Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Μεγάλες κληρώσεις για τους τελικούς
UEFA Champions League και UEFA Europa League!

Finals 2017

Cytavision

Οι συνδρομητές της Cytavision απολαμβάνουν το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό θέαμα και ψυχαγωγία, πολλά προνόμια, υπηρεσίες και δώρα αξίας.

Η Cytavision για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, πραγματοποίησε αυτόματη κλήρωση μεταξύ των συνδρομητών Super Pack και Public Pack με δώρα, που ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος ονειρεύεται: να ζήσει τους τελικούς του UEFA Champions League και του UEFA Europa League!

Δεκαπέντε συνδρομητές ήταν οι τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να τους ζήσουν από κοντά!

Τρεις υπερ-τυχεροί κέρδισαν διπλά, πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα μαζί με εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένων θέσεων.

Στον τελικό του UEFA Europa League στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24 Μαΐου, βρέθηκε ο κος Αντρέας Χατζούδης με το γιο του Αντώνη, καθώς και ο Φάνος Τιμοθέου παρέα με τον θείο του κο Θεόδωρο Νικολάου.

Με την επιστροφή τους δήλωσαν:

Φάνος Τιμοθέου: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής που όλοι μας οι φίλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα μας ζηλεύουν πάντα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Cytavision

Αντρέας Χατζούδης: «Δεν μπορώ να περιγράψω την ανεπανάληπτη εμπειρία που ζήσαμε χάρη στη Cytavision! Η φιλοξενία από την UEFA, αλλά και όλη η διοργάνωση ήταν καταπληκτικά!»

Άλλοι επτά τυχεροί κέρδισαν τρία διπλά εισιτήρια γηπέδου, διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFAChampionsLeague και τέσσερα διπλά εισιτήρια γηπέδου, διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFA EuropaLeague και έζησαν από κοντά το απόλυτο υπερθέαμα, στον παλμό των μεγαλύτερων διασυλλογικών διοργανώσεων!

Στον τελικό του UEFA Champions League στο Cardiff της Ουαλίας στις 3 Ιουνίου, βρέθηκε γεμάτος ενθουσιασμό ο κος Μιχαλάκης Πισκόπου μαζί με τον εγγονό του Θεοτόκη Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε: «Το να βρίσκομαι σε ένα τεράστιο γήπεδο και να βλέπω liveτην κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, που παρακολουθούν εκατομμύρια άλλοι θεατές και τηλεθεατές ανά τον κόσμο, για μένα ήταν κάτι το εξωπραγματικό!»

Παράλληλα, πέντε τυχεροί συνδρομητές του πακέτου δημόσιας προβολής Public Pack, κέρδισαν διπλά εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFA Europa League!

Η Cytavision κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην Κύπρο των δύο μεγάλων διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League μέχρι το 2018.

Επίσης μέσα από τα 20 αθλητικά της κανάλια συνεχίζει να ταξιδεύει τους συνδρομητές της καθημερινά στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες!

Η Cytavision ευχαριστεί όλους τους συνδρομητές της για τη διαχρονική εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει πλούσια δώρα, καινοτόμες υπηρεσίες και χρήσιμες διευκολύνσεις.

Feedback