φακό του, με την υπογραφή του National Geographic.

Discovery Science

BBC Earth (65) ***
Ιστοσελίδα

Το κανάλι BBC Earth λανσαρίστηκε το 2015 και προβάλλει παραγωγές και βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα. Eίναι ανάμεσα στους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές, όπως το Planet Earth και το Blue Planet. Το τελευταίο είναι βραβευμένο με Emmy και είναι χαρακτηριστικό ότι κατείχε για 15 χρόνια την πρώτη θέση στις προβολές ντοκιμαντέρ στη Μεγάλη Βρετανία. Παρά τη σύντομη πορεία του, το BBC Earth έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κανάλια της κατηγορίας του, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στον μαγικό κόσμο των ανακαλύψεων. Προβάλλοντας τόσο επικές όσο και καθημερινές εικόνες, το κανάλι φέρνει τους τηλεθεατές του αντιμέτωπους με δράση που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά, με ασύλληπτες ιδές και με τα θαύματα της ανθρωπότητας.

Cosmote History HD

Cosmote History HD (66)

Το COSMOTE HISTORY HD είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό κανάλι με ντοκιμαντέρ, που έχει ως επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τους τόπους της χώρας μας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του χθες και του σήμερα. Το κανάλι ξεκίνησε να προβάλλεται το 2016 και στα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, έχει φέρει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή πάνω από 70 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή COSMOTE TV, έχει προβάλει περισσότερους από 1.000 τίτλους ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς παραγωγές για την Ελλάδα από κορυφαία δίκτυα και εταιρείες διανομής.

Viasat History

Viasat History (67) ***

Το κανάλι Viasat History εμπνέει τους θεατές με περιεχόμενο που βλέπει με σύγχρονη ματιά την ιστορία και με τεκμηριωμένα προγράμματα τα οποία αφηγούνται οι πιο χαρισματικοί ιστορικοί. Το κανάλι αποκαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος και πώς αυτά μας καθορίζουν σήμερα. Παρακολουθήστε αληθινές ιστορίες και σαγηνευτικές διηγήσεις από τις χαϊδεμένες ζωές των βασιλιάδων στους αγώνες των σκλάβων και τις μεγάλες στρατιωτικές εκστρατείες της παγκόσμιας ιστορίας.

History

History (68) ***

Το History Channel είναι εδώ για να σας ψυχαγωγήσει με το υψηλής ποιότητας, συναρπαστικό πρόγραμμά του που ζωντανεύει την Ιστορία στην οθόνη σας! Ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια παγκοσμίως, το History “γράφει” τη δική του ιστορία από το 1995 με την “φρέσκια” και άκρως ψυχαγωγική ματιά του στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανθρωπότητα και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τα φροντισμένα, ποιοτικά και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ του History όχι μόνο ζωντανεύουν την Ιστορία αλλά μεταφέρουν τον θεατή στο επίκεντρο των γεγονότων και προκαλούν την αντίληψή του για το τι συνεπάγεται η Ιστορία. Το History Channel έρχεται όχι μόνο για να σας ψυχαγωγήσει, επιμορφώσει και διαφωτίσει αλλά και να συνδέσει το παρόν με το παρελθόν όπως κανένα άλλο!

Investigation Discovery

Investigation Discovery (69) ***
Ιστοσελίδα

Το ID είναι το κανάλι που ψάχνει την αλήθεια, με τις ιστορίες του να μεταφέρουν τους θεατές στο απόγειο των εμπειριών, μέσα από τις περιγραφές των χειρότερων ανθρώπινων συμπεριφορών, αλλά παράλληλα αποκαλύπτοντας τα καλύτερα της ανθρωπότητας. Το κανάλι μεταδίδει αξιόπιστες ιστορίες, με μυστήρια που κάνουν τον θεατή να αναμένει με αγωνία τη συνέχεια.

CBS Reality

CBS Reality (70)
Ιστοσελίδα

Το CBS Reality προβάλλει, 24 ώρες το 24ωρο σε όλο σχεδόν τον κόσμο, πραγματικά γεγονότα της καθημερινότητας όπως τη δράση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, διαφόρων ομάδων διάσωσης και ακόμα ιστορίες από απλούς ανθρώπους. Συνδυάζει διασκέδαση, αγωνία, ενημέρωση και μυστήριο και συναρπάζει τον ακροατή.

TLC

TLC (71)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι TLC είναι διεθνές κανάλι το οποίο παρουσιάζει τις καλύτερες lifestyle, reality εκπομπές και ψυχαγωγικές εκπομπές από όλο τον κόσμο, καλύπτοντας θέματα όπως μόδα, φαγητό, ταξίδια, τρόπους ζωής, γάμους, καθώς και θέματα που αφορούν γονείς.

HGTV

Home & Garden TV (72)

Το Home & Garden TV είναι το κανάλι που είναι αφιερωμένο στο σπίτι. Στα προγράμματά του θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές διακόσμησης και περιποίησης του σπιτιού σας με την αγάπη που του αξίζει.

Food Network

Food Network (73)
Ιστοσελίδα

To Food Network ασχολείται με τον κόσμο της γαστρονομίας και υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση για το είδος. Μεταδίδει ενδιαφέροντα προγράμματα, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

E! Entertainment

E! Entertainment (74)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι ασχολείται με “καυτά” κουτσομπολιά για τη ζωή διασημοτήτων του Χόλλυγουντ και ε ίναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια στην Ευρώπη και Αμερική. Θα λατρέψετε τις πικάντικες λεπτομέρειας για τη ζωή και τις συνήθειες των αγαπημένων σας σταρ!

Fashion TV

Fashion TV (75)

Το δημοφιλές κανάλι που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, το στυλ, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Το Fashion TV προβάλλει πρωτότυπο, αμερόληπτο και ενημερωτικό πρόγραμμα και παράλληλα αναδεικνύει το μοναδικό, κοσμοπολίτικο και μοντέρνο στυλ μέσα από τις συνεργασίες του με διεθνούς φήμης μάρκες.

chasse-et-peche

Chasse et Peche (76)

Το κανάλι Chasse et Peche προβάλλει αποκλειστικά ντοκιμαντέρ με συναρπαστικές περιπέτειες, σε προορισμούς από όλο τον κόσμο, που θα συναρπάσουν τους λάτρεις του κυνηγιού και του ψαρέματος.

Πρόγραμμα

MTV80s (80)

Το MTV80s είναι το μουσικό και ψυχαγωγικό κανάλι που παρουσιάζει τους καλύτερους καλλιτέχνες και τις πιο ροκ ιστορίες, τόσο στη σύγχρονη όσο και στη διαχρονική μουσική.

MTV Live HD (81)

Το ΜΤV Hits είναι το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι στον κόσμο και αποτελεί τη σταθερή επιλογή των νέων.

Mad

Mad (82)
Ιστοσελίδα

Μουσικά Φιλμάκια

Mad Hits

MAD Viral (83)
Ιστοσελίδα

Ένας κόσμος που όλα είναι VIRAL, ζωντανεύει στην οθόνη σου!
Το κανάλι που θα κάνει την ημέρα σου πιο απολαυστική και δημιουργική. Το κανάλι που θα σε εμπνεύσει να ζεις με δύναμη και ενέργεια.  
Ξεκίνησε τη μέρα σου κάνοντας γυμναστική, μάθε νέες συνταγές, επέκτεινε τις γνώσεις σου. Ενημερώσου για τα τελευταία beauty και fashion trends, από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής beauty κοινότητας.
Ανακάλυψε το ατελείωτο περιεχόμενο από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες YouTubers, Gamers και Travelers creators. Και φυσικά, απόλαυσε  πολλή μουσική και δες τα φανταστικά MAD events.

Mad Greekζ

MAD Greekζ (84)
Ιστοσελίδα

To MAD Greekζ είναι το πρώτο μουσικό κανάλι που παρουσιάζει αποκλειστικά ελληνική μουσική με ένα πρωτότυπο 24ώρο πρόγραμμα με mixer shows, charts και συνεντεύξεις δημοφιλών καλλιτεχνών. Είναι ταυτόχρονα σε συνεχή επικοινωνία με τους τηλεθεατές με διαγωνισμούς για μουσικά δώρα και συναυλίες.

Mezzo Live HD

Mezzo Live HD (85)

Ένα κανάλι αφιερωμένο στην κλασσική μουσική, το μπαλέτο, την jazz, τον χορό!
Το Mezzo live σου προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων, από τις μεγαλύτερες αίθουσες, διεθνώς, που ανανεώνονται συνεχώς, κρατώντας σε συνδεδεμένο με τα τελευταία νέα από τον κόσμο της μουσικής και του χορού. Απόλαυσε τα καλύτερα από τη διεθνή μουσική σκηνή, σε 100% υψηλή ευκρίνεια, χωρίς διαφημίσεις!

Πρόγραμμα
CNN

CNN (90)
Ιστοσελίδα

Είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερ ο κανάλι ειδήσεων στον κόσμο, προσφέρει άμεση ενημέρωση με απευθείας μεταδόσεις και χαρακτηρίζεται για την ακεραιότητα και την ποιότητα του. Επίσης, καλύπτει θέματα που αφορούν επιχειρήσεις, αθλητισμό, ταξίδια και μουσική.

BBC World

BBC World (91)
Ιστοσελίδα

Είναι ένα από τα κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια που μεταδίδει προγράμματα υψηλού επιπέδου ενημέρωσης με τα πιο πρόσφατα νέα και γεγονότα από όλο τον κόσμο.

Sky News

Sky News (92)
Ιστοσελίδα

Ξεχάστε όσα ξέρετε για τα ειδησεογραφικά κανάλια. Το Sky News δεν είναι μόνο ένα από τα διασημότερα, είναι επίσης το ασυναγώνιστο, παγκοσμίου φήμης, γρήγορο και αξιόπιστο 24ωρο κανάλι ειδήσεων με καινοτόμο πνεύμα και μια “φρέσκια” προσέγγιση της κάλυψης των γεγονότων. Διάσημο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη για την ταχύτητα, την αντικειμενικότητα και την ελαστικότητα του στη μετάδοση των ειδήσεων, το Sky News είναι η πηγή που πρέπει να ανατρέξετε για την ενημέρωσή σας.

Euronews (Ελληνικό)

Euronews (Ελληνικό) (93)

Το κανάλι Euronews καλύπτει τοπικά και διεθνή νέα, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική για τα γεγονότα μέσω της τεκμηριωμένης ανάλυσης και της μοναδικής αποστολής του προβάλλοντας τη διαφορετικότητα απόψεων.

EuroNews

EuroNews ENG (94) *
Ιστοσελίδα

Το EuroNews είναι 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι και μεταδίδεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Το κανάλι παρέχει συνολική και σφαιρική ειδησεογραφική ενημέρωση (πολιτική, οικονομικά, αθλητικά, πολιτισμός, Ευρωπαϊκά θέματα, καιρός κλπ.) κάθε 30 λεπτά.

Al Jazeera

Al Jazeera (95)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι Al Jazeera English είναι το πρώτο κανάλι μετάδοσης διεθνών ειδήσεων στα αγγλικά που εκπέμπει από τη Μέση Ανατολή σε όλο τον κόσμο. Το κανάλι προσφέρει στα ακροατήρια μια εναλλακτική προοπτική στις διεθνείς σχέσεις, τοποθετώντας τις ανθρώπινες ιστορίες στο επίκεντρο και φέρνοντας στο φως αδημοσίευτες ιστορίες. Σε αντίθεση με άλλα διεθνή κανάλια, το Al Jazeera English εκπέμπεται από τέσσερα στρατηγικά κέντρα μετάδοσης σε Doha, Kuala Lumpur, London και Washington DC.

Bloomberg

Bloomberg (96)
Ιστοσελίδα

Παρουσιάζει ειδήσεις σε περισσότερο από 200 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Προσφέρει μοναδική κάλυψη για την παγκόσμια αγορά στο χώρο των επιχειρήσεων, της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.

France24

France24 (97)
Ιστοσελίδα

Το France24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά κανάλια στον κόσμο. Εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο στην γαλλική γλώσσα, μεταδίδοντας δελτία ειδήσεων κάθε ημίωρο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα απαρτίζεται από εκπομπές που καλύπτουν όλους τους τομείς όπως ειδήσεις, οικονομία, πολιτισμός, αθλητικά και καιρός.

TV5 Monde

TV5 Monde (98)
Ιστοσελίδα

Το TV5 Monde συγκεντρώνει τα καλύτερα προγράμματα των μεγαλύτερων καναλιών της Γαλλίας, του Βελγίου, του Καναδά και της Ελβετίας και μεταδίδει ποικίλο περιεχόμενο όπως ειδήσεις, αθλητικά, ταινίες και μουσική. Το TV5 Monde είναι σήμερα το κανάλι με την υψηλότερη δημοτικότητα μεταξύ των απανταχού Γαλλόφωνων και ένα από τα κορυφαία ψυχαγωγικά κανάλια παγκοσμίως. Το κανάλι μεταδίδεται στα Γαλλικά.

Deutche Welle

Deutche Welle (Γερμανικό) (99)
Ιστοσελίδα

Το κανάλι Deutsche Welle είναι ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γερμανίας. Μεταδίδει τόσο αξιόπιστες όσο και αμερόληπτες ειδήσεις και πληροφορίες σε 30 γλώσσες. Το κανάλι παρέχει μια αυθεντική σύνδεση με τη Γερμανία και την Ευρώπη με ειδήσεις και πληροφορίες στη γερμανική γλώσσα 24/7. Το κοινό μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του με προγράμματα που αφορούν στις επιχειρήσεις, στην επιστήμη, στην πολιτική, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.

Channel One Russia

Channel One Russia (100)

Το Channel One Russia είναι το ηγετικό κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης και το πιο δημοφιλές ρωσσόφωνο ανά τον κόσμο, με περίπου 250 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 190 χώρες. Το κανάλι προσφέρει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ειδήσεις, ταινίες και σειρές, ιστορικά και άλλα ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, προγράμματα με ζωντανές συζητήσεις, μουσική και αθλητισμό.

Россия 24

Россия 24 (101)
Ιστοσελίδα

Πρόκειται για ένα δημοφιλές στη Ρωσία 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι με τοπικά και διεθνή νέα. Το κανάλι καλύπτει μείζονα εθνικά και διεθνή γεγονότα με ρωσική προοπτική. Το καθημερινό του πρόγραμμα αποτελείται από 15λεπτα δελτία ειδήσεων για σημαντικά εθνικά θέματα καθώς επίσης, από μισάωρα διεθνή δελτία που ασχολούνται με τον επιχειρηματικό κόσμο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Επίσης περιλαμβάνει λεπτομερείς αναλύσεις των τοπικών εκδηλώσεων, εκλογικά αποτελέσματα και ψηλού προφίλ έρευνες σε επιστημονικές αποκαλύψεις.

RTR Planeta

RTR Planeta (103)
Ιστοσελίδα

To RTR Planeta είναι 24ωρο Ρωσικό κανάλι ποικίλης ύλης ειδικά διαμορφωμένο για τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό, το οποίο συνδυάζει το καλύτερο περιεχόμενο από τα τοπικά κανάλια "Rossiya" και "Kultura", του ραδιοφωνικούς σταθμούς "Radio of Russia" and "Mayak", το πρακτορείο ειδήσεων RIA, και άλλα 89 τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Euronews (Ρωσικό)

Euronews (Ρωσικό) (104)

Το κανάλι Euronews καλύπτει τοπικά και διεθνή νέα, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική για τα γεγονότα μέσω της τεκμηριωμένης ανάλυσης και της μοναδικής αποστολής του προβάλλοντας τη διαφορετικότητα απόψεων.

Πρόγραμμα
Cytavision Sports 1

Cytavision Sports 1HD (201)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 2

Cytavision Sports 2HD (202)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 3

Cytavision Sports 3HD (203)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 4

Cytavision Sports 4HD (204)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 5

Cytavision Sports 5HD (205)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 6

Cytavision Sports 6HD (206)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 7

Cytavision Sports 7HD (207)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cablenet Sports 1

Cablenet Sports 1HD (211)

Το κανάλι CablenetSports1HD φέρνει κοντά σας όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος F.C., Ερμή και Καρμιώτισσας. Απολαύστε πέραν των 100 ζωντανών αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Προκριματικών Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Cablenet Sports 2

Cablenet Sports 2HD (212)

Το πρωτάθλημα Γαλλίας παίζει στο κανάλι CablenetSports2HD. Οι κορυφαίες ομάδες της Γαλλικής Λίγκας, τα μεγάλα ονόματα και τα λαμπερά αστέρια της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, μάς υποδέχονται προσφέροντας θέαμα, ανταγωνισμό και πολλά γκολ μέσα από την ποδοσφαιρική δράση του πρωταθλήματος Ligue 1 & Ligue 2.

PrimeTel 1

PrimeTel 1HD (215)

Το κανάλι PrimeΤel 1HD προβάλλει ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ και επιλεγμένα παιχνίδια από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga.

PrimeTel 2

PrimeTel 2HD (216)

Το κανάλι PrimeΤel 2HD προβάλλει ζωντανά όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και επιλεγμένους αγώνες από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga και το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey.

PrimeTel 3

PrimeTel 3HD (217)

Το κανάλι PrimeΤel 3HD προβάλλει ζωντανά, όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga και επιλεγμένους αγώνες από διεθνείς διοργανώσεις όπως το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey και το Γερμανικό Supercup.

Novasports1HD

Novasports 1HD (221) ***
Ιστοσελίδα

Τα μεγάλα ντέρμπι!
Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, επιλεγμένοι αγώνες Euroleague μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague", Basketball Champions League και Γαλλικού πρωταθλήματος.

Novasports2HD

Novasports 2HD (222) ***
Ιστοσελίδα

Σημαντικές αναμετρήσεις και ζωντανοί αγώνες!
Αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και στο Basketball Champions League μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague". Σημαντικές αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανοί αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Novasports3HD

Novasports 3HD (223) ***
Ιστοσελίδα

Ένα κανάλι όλο μπάσκετ!
Κρίσιμες αναμετρήσεις στη Euroleague & στο Basketball Champions League. Επιπλέον το κανάλι μεταδίδει και ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλημάτων.

Novasports4HD

Novasports 4HD (224) ***
Ιστοσελίδα

Διοργανώσεις που μαγνητίζουν!
Το κανάλι των «ειδικών αποστολών» με top events, μαραθωνίους μεγάλων πόλεων, διεθνή meetings στίβου και πληθώρα σπορ απ’ όλο τον κόσμο.

Novasports5HD

Novasports 5HD (225) ***
Ιστοσελίδα

Ζωντανοί αγώνες και αφιερώματα.
Ένα κανάλι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μεγάλων διοργανώσεων, με μεταδόσεις αγώνων κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Eurosport 1 (226)

Το κανάλι που δίνει μια θέση κοντά σε περισσότερα γεγονότα από οποιοδήποτε άλλο. Μεταδίδει αντισφαίριση, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, ποδόσφαιρο και σνούκερ και καλύπτει περισσότερα τουρνουά, περισσότερους αγώνες και περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο κανάλι. Τα μεγαλύτερα ονόματα, οι σπουδαιότεροι αθλητές και πρωταθλητές του αύριο είναι στο Eurosport 1. Οι έμπειροι σχολιαστές του παρέχουν μια ευρύτερη και πιο διεθνή άποψη για τον αθλητισμό σε διάφορες γλώσσες.

Eurosport 2 (227)

Το κανάλι παρουσιάζει αξιόλογα ζωντανά ομαδικά σπορ όπως το Αυστραλιανό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο NCAA. Το Eurosport 2 προσφέρει επίσης μεγάλη κάλυψη άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως τένις και χειμερινά αθλήματα.

ΝΒΑ TV

ΝΒΑ TV (228)

Το κανάλι ΝΒΑ TV είναι 24ωρο και μεταδίδει μεταξύ άλλων τα τελευταία νέα του NBA, ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις καλαθόσφαιρας καθώς και εκπομπές, στιγμιότυπα και αναλύσεις από αθλητικογράφους, προπονητές και καλαθοσφαιριστές και απόψεις φιλάθλων.

motorvision

Motorvision (229)

Το κανάλι Motorvision είναι κανάλι αφιερωμένο στον κόσμο του αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο ενθουσιασμό και πάθος: αξιόπιστες δοκιμές και αξιολογήσεις αυτοκινήτων, συναρπαστικός μηχανοκίνητος αθλητισμός, ψυχαγωγικές εκπομπές, απίστευτη απόδοση και ταχύτητα, αποκλειστικά κλασικά και απτά ιστορικά ντοκιμαντέρ.

Πρόγραμμα
ΡΙΚ HD

ΡΙΚ HD (300)

Μέσω της Cytavision μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Να σημειωθεί ότι το σήμα των κυπριακών καναλιών μέσω της Cytavision μεταδίδεται σε πολύ καλύτερη ποιότητα από την ποιότητα του σήματος που μεταδίδεται μέσω της εναέριας αντένας.

ΡΙΚ HD

Boomerang HD (321)

To Boomerang είναι κανάλι κινουμένων σχεδίων για ολόκληρη την οικογένεια και μεταδίδει τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως Scooby Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes και Flintstones.

ΡΙΚ HD

Cartoon Network HD (322)

Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Διασκεδάστε μαζί με τον Dexter, τον Johny Bravo, τα Powerpuff Girls και τους Cramp Twins, κάθε μέρα και όλη τη μέρα.

Novacinema1HD

Novacinema 1HD (340) ***
Website

Πρώτη Προβολή! Το κανάλι με τις πρεμιέρες. Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, επιλεγμένες σειρές, επίσης σε επίσημη πρώτη, αλλά και όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία! Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema2HD

Novacinema 2HD (341) ***
Website

Τα καλύτερα! Το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το καλό σινεμά και το πρόγραμμα του παρουσιάζει αγαπημένες επιλογές από μεγάλες ταινίες που ξεχώρισαν λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Και κάθε μήνα ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema3HD

Novacinema 3HD (342) ***
Website

Καθαρή αδρεναλίνη! Το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, ανατριχιαστικά θρίλερ για τους λάτρεις του είδους και φυσικά πολλή αδρεναλίνη. Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναλήψεις και μαραθώνιους των αγαπημένων σας σειρών. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

Novacinema4HD

Novacinema 4HD (343) ***
Website

Πάθος για ζωή! Το κανάλι της ζωής μας! Μιας ζωής που τα χωράει όλα: το γέλιο, την αγάπη, τον έρωτα, το παιχνίδι, τις ρομαντικές στιγμές, τις δραματικές, αλλά και κωμικές εκφάνσεις. Προβάλλεται το περιεχόμενο για το οποίο η εταιρεία Forthnet/Nova έχει τα δικαιώματα για προβολή στην Κύπρο και στο παρόν στάδιο μεταδίδονται σε μορφή Standard Definition (SD).

ΡΙΚ HD

Novalife HD (344)

Το Novalifε προβάλλει αγαπημένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και reality shows καθώς και βραβευμένες ταινίες.

NovastarsHD

NovastarsHD (345) ***

Το κανάλι των Βραβείων!
Βραβευμένες ταινίες. Ζωντανές απονομές βραβείων. Μεγάλα κινηματογραφικά αφιερώματα.
Από τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 30 Απριλίου, από τις 21:30, δύο ταινίες κάθε βράδυ.

FOX life

FOX life HD (346) ***

Το FOXlife παρουσιάζει ένα μείγμα από διεθνείς παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες αλλά και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού. Σειρές πρώτης προβολής όπως κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας, δραματικές σειρές, reality & lifestyle συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς, όπως Grey’s Anatomy, Modern Family, Castle, Scandal, Once Upon a Time, Jamie’s 15 Minute Meals.

FOX

FOX HD (347) ***

Το FOX είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συνδρομητικά κανάλια των ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Το κανάλι, ιδιοκτησίας της Fox International Channels, απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που εκτιμά, απολαμβάνει και διασκεδάζει με την καθαρόαιμη, απόλυτη ψυχαγωγία!

Village Cinema HD (348) ***

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι! Το ταξίδι ξεκινά καθημερινά μετά τις 13:00 με non-stop προβολές 24 ώρες το 24ωρο κάθε Σαββατοκύριακο.
Τις Πέμπτες στις 21.00 οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο! Κάθε Παρασκευή στις 21:00 ραντεβού με τηλεοπτική πρεμιέρα κι αμέσως μετά ο τρόμος κυριεύει τις οθόνες σας. Τα Σάββατα στις 21.00 γελάμε με τη ψυχή μας με απίθανες κωμωδίες και κάθε Κυριακή στις 21:00 είστε καλεσμένοι στον κόσμο της περιπέτειας.

Greek Cinema

MOVIES BEST HD (349)

MOVIES BEST HD - το πρώτο κυπριακό 24ωρο High Definition κανάλι ταινιών. Blockbuster ταινίες, top πρεμιέρες, νέες κυκλοφορίες από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια! Ταινίες δράσης, θρίλερ, κωμωδίες, δραματικές, ρομαντικές, παιδικές, αλλά και αγαπημένες παραγωγές όλων των εποχών με την υπογραφή κορυφαίων σκηνοθετών, από τις οποίες περνούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλιγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου - και πάντοτε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας.

TCM

TCM (350) ****
Website

To κανάλι προβάλλει τις καλύτερες στιγμές στην κινηματογραφική ιστορία και είναι ο προορισμός για διαχρονικές ταινίες. 
Συνδέει τους λάτρεις των κλασσικών ταινιών όπως το «Όσα παίρνει ο άνεμος» και «Καζαμπλάνκα», με τους λάτρεις των πιο σύγχρονων όπως «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και «Μονομάχος».
Εκπλήσσει θετικά τους λάτρεις των ταινιών με μια ποικιλόμορφη συλλογή από τίτλους κατάλληλους για όλες τις ηλικίες και φύλα.

National Geographic HD

National Geographic HD (363) ***

Το National Geographic συνδυάζει συναρπαστικές ιστορίες με συγκλονιστικές εικόνες και την αξιοπιστία που αναμένει κανείς από το National Geographic. Το National Geographic επαναπροσδιορίζει τον πραγματικό κόσμο, μέσα από τα καλύτερα προγράμματα του National Geographic τα οποία παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο την άγρια φύση, την επιστήμη, την τεχνολογία, τον πολιτισμό και τα φυσικά φαινόμενα, συνδυάζοντας συγκλονιστικά χρώματα και την ανώτερη ποιότητα ήχου. Με οδηγό παγκόσμιου φήμης επιστήμονες και σκηνοθέτες, οι τηλεθεατές μεταφέρονται στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη.

National Geographic Wild HD

National Geographic Wild HD (364) ***

Το Nat Geo Wild HD χρησιμοποιεί εκπληκτικές μεθόδους κινηματογράφησης και συναρπαστική αφήγηση για να «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές στον κόσμο της άγριας φύσης. Ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη πηγή γνώσης, προβολής εκπληκτικών εικόνων και πληροφοριών σχετικά με τη ζωή στην άγρια φύση. Το Nat Geo Wild HD επεκτείνει επίσης τη δέσμευση της National Geographic Channels International για την προβολή περισσότερων εκπομπών που σχετίζονται με την άγρια ζωή και το περιβάλλον, κάτι που αποτελεί τον πυρήνα του National Geographic brand. Το Nat Geo Wild HD προσφέρει τις πιο συγκλονιστικές εικόνες της άγριας ζωής, επιτρέποντας στους τηλεθεατές να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στις πιο απομακρυσμένες και αφιλόξενες γωνιές του πλανήτη.

ΡΙΚ HD

BBC Earth HD (365)

Seeking to inspire audiences by sharing the incredible wonders of our universe, BBC Earth showcases the work of the world’s foremost factual film - makers and will take audiences on a thrilling journey of discovery. From the epic to the everyday, BBC Earth brings viewers face to face with heart pounding action, mind blowing ideas and the sheer wonder of being human. Celebrating the natural world is more important than ever, so our teams continually push the boundaries of possibility to bring us the remarkable stories that change our perspectives and inspire us to care.

Cosmote History HD

Cosmote History HD (366)

Το COSMOTE HISTORY HD είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό κανάλι με ντοκιμαντέρ, που έχει ως επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τους τόπους της χώρας μας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του χθες και του σήμερα. Το κανάλι ξεκίνησε να προβάλλεται το 2016 και στα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, έχει φέρει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή πάνω από 70 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή COSMOTE TV, έχει προβάλει περισσότερους από 1.000 τίτλους ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς παραγωγές για την Ελλάδα από κορυφαία δίκτυα και εταιρείες διανομής.

History HD

History HD (368) ***

Το History HD προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο από πρώτης τάξεως τηλεοπτικά προγράμματα ιστορικού περιεχομένου σε εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια. Ξεχάστε τις “ξεθωριασμένες αναμνήσεις”, το πρόγραμμα του History HD ζωντανεύει την Ιστορία με απίστευτες αναπαραστάσεις, ενδελεχείς έρευνες και συναρπαστικές αφηγήσεις που βάζουν τον θεατή στο επίκεντρο των γεγονότων. Το History HD σε συνδέει με το ένδοξο παρελθόν επιστρατεύοντας την τεχνολογία του σήμερα!

HGTV

Home & Garden TV HD (372)

Το Home & Garden TV είναι το κανάλι που είναι αφιερωμένο στο σπίτι. Στα προγράμματά του θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές διακόσμησης και περιποίησης του σπιτιού σας με την αγάπη που του αξίζει.

Food Network

Food Network HD (373)
Website

To Food Network ασχολείται με τον κόσμο της γαστρονομίας και υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση για το είδος. Μεταδίδει ενδιαφέροντα προγράμματα, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας.

E! Entertainment

E! Entertainment HD (374)
Website

Το κανάλι ασχολείται με “καυτά” κουτσομπολιά για τη ζωή διασημοτήτων του Χόλλυγουντ και ε ίναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια στην Ευρώπη και Αμερική. Θα λατρέψετε τις πικάντικες λεπτομέρειας για τη ζωή και τις συνήθειες των αγαπημένων σας σταρ!

History HD

Fashion TV UHD (375)

Η Cytavision φέρνει πρώτη στην Κύπρο το κανάλι Fashion TV σε Ultra High Definition ποιότητα, γνωστή και ως 4Κ. Το δημοφιλές κανάλι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, το στυλ, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Προβάλλει όλα τα σχετικά θέματα με τον κόσμο της μόδας όπως εβδομάδες μόδας, επιδείξεις διαφόρων κατηγοριών, διεθνούς φήμης μάρκες, μοντέλα και σχεδιαστές, τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ, μόδα για άντρες και πολλά άλλα!

MTV Live HD HD (381)

Η καλύτερη ζωντανή μουσική και τα πιο Hot HD Videos από όλο τον κόσμο.
Παρακολούθησε ασταμάτητα τα μεγαλύτερα video hits και ζωντανές μουσικές παραστάσεις καθώς και πλάνα από τα παρασκήνια των περιοδειών, συνεντεύξεις των καλλιτεχνών και πολλά άλλα, όλα σε εντυπωσιακή ποιότητα HD.

Mezzo Live HD

Mezzo Live HD (385)

Ένα κανάλι αφιερωμένο στην κλασσική μουσική, το μπαλέτο, την jazz, τον χορό!
Το Mezzo live σου προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων, από τις μεγαλύτερες αίθουσες, διεθνώς, που ανανεώνονται συνεχώς, κρατώντας σε συνδεδεμένο με τα τελευταία νέα από τον κόσμο της μουσικής και του χορού. Απόλαυσε τα καλύτερα από τη διεθνή μουσική σκηνή, σε 100% υψηλή ευκρίνεια, χωρίς διαφημίσεις!

Cytavision Sports 1

Cytavision Sports 1HD (501)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 2

Cytavision Sports 2HD (502)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 3

Cytavision Sports 3HD (503)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 4

Cytavision Sports 4HD (504)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 5

Cytavision Sports 5HD (505)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 6

Cytavision Sports 6HD (506)

Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cytavision Sports 7

Cytavision Sports 7HD (507)

Τα κανάλια Cytavision Sports μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta, του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς και άλλων εγχώριων αναμετρήσεων, όπως επίσης και το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Bundesliga τη La Liga και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Προβάλλουν ακόμα, αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Cablenet Sports 1

Cablenet Sports 1HD (511)

Το κανάλι CablenetSports1HD φέρνει κοντά σας όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος F.C., Ερμή και Καρμιώτισσας. Απολαύστε πέραν των 100 ζωντανών αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Προκριματικών Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Cablenet Sports 2

Cablenet Sports 2HD (512)

Το πρωτάθλημα Γαλλίας παίζει στο κανάλι CablenetSports2HD. Οι κορυφαίες ομάδες της Γαλλικής Λίγκας, τα μεγάλα ονόματα και τα λαμπερά αστέρια της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, μάς υποδέχονται προσφέροντας θέαμα, ανταγωνισμό και πολλά γκολ μέσα από την ποδοσφαιρική δράση του πρωταθλήματος Ligue 1 & Ligue 2.

PrimeTel 1

PrimeTel 1HD (515)

Το κανάλι PrimeΤel 1HD προβάλλει ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ και επιλεγμένα παιχνίδια από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga.

PrimeTel 2

PrimeTel 2HD (516)

Το κανάλι PrimeΤel 2HD προβάλλει ζωντανά όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ισπανίας La Liga και επιλεγμένους αγώνες από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga και το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey.

PrimeTel 3

PrimeTel 3HD (517)

Το κανάλι PrimeΤel 3HD προβάλλει ζωντανά, όλη την δράση από το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γερμανίας Bundesliga και επιλεγμένους αγώνες από διεθνείς διοργανώσεις όπως το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey και το Γερμανικό Supercup.

Novasports1HD

Novasports 1HD (521) ***
Website

Τα μεγάλα ντέρμπι!
Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, επιλεγμένοι αγώνες Euroleague μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague", Basketball Champions League και Γαλλικού πρωταθλήματος.

Novasports2HD

Novasports 2HD (522) ***
Website

Σημαντικές αναμετρήσεις και ζωντανοί αγώνες!
Αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και στο Basketball Champions League μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague". Σημαντικές αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανοί αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Novasports2HD

Novasports 3HD (523) ***
Website

Ένα κανάλι όλο μπάσκετ!
Κρίσιμες αναμετρήσεις στη Euroleague & στο Basketball Champions League. Επιπλέον το κανάλι μεταδίδει και ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλημάτων.

Novasports2HD

Novasports 4HD (524) ***
Website

Διοργανώσεις που μαγνητίζουν!
Το κανάλι των «ειδικών αποστολών» με top events, μαραθωνίους μεγάλων πόλεων, διεθνή meetings στίβου και πληθώρα σπορ απ’ όλο τον κόσμο.

Novasports2HD

Novasports 5HD (525) ***
Website

Ζωντανοί αγώνες και αφιερώματα.
Ένα κανάλι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μεγάλων διοργανώσεων, με μεταδόσεις αγώνων κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Eurosport 1HD (526)

Το κανάλι που δίνει μια θέση κοντά σε περισσότερα γεγονότα από οποιοδήποτε άλλο. Μεταδίδει αντισφαίριση, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, ποδόσφαιρο και σνούκερ και καλύπτει περισσότερα τουρνουά, περισσότερους αγώνες και περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο κανάλι. Τα μεγαλύτερα ονόματα, οι σπουδαιότεροι αθλητές και πρωταθλητές του αύριο είναι στο Eurosport 1. Οι έμπειροι σχολιαστές του παρέχουν μια ευρύτερη και πιο διεθνή άποψη για τον αθλητισμό σε διάφορες γλώσσες.

Eurosport 2HD (527)

Το κανάλι παρουσιάζει αξιόλογα ζωντανά ομαδικά σπορ όπως το Αυστραλιανό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο NCAA. Το Eurosport 2 προσφέρει επίσης μεγάλη κάλυψη άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως τένις και χειμερινά αθλήματα.

Πρόγραμμα

Adult Channel - Blue Hustler (900)

Κανάλι Ενηλίκων

Adult Channel - Sirina TV (901)

Στο κανάλι Sirina TV παίζουν οι πιο καυτές ελληνικές αισθησιακές ταινίες, αλλά και επιλεγμένες κορυφαίες ταινίες ξένης παραγωγής.

Adult Channel - Hustler TV (902)

Ταινίες γυρισμένες και διανεμημένες σε μορφή HD κάνουν το κανάλι Hustler HD να ξεχωρίζει για την ασταμάτητη ψυχαγωγία ενηλίκων. Το Hustler HD περιλαμβάνει περιεχόμενο από τους πιο διάσημους οίκους παραγωγής και περιλαμβάνει εξαιρετικά δημοφιλείς παρωδίες. Στο κανάλι Hustler HD κάνουν πρεμιέρα οι τελευταίες κυκλοφορίες.

Adult Channel - Redlight TV (903)

Ένα ευρωπαϊκό θεματικό κανάλι αφιερωμένο στην υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία για ενήλικες, το οποίο διαθέτει ευρωπαϊκές και ιταλικές παραγωγές.

Adult Channel - Private TV (904)

Κανάλι Ενηλίκων

* Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά
** Στα Αγγλικά και μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά
*** Με Ελληνικούς Υποτίτλους
**** Μερικώς με Ελληνικούς Υποτίτλους