Δυνατότητες Πλατφόρμας

Συναρπαστική εμπειρία Cytavision με νέα πλατφόρμα και αναβαθμισμένες δυνατότητες

Η Cytavision ανανεώνεται και μπαίνει στην εποχή της σύγχρονης τηλεόρασης! Η νέα πλατφόρμα που υποστηρίζει την υπηρεσία, παρέχει μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, με νέες δυνατότητες πρόσβασης και εξατομικευμένης θέασης, διατηρώντας το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό και θεματικό περιεχόμενο!

Ο νέος αποκωδικοποιητής και η νέα εφαρμογή CytavisionGo σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις αυτό που θες, όπου θες και με όποιον τρόπο θες.

cytavision-go

Εφαρμογή CytavisionGo

Το σημαντικότερο, νέο πλεονέκτημα που σου δίνει τώρα η αναβάθμιση, είναι η εφαρμογή CytavisionGo. H νέα Cytavision πηγαίνει μαζί σου παντού, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή, ακόμη και στο εξωτερικό. Τώρα, μπορείς να απολαμβάνεις 40 περίπου κανάλια από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σου, περιλαμβανομένων των Cytavision Sports, ανάλογα με το πακέτο σου.

Για περισσότερη ευελιξία και συγκεκριμένα για να έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης πακέτου Cytavision, προσθήκη Premium Καναλιών, προσθήκη πακέτου Εγγραφής Βίντεο και αγορά Ταινιών & Σειρών (VoD) μπορείς να επισκεφτείς την εφαρμογή της Cytavision μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://tvgo.cyta.com.cy.

Κατέβασε την εφαρμογή μέσω του App Store ή Google Play

Δημιουργία προφίλ
(Profiles)

Το κάθε μέλος της οικογένειάς σου, μπορεί να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εμπειρία Cytavision, από τη συσκευή που επιθυμεί.

Ετεροχρονισμένη θέαση
(Catch - up TV)

Εάν χάσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να γυρίσεις μέχρι και 7 ημέρες πίσω και να το παρακολουθήσεις.

Παύση και επανεκκίνηση
(Pause & Resume)

Μπορείς να διακόψεις τη θέασή σου και να τη συνεχίσεις αργότερα από το σημείο που σταμάτησες.

Εκκίνηση από την αρχή
(Instant Restart)

Εάν χάσεις την αρχή ή μέρος από το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το εκκινήσεις από την αρχή.

Εγγραφή Προγράμματος
(Video Recording)

Μπορείς να βιντεογραφήσεις και να αποθηκεύσεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα για να το παρακολουθήσεις όποτε θέλεις και όσες φορές επιθυμείς μέσα σε διάστημα 45 ημερών από την ημερομηνία προβολής.

Ταυτόχρονη θέαση
(Picture in Picture / Multiview)

Με τη λειτουργία Picture in Picture μπορείς από την τηλεόρασή σου να παρακολουθείς ένα κανάλι σε πλήρη οθόνη και ταυτόχρονα να παρακολουθείς άλλο κανάλι σε μικρότερο παράθυρο στην ίδια οθόνη. Με τη λειτουργία Multiview μπορείς να παρακολουθείς μέχρι και 4 κανάλια της επιλογής σου από το κινητό ή το tablet σου.