Με το Multiview της Cytavision βλέπεις ακόμη περισσότερα από το παιχνίδι!

Γίνε εσύ ο σκηνοθέτης του αγώνα και ζήσε όλες τις φάσεις από όποια γωνία θέλεις…

Με τη νέα εμπειρία πολλαπλής προβολής Multiview, οι συνδρομητές του πακέτου Κυπριακό Ποδόσφαιρο μέσω TV App βλέπουν αλλιώς τους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και Κυπέλου που διεξάγονται στο γήπεδο Alphamega.

H 1η Μultiview αθλητική εμπειρία στην Κύπρο με 4 διαφορετικές γωνίες λήψης στο Στάδιο Alphamega.

Με το Multiview βλέπεις στην τηλεόρασή σου 4 διαφορετικές οθόνες ταυτόχρονα. Από την κεντρική, παρακολουθείς την κανονική κάλυψη του αγώνα, ενώ από τις 3 μικρότερες οθόνες απολαμβάνεις τη δράση όπως σου τη μεταφέρουν οι επιπλέον κάμερες της Cytavision.

Απόλαυσε όλες τις φάσεις των αναμετρήσεων της ΑΕΛ, του Απόλλωνα και του Άρη επιλέγοντας την κύρια οθόνη σου από τις 4 διαφορετικές γωνίες λήψης!

Ποιες είναι οι επιπλέον συναρπαστικές επιλογές σου;

Tactical Camera:
Εγκατεστημένη στην κεντρική εξέδρα για να βλέπεις τη διάταξη, την τακτική και το σύστημα που ακολουθούν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Goal Camera:
Βρίσκεται πίσω από το τέρμα για να βλέπεις τη λεπτομέρεια και την τεχνική των καλύτερων ίσως φάσεων του αγώνα, των γκολ ή των αποκρούσεων.

Corner Camera:
Παράλληλα της μεγάλης περιοχής για να δεις όλες τις «κομπίνες» και τις κινήσεις των πρωταγωνιστών, επιθετικών και αμυντικών.

ΔΩΡΕΑΝ
Multiview

Για συνδρομητές του πακέτου Κυπριακό Ποδόσφαιρο μέσω TV App.